מגייייי

shandra

New member
איפה הם הבחורים ההם

בטח יותר קל לבחור לפי תמונה באתר ההכרויות כל כך מוטעה בואתנסה לשוחח עם אשה כ א ן כשיש ענין אפשר להגיע רחוק כי ידידות עמוקה היא לתמיד ו"פלירט" הוא בר חלוף

אני אבוא לבקר כאן../images/Emo13.gif

למרות שנראה לי שצריך להביא לכאן יותר גברים, מסרים נהנה מההרמון אה????

magy

New member
נקודה מעניינת

נשים מגיעות לפורום, לנשים יש את הכנות להגיד: אני מחפשת אני מעוניינת.. אני רוצה. גברים, הרבה פחות. את חושבת שיש להם מחסומים בלהודות בצרכים שלהם? הם נבוכים, ביישנים, חסרי בטחון? אני מנסה להבין...... כי מרגע פתיחת הפורום הגיעו נשים והביעו את רצונן בכך. הגברים קצת פחות. אולי גברים מעדיפים צ'אטים? כשאף אחד לא רואה? לא לספר על הצרכים והקשיים שלהם בפרהסיה? כאילו זה דבר חריג? יכול להיות שבכל גיל, נשים בוגרות יותר, אמיצות יותר, אמיתיות יותר בהבעה, מאשר גברים? כלומר יודעות מה הן רוצות ולא חוששות להצהיר על כך? נשים יודעות שגם למעלה וגם למטה זה מצב אנושי טבעי? לא מתביישות לצחוק על עצמן, לספר על החסרונות? שאלה למחשבה.

magy

New member
ומסרים? לא רואים אותו מספיק../images/Emo3.gif

פורום הרי נועד גם לכתיבה לא רק להכרות... אפשר להעלות נושאים רבי השפעה על חיינו כאנשים יחידנים...... אחרי המפץ הגדול..... אחרי ההתנתקות.... כל תבנית חיינו משתנה אחרי סיום פרק אחד משמעותי...... פרק הנישואין. אפילו תדמיתנו משתנה בעיני אחרים, אחרי הסיום הזה.....

princess lis

New member
גם אני באתי לאחל לך ../images/Emo50.gif../images/Emo140.gif

magy במקרה מתחבא כאן ה"אביר על הסוס הלבן"
אחה"צ טובים והמשך ערב נפלא לכולם

magy

New member
מה דעתכם על תוכן ההודעה

שנושאת את הכותרת "נקודה מעניינת"?

ענבר.

New member
ביקשת דעה - קיבלת

לגברים יש בעיה וורבאלית. כוחם במותניהם ולא בפיהם או מקלדתם. אומרים שאישה צריכה קודם שיחה אחר כך סקס. גבר צריך קודם סקס אחר כך סקס ועוד פעם סקס, ומה עם שיחה? לא, תודה, כבר תרמתי במשרד.

magy

New member
בלי שיחה

איך קובעים לעשות סקס בחורשה ביער בחצות? צריך לדבר על זה קודם ....לא?

magy

New member
עוד לא המציאו את הטלפון הזה

שאפשר לעשות בו פנטונינה....... בעצם המציאו.......חחח

אלמרה

New member
ענבר צודקת....../images/Emo45.gif

אבל מיד יבוא מי מאיתנו שיגיד לך
שהבחנת בין ורבאלי ואוראלי ויחי ההבדל ה... קטן/גדול (מחקי את המיותר)

גאיה ק

New member
אפרופו

זוג צעיר...שרק התחתן מתלבט.איך ידעו שמישהו מהם רוצה... הוחלט על סימנים מוסכמים.כשתרצה,אמרה האשה -תיגע לי פעם אחת בחזה. והבעל-כשתרצי,תגעי לי 50 פעם באבר המין.

shandra

New member
המלצה

כף גדול לשוחח עם נשים איכותיות מענינות שעברו חוויה שיהיה מענין לקרוא ולהגיב נראה לי שלגברים יותר קל להצטרף למשהו קיים מאשר ליזום נוח להם יותר להגיב על הקיים מאשר להוציא משהו מעצמם אז תאמינו לי אפשר בלעדיהם (זו דעתי הבלעדית)

ענבר.

New member
אני מאמינה לך../images/Emo6.gif

שאפשר גם בלעדיהם, כמו שאפשר גם בלי קוויאר
לא מזמן נפגעתי, או, החלטתי להיפגע, ממישהו שהיה ידיד מאוד קרוב במשך מספר שנים. ככל שעוברים הימים, אני מבינה שאפשר גם בלעדיו.

magy

New member
אנשים לומדים להסתדר בלי

הרבה דברים. לומדים לרדת ברמת חיים לומדים לחיות בלי איברים חיוניים לומדים שיש גם אובדנים...... לומדים לחיות גם בלי מזון בלי עניין.... בלי ריגושים........ ומסתגלים לכל...... אבל .......למה לא להיות יותר מאושר? עם!!!!!!!

magy

New member
אם יש שיר כזה ביידיש

אז אולי יש בזה משהו....... "וי נעמט מאן א ביסאלע מאזל וי נעמט מאן א ביסאלע גליק" איפה לוקחים (מוצאים) קצת מזל איפה לוקחים (מוצאים ) קצת אושר "דוס דריידאלע זול זיך שויין דריין און ברינגען מיי מאזל צוריק" שהגלגל כבר יסתובב לו ויחזיר לי את המזל.......

למעלה