מגורים

מגורים

שלום לכולם :) שמי יוסי ושנה הבאה אני מתחיל ללמוד באונ' בחוג לכלכלה מנע"ס כרגע אני גר בראשון , מה שאומר שאני צריך לעבור לגור בצפון (היות והלוגיסטיקה של לעשות כל יום ראשון-חיפה מסובכת מדי). מישהו יכול להמליץ לי על מקום לגור בו, כלומר אתם מכירים סטודנטים שמחפשים שותף לדירה והם משכירים דירה מחוץ לאונ'? או שבכלל שווה להתגורר במעונות בתחום האונ'? אני קצת מבולבל בכל הנושא הזה. אשמח לקצת עזרה. תודה יוסי לוי.

stkachov

New member
דירה מול מעונות

הדיעות חלוקות לכאן ולכאן. אם תבצע חיפוש בפורום, תמצא הרבה שרשורים בנושא זה. חבל לחזור על הדברים. אני ממליץ בהתחלה לקחת מעונות, ואחרי כמה חודשים אם לא מסתדר לך לעבור לדירה עם שותפים. חיפוש דירה/שותפים - יד2.

בעיקר תלוי באופי שלך

אם יש לך פחות מ-700 הפסיכומטרי אז המעונות בשנה א' הם 6 אנשים בדירה ושניים בחדר על מקלחת ושירותים אחד מה שאומר שאין הרבה פרטיות, אם זה מתאים לך אז סבבה, מבחינה כלכלית זה לרוב משתלם. השכרת דירה זה קצת יותר הוצאות אבל יש לזה את היתרונות של זה, בדרך כלל מחפשים באתרים כמו יד שתיים והומלס שם יש חיפוש מיוחד לדירות שותפים. גם בזה כמובן יכולות להיות נפילות כמו בעל בית לא טוב, דירה במצב פחות טוב ממה שהוצגה ושותפים לא משהו (אבל לפחות פה הם לא בתחת שלך). כמו שאמרו לך כבר היו פה שרשורים על זה שאתה יכול לבדוק, גם לגבי אזורים לשכור דירות.

למעלה