מגורים עם החמה

טליה 80

New member
מגורים עם החמה

אני ממש אובדת עצות וזקוקה לעזרה

אני ובעלי גרים כרגע בשכונה בראשון לציון ולא מזמן התברר לנו שאמא שלו מגיעה פעם בשבוע לשכונה כדי לראות דירות בשכונה. שאלנו אותה מה היא בדיוק מחפשת והיא אמרה לא משנה לי העיקר בנין לידכם או בבנין שלכם...

נבהלתי מאוד!!!!!!
אחרי כמה חודשים קנינו דירה בפרוייקט רחוק קצת מראשון וליפני כמה ימים נודע לי שהיא הלכה גם כן לאותו פרוייקט ונפגשה עם סוכן מכירות נדלן של הפרוייקט וכמעט חתמה איתו אך לפתע הגיח רעיון יותר טוב לראשה......... אם כבר אותו פרוייקט אז למה לא באותו הבנין???????
ואז חיפשה בכל אתר הבניה ומצאה את הבנין המיועד שאלה את הפועלים איפה המשרד והם אמרו לה

לבסוף שיקרנו לה ואמרנו לה שאנחנו עומדים מול קניית נכס נוסף בצפון בו נגור.....אז היא שלחה את הבן שלה שילך ויבדוק במה מדובר......

מה עושים?????

היא אובססיבית בטירוף. היא רוצה לצאת לפנסיה מוקדמת עוד פחות משנה ואני ממש לא רוצה אותה לידי
אני לא עובדת וכרגע מביאה ילדים ומגדלת אותם בבית ולא רוצה אותה בין הרגליים שלי
מה גם שהם אנשים חסרי טאקט וחסרי גבולות הם ידפקו לי בדלת בכל שעה
גם אם ילכו הביתה מסןגלים לחזור אחרי חצי שעה
מסוגלים לבוא גם באחת בלילה בטענה של 'משעמם לי,אז מה אני אבא שלך'
ועוד המון......
איך ניצלים מהזוועה הזאת?

אומרים לה שאתם חושבים לקנות דירה בפרויקט

באילת ושולחים אותה לחפש דירה לידכם שם

טליה 80

New member
המשך...

חייבת לציין שהייתי אחרי ניתוח קיסרי,מניקה והשתחררנו הביתה הלכתי לאמא שלי רק בגללם כדי שאולי לשם הם יתביישו לבוא מתי שבא להם הם באו שלושה ימים רצוף באחת עדרה בלילה...לבית של אמא שלי.....וההורים שלי שניהם עובדים אנשי קריירה. ממש התביישתי
צעקתי עליהם ובעלי רב איתם והיום אנחנו ממש צריכים להגביל אותם בשעות אם לא הם באים כל רגע...

חשוב לציין שחמתי גם היום גרה בהמשך הרחוב שלי ועובדת ממול הבית שלי,ולעזור עם הילדים? היא לא חושבת על זה אפילו....גם אם אנחנו מבקשים.....גם כשהייתי עשרה ימים תקועה עם הגב ואני בהריון חודש שמיני.
והעיקר שאני שואלת אותה למה חשוב לך לגור ככה בתוכנו????! אז היא אומרת כדי לעזור לכם עם הילדים.....
היום,היא לא מראה שום נכונות לעזור עם הילדים

בעלי לא בן יחיד אבל הבן השני שלה גר אצלה עם אישתו והילדים...הם קווקאזים וככה נהוג אצלם שהבנים גרים עם ההורים עד שההורים מתים ואז הבנים יורשים אותם....
אז היא רוצה בכח שנגור בסמוך לה אם לא יחד איתה ואת הנכס שלה יירש בנה השני שגר איתה. מתוסבכים

את נמצאת במצב שבו

את צריכה לקבל החלטה שאולי תוביל לניתוק ובעלך צריך להיות שם 100% מאחוריך. אחרת זה לא יעבוד.
את צריכה להגיד לה את האמת. הכי אמת. שאתם לא רוצים אותה לידכם מעבר לשעות המקובלות - 17:00-20:00. סימן קריאה. בלי סמני שאלה או שלוש נקודות. אין אופציה אחרת מבחינתה. אם היא תבוא ב23:00 לא פותחים לה את הדלת (לא ברור למה ההורים שלך פתחו לה בכלל,בטח בלילה השלישי שהם כבר הבינו את הפרנציפ) ובשעה 22:00 גג פותחים את הדלת של הבית ואומרים לה את צריכה ללכת. אם היא לא תלך, תעשה סצנה, מה שלא יהיה, סופגים את זה באותה פעם, והיא לא מגיעה יותר.
רק אם שניכם תעמדו מולה ותציבו לה גבולות ותהיו מוכנים לסצנה, לצווחות, לגישדורים ולניתוק - תצליחו לקבל את השלווה והגבולות.

הנושא של השעות תמיד מוזר לי. יש לי ידיד טוב גרוזיני שגם אצלם זה ככה - המגורים כדי לרשת,שזה נניח, אבל השעות. יש 3 ילדות קטנות בבית שבו 24:00 בלילה זה כמו 12 בצהריים. לא ברור לי איך הן מצליחות ללכת לב"ס יום למחרת ולתפקד.

טליה 80

New member
זה נורא!!!

אין להם גבולות!!
הבעיה שלי היא שבעלי לא ממש 100% מאחוריי דווקא כשהם מגזימים במיוחד אז הוא אומר לי מה יש? מה את רוצה? את סתם מתלוננת......

כן. נראה אותו עם סיכות של ניתוח קיסרי בבטן וכאבים של הנקה עם פיצוצים בפיטמה מקבל אורחים בשעה 11 בלילה.....

EcoT

New member
אני לא אומרת את זה אבל ...

תתרחקי ממנה כמו מאש! מי שבכוח מנסה לעבור לגור לידך לא מבשרת טובות.
אבל כמו שבלו אמרה בלי שיתוף פעולה עם בן זוגך זה לא יעבוד ואם את אומרת שהוא לא בדיוק באותו ראש שלך אתם צריכים לשבת שניכם להגיע לפשרה (בה שניכם תצטרכו לוותר) שמקובלת על שניכם ולהציג אותה להוריו כחזית מאוחדת אחרת זה לא יעבוד.
בהצלחה !

EcoT

New member
תפוז מחק כמה מילים

התכוונתי שאני לא אומרת את זה בדרך כלל...

restart2

New member
יצירת גבולות

היי טליה

אני חוזרת על תשובות שקבלת ומדגישה-
כל עוד המסר של הבן שלהם שונה משלך = יתעלמו לחלוטין, ועובדתית
את מציינת זאת.
האתגר שלך לרתום את בעלך שלב ראשון להבנה שלב שני למעשה.

תרבותית החמים שלך כנראה רוצים חיים משותפים, ללא גבולות, ללא הכרה
בכם כתא נפרד.
כדי לרתום את הבעל עלייך לחשוב תוצאתית- מה את רוצה שיקרה שונה מבחינת התוצאות.
ואחר כך ליבון והבנות עם בעלך וכמובן דרכי פעולה.

בהצלחה
אירית

נומלה

New member
וזאת בדיוק הבעיה

עם סיכות של ניתוח קיסרי בבטן וכאבים של הנקה עם פיצוצים בפיטמה הייתי שולחת את בעלי לטפל בהוריו (אם אין לו בעיה עם זה), מודיעה לו שרק ישאיר בבקשה למחר את המטבח נקי, סוגרת את דלת חדר השינה והולכת לישון. מרגע שאת משתפת פעולה עם ההתנהגות שלהם (ושל בעלך), את מאפשרת את זה.

(ואגב: שלחו אותך הביתה עם הסיכות????)

הדסהש1

New member
מאז שאני ילדתי היינו שבועעים בבית חולים

היום חמישה ימים והביתה. והורדת הסיכות והתפרים במרפאה.
או שמזמינים לבית חולים. האשפוז יקר??????????

בטח שהאשפוז יקר

בית חולים מקבל על יולדת אותו סכום בין אם יאשפז אותה יומיים ובין אם שבועיים.
חסרות במדינה שלנו מיטות אשפוז. לאשפז כל יולדת לשבועיים לא ייטיב את המצב.
ברוב מוחלט של המקרים אין צורך ביותר ימי אשפוז מהמקובל.
אני רוצה להאמין שכשיש צורך רפואי בהמשך אשפוז אחרי ניתוח (נניח זיהום, חום וכו') אז משאירים.

טליה 80

New member
הם לא מסכימים שתבואי לבית החולים

כדי להוציא את הסיכות. אך ורק במרפאת אחיות של הקופה

מתי ילדת?

כי אני ילדתי ב-2009 וב-2011 ובשני המקרים, הייתי מאושפזת ארבעה ימים (מהבחירה האישית שלי, בעיקרון זה חמישה ימים) והוציאו לי את הסיכות ביום השחרור.

למעלה