מגורים משותפים

דולב37

New member
מגורים משותפים

יש לי חברה מיספר חודשים .משהו שהולך לכוון רציני מאוד יש לה שלושה ילדים .השבוע עלתה ביננו סוגיה של לעבור לגור ביחד אנחנו כמובן בפרק ב .ואני לא סגור על העניין השאלה שלי אנשי פורום יקרים .האים יש מינמום זמן לחכות או ללכת לפי ההרגשה .לא יודע קצת מבולבל בקטע הזה בשאר הדברים אני בטוח .טוב לנו ביחד .יש אהבה. אבל לא רוצה למהר .מה דעתכם?

GOLF46

New member
דולב לך עם התחושות שלך

אם זה מה שאתה מרגיש לך על זה צא מתבניות בהצלחה מכל הלב

אייל 401

New member
תמיד לפי ההרגשה

אין כללים ,זה לא שיש ספר שאומר רק אחרי 11.3 חודשים

תשובה בשאלה

ככה גם אני קוראת את השאלות שלי אחר כך. הבלבול מסמל את האי בהירות למצב שאתה לא בטוח בו. אם מכיון שאינו מתאים או כיון שאינך מוכן עדין.

מיקי 43

New member
דולב

תקרא שוב את שאלתך ותענה לעצמך אף אחד כאן לא יכול לאמר לך מה עם מי ומתיי ואחרי כמה זמן ורק אתה יודע מה עובר עלייך אתה כותב שלא סגור אז מה בכלל השאלה? סוף מעשה במחשבה תחילה בהצלחה

התשובה בגוף השאלה

"ואני לא סגור על העניין השאלה שלי אנשי פורום יקרים" "לא יודע קצת מבולבל בקטע הזה " "אבל לא רוצה למהר" תקשיב לעצמך, שלא "תיפול" פעם שניה. רק מקווה עבורך שהמועמדת לא חברה מן המנין בפורום זה. מפני שאם אני הייתי קוראת את לבטייך , היו עולים אצלי לבטים בענין המשכיות הקשר. על כל פנים תצליחו באהבה.

GOLF46

New member
מתחילה -צורת התבטאות מעולה יש לך

כי סתם אני אוהב לפרגן לאנשים חכמים

אהבתי את מה שכתב חוץ מהקטע

"מפני שאם אני הייתי קוראת את לבטייך , היו עולים אצלי לבטים בענין המשכיות הקשר." לדעתי המשכיות הקשר לא נושא פה, מה ממה שהוא אמר עלול בכלל לעורר לבטים לגבי המשכיות הקשר? הוא מבולבל ותוהה בצדק, יש פה ילדים קטנים, לא רק הוא והיא. מה הקשר בכלל להמשכיות הקשר.

מי ומה אנחנו שנחליט עבורכם?

ענית לעצמך דולב... אתה לא סגור בעניין... אז כנראה שאתה לא בשל עדיין למגורים משותפים. מה מינימום? לכל אחד זה בא בזמן אחר. מי יכול פה לקבוע חד משמעית מהו זמן מינימום למעבר למגורים משותפים?

r o n35a

New member
כמי שהיה בזוגיות כזאת לפני

זמן לא רב יכול להגיד : אם יש בך התלבטות כנראה שאינך בנוי להתחיל להתגורר ביחד עם זוגתך. הבעיות במגורים משותפים ברורים לכולנו ומניח שנתת עליהם את הדעת. שיגיע היום המתאים, תדע בודאות ללא כל התלבטות. בהצלחה

טליסמה

New member
מכל משפט שלך

הספק ניכר ולכן חושבת שכדאי לחכות עם צעד כזה שיש לו השלכה גם על הילדים.

טוויטי36

New member
מגורים משותפים

אתה מתאר מצב של מיסוד מערכת יחסים כשאתה לא "סגור" על דברים. לדעתי ישנם פרמטרים שאתה חייב לדעת אותם לפני שאתה עובר לגור ביחד. לא תיארת את האינטרקציה בין כולם אתה והילדים היא וילדיך (במידה וקיימים) הילדים בינהם? אלו פרמטרים חשובים וראשוניים וישנם עוד המון...... איש אתה חייב להכנס למקום כזה בזהירות מירבית כי לגור יחד בדירה משותפת מצריכה המון וויתור מצדך כדאי שתיהיה בטוח במערכת הזוגית הזו ותהנה ממנה כמו שהיא כי מעבר לדירה משותפת זה LEVEL שונה וכל טעות קטנה יכולה להוביל לניפוץ משהו טוב שקיים כבר וחבל.....

../images/Emo24.gif|ח../images/Emo24.gifללכת לפי התחושות...

אך ורק תחושות...הן אלה שנותנות תמונה ברורה של כל מה שקורה וקרה בינכם כי, מגורים משותפים זה שיתוף,זו האמת של הזוגיות שלכם... אם יש לך בטחון לגבי בת זוגתך למה לא??,הרי אנחנו ילדים גדולים וכל אחד רוצה פינה משלו ומשפחה...חוץ מזה שברצון לגור ביחד תראה לה שאתה רציני ולא סתם מחפש נוחיות... כמי שחוותה זוגיות נפלאה אבל חוסר שיתוף מוחלט בנטל הבית ופרידה כואבת יכולה להגיד לך שזו הסיבה להחלטתי להפרד מגבר שמאד אהב אבל...עד השיתוף והכיס... חופשות בכיף, בילויים בכיף אבל השאר...ממש לא וזה רק הראה לי שהוא לא רוצה שום התחייבות ובכל זאת רוצה להיות "משוחרר"מנטל...בי זה מאד פגע ולכן...עזבתי למרות האהבה הגדולה והכימיה...עשה לך את ה חושבים ובהצלחה רבה...

לא רוצה למהר.... אל תמהר!!!!

כך כתבת זה עניין של תחושות. מה אתה מרגיש. רוצה. מחפש. את הזמנים לכך כול אחד מתחם לעצמו לפי רצונו ותחושותו. ב ה צ ל ח ה

t o t a l

New member
שם קסדה

חושב אם אני במקומך הייתי גם נלחץ. כאילו דה? עם ה- 2 שלי, בקושי מסתדר, אז מה? לצרף עוד 3 לקאדר?

שחR

New member
אין יעוץ עבורך מלבדך !

לא רק שחסרים המון פרטים, אלא כמעט אין לנו זכות לייעץ בנושא כל כך חשוב. ובכל זאת מומלץ לחיות קצת ביחד בלי לעבור לגמרי, להשאיר שני בסיסים לתקופה מוגבלת....שלושה ילדים זה לא פשוט...ואין בכלל במעבר לגור ביחד משהו פשוט. בה-צ-ל-ח-ה. שלך,ש JR

למעלה