מגורים בלוד

ס ד

New member
ועוד דבר: אומרים כסף לא משקר

מחירי הדירות מדברים בעד עצמם... דבריך הם יותר הירהורי ליבך מאשר מציאות. גם בשוהם חסרים הרבה דברים מהסוג שציינת ובכל זאת.... מחירי הדירות!!!

ברגע שפרוייקט הרכבת יצא לפועל

מחירי הדירות ישתנו לטובה, רבים שמכרו את דירותיהם וגרמו לירידת המחירים, הרי אתה מבין דבר וחצי בכלכלה, כאשר יש הרבה היצע ללא ביקוש המחירים יורדים וזה מה שקרה בגני אביב, ועוד עם ראש קיר כפי שיש לנו "רגב" אין הרבה ציפיות. למה מחירי הדירות בגני יער לא ירדו? רק העליה הזו שאתה נאלץ לטפס עליה אם תרצה לצאת לקנות סיגריות (במידה ואתה לא רוצה מהמקולת היחידה שיש בשכונה) הרי שהעליה הזו מורידה 20000$ ממחיר הדירה.

ס ד

New member
איך אמרת: רכבת. נחכה. עד אז מה

לעשות. מחירי הדירות בגני יער גבוהות יותר - המדד המרכזי לאיכות.

ראשית ברוכה הבאה לפורום

דבר שני צר לי על החברים שלכם על כך שהם כול כך בורים בנושא לוד , נכון העיר לוד היא לא בדיוק הפנינה של המדינה וכן יש בה בעייה של סמים ושל פשע אך לא יותר מחדרה או ת"א ונתניה או באר שבע פשע וסמים יש בכל מקום ויותר מלוד . פשוט לוד חסופה יותר לביקורת של התקשורת בנושא ואז לוד מצתיירת כבירת הפשע של המדינה וזה ממש לא נכון. בקשר חמידע על גני אביב גני יער ונאות יצחק מדובר בשלוש שכונות צעירות יחסית בלוד שיש בהן אחוז גדול של אוכלוסיה צעירה משאר חלקי העיר . גני אביב מיקום צפון העיר אוכלוסיה מעורבת של צברים ועולים חדשים,שכנים שכונת פרדס שניר ומעבר שכונת הרכבת בס"כ שכונה די נחמדה . שכונת גני יער מיקום לא רחוק ממרכז העיר די קרוב לכבישים ראשיים אוכלוסיה של צברים (הרוב)ועולים חדשים שכונה יפה ומסודרת שכנים , שכונת נווה נוף ושכונת גבעת הזיתים . שכונת נאות יצחק מיקום דרום העיר קרובה יחסיית למרכז העיר בצמוד לשכונה בחלק של רמלה ישנו את קניון רמלוד ומרכז קניות גדול קוסמוס ACE ועוד חנויות רבות. אוכלוסיה רובה צברית וזוגות צעירים יש בשכונה גם משפחות של עולים חדשים שכונה קטנה צמודה לבריכה העירונית ומרכז הטניס . שכנים, שכונת בני ביתך ולוד הצעירה . מחירים להשכרה בשלושת השכונות המחירים די דומים בהבדלים של 50/100$ פלוס מיניוס . מחירים לקניה שכונת גני יער וגני ונאות יצחק המחירים די דומים בגני אביב המחירים זולים יותר . לדוגמא 'דירת 4 חדרים כולל מרפסות שמש נמכרה בנאות יצחק ב 115.000$ דירת 4 חדרים ללא מרפסות בגני יער נמכרה ב 103.000$ מקווה שעזרתי ועם תעברו והחברים לא יבואו לבקר את מוזמנת להזמין אותנו ונשמח להיות לכם לחברים חדשים בעיר חדשה . בהצלחה גיא

sraga1

New member
הם מפחידים ומפחדים

לא ליתיחס לכול מי שכותב רק רע על לוד יש מקומות בטוח יותר מגניי אביב בלוד במרכז שכייף לגור לא צריך כסדות ולא שום דבר תרצו פרטים איין בעייה עזבו מה כותבים אחרים זה ממש בושה עזבו לא הכול ירוק אבל אני חושב שפה בטוח יותר מחדרה ועוד מקומות

בתור מי שעבר מת"א ללוד-גני אביב

אני גרה כאן כבר 4 שנים, מגדלת 4 בנות, אחת כבר בגן חובה ושלוש בבית הספר היסודי הראשון של שכונת גני אביב (יש שני בתי ספר יסודיים בשכונה). מבחינת מחירי דירות יכולה לתת לך דוגמא שדירת 3 חדרים בגני אביב אפשר לשכור בסביבות 350 עד 400 דולר. יש כמה סוגי דירות מבחינת סוג הבניין וגודל הדירות. יש בגני אביב מרכז מסחרי שיש בו הכל: סופר, קופות חולים, מרפאות שיניים, בתי מרקחת, חוגים למבוגרים ולילדים, קיוסקים, קונדיטוריה, כספומט ועוד... את יכולה לקרוא הודעות שונות בפורום ולראות שהכל שחור משחור בעיר הזאת בכל מה שקשור לשירותי העירייה אבל אם אתם מגיעים לשנה או שנתיים שווה לכם דווקא להגיע לכאן ולו רק בגלל שיותר זול. פשע, סמים - יש בכל מקום. כן, גם ברחובות ונס ציונה. אם חברים שלי היו אומרים לי לא נבוא לבקר אותך בלוד, לא הייתי מתייחסת לזה. חברים כאלה אני באופן אישי לא צריכה. יש מבין כל החברים שלי רק בחור אחד שלא רוצה לבוא אליי יותר, אחרי שהגיע אליי פעמיים לגני אביב אבל זה רק בגלל שמאוד קשה לו להתמצא בדרכים והוא חושש שהוא יסע אליי ויגיע למקום אחר בטעות. מעבר לזה, כל החברים מגיעים אליי בלי בעיות.

ranrancol ראה בבקשה את תגובתי בנושא

אני מקווה שזה יעזור ,לקבלת פרטים נוספים אתה מוזמן שוב לפנות לחברי הפורום בכללי או במערכת המסרים . בהצלחה גיא

lj101

New member
עזוב מלוד, תעבור לרמלה, יש שכונות

חדשות, דירות ובתי קרקע קרובים למרכז ובהליכה קלילה של 20 דקות נסיעה של 4 ש"ח לתחנת לוד או ברמלה מאחורי הקניון. יש מתנס"ים פעילים, מלגות ועוד...

mash252511

New member
היי אני מתעניינת בפרוייקט החדש

בקרית מנחם למישהו יש פרטים תודה מראש.

למעלה