מגורים בלוד

ranrancol

New member
מגורים בלוד

שלום, אני סטודנט באונ' בן גוריון ואישתי עובדת באזור המרכז. חשבנו לגור באזור לוד כך אני יוכל להגיע לאוניברסיטה ע"י הרכבת. האם קיימת שכונה (יהודית) ברמה טובה בלוד קרוב (מרחק הליכה) לרכב?ת. בתודה מראש.

אופס, חשבתי ששאלת לגבי מרחק עם רכב

עכשיו רק ראיתי שמרחק הליכה לרכבת
יש אוטובוס מגני אביב לרכבת. מבחינת מרחק הליכה יש שכונה של דתיים ממש ממול תחנת הרכבת, אני חושבת של חב"ד אבל לא בטוחה. זאת בהחלט שכונה יהודית ובהחלט מרחק הליכה מהרכבת. אולי אחרים פה יודעים עוד פרטים. אני גרה בגני אביב ומדי פעם נזקקת לרכבת. לא כל כך נוח להגיע חזרה מהרכבת לגני אביב כי צריך שני אוטובוסים

sraga1

New member
כן רק במרכז לוד קרוב לרכבת

כול מקום אחר רחוק רוצה פרטים נוספים

ה דרומי

New member
ישנה שכונה ברמלה שמצד אחד זו

רמלה ומצד השני זו לוד מה שמבדיל בינם זה כביש שנים יחסית קרוב לתחנת הרכבת רק שזו מהצד של רמלה זה בתים פרטים {קו'טג}? מה שמה של השכונה לא יודע . אבל נראת אחלה.

הכי קרוב לרכבת

השכונה הכי קרובה לרכבת היא שכונת חב"ד שבה מתגוררת אוכלוסייה דתית [אין אליה כניסה בשבת עם רכב]בלוד בצמוד אליה יש כמה בנייני מגורים די חדשים שאותם מאכלסים תושבים חילונים - זה הכי קרוב שתוכל למצוא לרכבת,כמו כן יש שכונה ברמלה שנקראת "אפקה" וגם היא לא רחוקה כ"כ במרחק של כ-10 דקות הליכה מהרכבת.חוץ מזה בלוד ישנם עוד כמה רחובות כמו רמז ופנקס שקרובים לחב"ד וגם הם קרובים מאוד לרכבת אני אישית ממליץ לך לעשות סיבוב ולבדוק את האופציות.

זקוקים לעצות -חוששים לעבור ללוד

אני וחבר שלי גרים בחדרה, ומקום העבודה שלו עובר עוד חודש לאיזור התעשייה של לוד. יש לו שם עבודה די טובה ולכן אנו שוקלים ברצינות לעבור לשנה-שנתיים. העניין הוא שאנו די חוששים, לאור התגובות של חברים שלנו כמו "אם תעברו ללוד לא נבוא לבקר אתכם". הם אומרים שיש שם מלא פשע וסמים וערבים ואנחנו מטורפים לעבור לשם. הבעיה היא שבערים הקרובות כמו רחובות ונס ציונה מחירי הדירות בשמיים. אם מישהו יכול להאיר קצת מניסיון אישי על הנושא בצורה אובייקטיבית אני אודה לו. בנוסף רציתי לקבל מידע על השכונות גני אביב וגני יער-האם מחירי הדירות שם סבירים ואיך השכונות האלה באופן כללי.

דרומי אתה גדול, חשפת אתרי תיירות

שקולטים עשרות אלפי תיירים מהארץ ומחול, ומקומות שגודשים אותם אלפים כל יום, פקידי ההזמנות קורסים תחת העומס, מה זה? גם לתושבי לוד מותר לבקר באתרי התיירות האלה? באמת המנהיגות לא גרה בלוד ומבקרים וירטואלית בה.

ה דרומי

New member
../images/Emo9.gifהאתר היה רק בשביל להתרשמות

כללית.שהיה. יש חדש בלוד נפתחו סיורי
ספארי ממוגן חלונות משורינים עולים מאחור יושבים גב לגב קסדה על הראש ושחפץ על הגוף ועושים סיור רכוב ברחבי לוד
עוצרים לרגע וקונים מנה קטנה
סיור שני יוצא לנחל גזר לצוד
ים. לוד סרט מלחמה

mash252511

New member
היי אני במקור מתל מונד והיום אני גר

ה בגני אביב ולפי דעתי כדאי ביותר לא ציינת את רוצה לקנות או להשכיר ואין שום פשע בגני אביב ואני גרה עם בעלי ועוד שתי תינוקות ומחירים שם די זולים שלחי לי מסר ביי.

מאש אני כבר שלחתי לה במסרים פרטים

מפורטים על גני אביב כולל מחירי דירות להשכרה ולקניה. כולל מרחק מ- א.ת.צפוני וכל פרט נחוץ נוסף אני מאוד מעוניין לתגבר את גני אביב באוכלוסייה איכותית כפי שאת יודעת (אני מאמין), חייבים להתגאות בשכונתנו שריכוז האוכלוסייה האיכותית הוא הכי גדול בה, ובע"ה נתגבר על מכשולי העירייה בקרוב.

ס ד

New member
מנדי, קבל תיקון: גני יער היא השכונה

הכי איכותית לפי כל קריטריון שתבחר בלוד. היא גם עולה על הרבה שכונות מחוץ ללוד. הדרך היחידה לשמור על עובדה זו לכאורה הוא הנתקות מלוד לטובת מועצה איזורית מודיעין.

קבל תיקון גני אביב ראשונה וזאת מכמה

סיבות. אני לא מזלזל בערכה של גני יער אלא מה? מי שבנה אותה שכח שלדיירים נחוץ מרכז קניות, קופת חולים,דואר, כספומט, חדר כושר ועוד... את כל זה יש בגני אביב, כמעט ולא תצטרך לרוץ לאף מקום מחוץ לשכונה, כל השירותים קיימים בשכונה. רק דבר אחד אין לנו בגני אביב ויש לכם אותו בגני יער (ברוך רגבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב)

נכון../images/Emo45.gif

מיקום - ביציאה מהעיר מכיוון המושבים אוכלוסיה - עולים חדשים וותיקים בעיקר מחבר העמים מה שאומר חינוך מעולה, יחס נפלא לתרבות (קולטורה) וחוגים על רמה לילדים לנוער ולמבוגרים. דירות - יש מה לשפר, יש דירות שממש על הפנים. באופן אישי לא נתקלתי בדירות שדורשות שיפוץ אבל יש לי מכרים ושכנים שממש סובלים. נוף - מושבים מסביבנו, מה רע? וכמו שאמר מנדי: סופר, מרפאות, מכון כושר ועוד...

למעלה