מגורים בחיפה
שלום שמי ספיר,
באוקטובר הקרוב אתחיל ללמוד במרכז האקדמאי ויצו חיפה.
אני צריכה עזרה לגבי חיפוש דירות.
מחפשת דירה חדר עד שלושה חדרים, תקציב 2500 גג. קרובה למכללה, אפילו במרחק הליכה. שכונה עם תחבורה ציבורית נגישה למכללה, וגם לאזורי קניות. טיפה שוקקת חיים סטודנטיילים. (מקומות בילוי-פאב שכונתי...)
שיהיה בה סופרים, מכולות, צרכניות, לא צפופה מבחינת חניה.
כנראה אני אגור לבד או עם בן זוג, אז כך שתהיה נעימה ללון בה, או להסתובב לבד בלילות.
מה לגבי מזג האוויר? היכן יותר כדי לגור מבחינה זו..
מבחינת אוכלוסיה מעורבת, חיי חברה, מקומות בילוי..
הבנתי שלא מומלץ לגור באזור הדר, והתחתית.. אבל כן המליצו לי על מסדה, שזה יותר שוקק חיים אך בעיות חניה. (כנראה אני יהיה עם רכב)
בת-גלים, הבנתי שקרובה למכללה, ולתחבורה ציבורית, אבל שזו שכונה טיפה אפלה ומפחידה בלילות. די נמשכתי ליופי שבה, ולקרבה לים כמובן,
קרית אליעזר?קרובה.
אז מה אתם ממליצים?
תודה מראש לכל המגיבים והמגיבות
שלום שמי ספיר,
באוקטובר הקרוב אתחיל ללמוד במרכז האקדמאי ויצו חיפה.
אני צריכה עזרה לגבי חיפוש דירות.
מחפשת דירה חדר עד שלושה חדרים, תקציב 2500 גג. קרובה למכללה, אפילו במרחק הליכה. שכונה עם תחבורה ציבורית נגישה למכללה, וגם לאזורי קניות. טיפה שוקקת חיים סטודנטיילים. (מקומות בילוי-פאב שכונתי...)
שיהיה בה סופרים, מכולות, צרכניות, לא צפופה מבחינת חניה.
כנראה אני אגור לבד או עם בן זוג, אז כך שתהיה נעימה ללון בה, או להסתובב לבד בלילות.
מה לגבי מזג האוויר? היכן יותר כדי לגור מבחינה זו..
מבחינת אוכלוסיה מעורבת, חיי חברה, מקומות בילוי..
הבנתי שלא מומלץ לגור באזור הדר, והתחתית.. אבל כן המליצו לי על מסדה, שזה יותר שוקק חיים אך בעיות חניה. (כנראה אני יהיה עם רכב)
בת-גלים, הבנתי שקרובה למכללה, ולתחבורה ציבורית, אבל שזו שכונה טיפה אפלה ומפחידה בלילות. די נמשכתי ליופי שבה, ולקרבה לים כמובן,
קרית אליעזר?קרובה.
אז מה אתם ממליצים?
תודה מראש לכל המגיבים והמגיבות