"מגה קוד" בפורום

אז ככה

אני מוכנה לקחת על עצמי את משימת הסכרת אבל זה יהיה רק מחר בערב כיוון שמחר צריך לקום מוקדם לעבודה ואני כבר מטושטשת מעייפות מדדים תקינים תבינוק יהיו דופק 100-120 בדקה נשימות 20-30 בדקה בזה אני לא בטוחה זה די מהראש כרגע לכן אם יש טעות אני אתקן את עצמי מאוחר יותר (או שאודה למישו שיתקן אותי) וזהו לילה טוב

nsr

New member
עמית, כמה שאלות.

הייתי רוצה לדעת אם התינוק נולד ב term? (אין לי מושג איך אומרים בעברית. אולי מועד, או משהו כזה..) ואם יש לאימו סכרת.

nsr

New member
ועוד משהו..

הייתי רוצה לדעת האם גודלו, כשנולד, היה בטווח לתינוק בגילו, או שמא הוא היה יותר גדול?

amitzahavi

New member
גם עמית 2 כאן :)

אני מנסה לחפש מידע על אפילפסייה וכול מה ש"נדרש" בנושא.

את תשובתי אני אדחה למחר

כי רק מחר מביאים לי את הספרים שלי חזרה ויש בהם אחלה מידע על סכרת ואני אוכל לענות על זה (עמית זה הספר הלבןשהתלהבת ממנו) לילה טוב לכל יושבי הפורום בינתיים

amitp

New member
אוקיי

1. חן לקחה על עצמה את כל נושא הסוכרת ומאזן הסוכר (היפו/היפר) עמית (2
) אפילפסייה ובעיות נוירולוגיות יש מתנדב לאלרגיה ובעיות של ספיגה/עיכול מזון? 2. את הסימנים החיוניים הרלבנטיים לפעוטות, תינוקות וילדים תוכלו למצוא בכתובת: http://www.rescuehouse.com/paramedics/vitals.php בהתאם למידע הנ"ל, כיצד תעריכו את מצבו של התינוק?

amitp

New member
תשובות ל-nsr

הלידה וההריון תקינים לחלוטין. הלידה התבצעה בשבוע 40. משקלו של הילוד בלידה תקין, ולאימו אין סוכרת. אשמח אם תסביר את הכיוון שלך בפורום.

amitzahavi

New member
בדיקת דם

האם בבדיקת דם התגלה משהו לא כשורה? חוסר סידן, נטרן או כול מרכיב אחר בדם? מה כן היה הילד אוכל בארוחות הצוהריים שלפניהם היה מפרכס?

למעלה