מגדל המוזיאון

Secular

New member
אשכרטל!

מגדלים "שמנים" כמו מגדל החשמונאים או מגדל המטכל עושים רושם ואשליה שהם נמוכים בהרבה מגובהם,ולכן ככל שהמגדל גבוה, כך אשלית "ההשמנה" קטנה והמגדל נראה טוב בהרבה!
 

danezeq

Member
אם זה היה סיבות פיננסיות - ניחא!

אבל הסיבה היא התנגדות הדיירים באיזור! והם זכו במשפט!
 

Secular

New member
והם אכן זכו כמו שאמרת,

המגדל הונמך מ-30 ומשהו קומות ל-23 בלבד, ההנמכה ל-16 איננה קשורה להתנגדות הדיירים אלא למצב הכלכלי בלבד ולכן ישנו סיכוי סביר שהמגדל יוגבה בסופו של דבר חזרה ל-23, והמידע הסותר בדבר גובהו רק ממחיש את זה שלאף אין שמץ של מושג מהו יהיה בסופו של דבר.
 

danezeq

Member
לפי מה שקראתי פעם

קראתי פעמיים על הנמכה בגלל התנגדות והפסד במשפטים שני ההנמכות בגלל הפסדים במשפטים -אני חושב שזה כך ומקווה שזה לא כך באמת צריך לחכות להחזיק אצבעות שיגבה ולא יעצור! אפשר לעשות את זה גם עם צמרת השלישי אבל חבל על הכאב באצבעות
 

Secular

New member
יש באיזור ביקוש רב למשרדים

כמו שציינתי מקודם, ולכן אם הסיבה כלכלית בגלל המיתון וכו'...אז אפשר להיות אופטימי, דברים משתנים מהר מאד בארץ שלנו, מי האמין שייצוא ההייטק דוקא יעלה השנה? מי האמין שמגדל הממשלה יוגבה ב-11 קומות? כל הדלת לא נעולה,תמיד אפשר לפתוח אותה!
 

danezeq

Member
יתכן בהחלט

אסור לשכוח שהקרקע של מגדל המוזיאון היא פיסת האדמה היקרה ביותר בארץ!
 
למעלה