מגדל המוזיאון

danezeq

Member
מגדל המוזיאון

חניון? כבר יש חניון? לפני כמה חודשיים הייתי שם והיה רק בור! מה הוא? אנרג'ייזר?

danezeq

Member
מגדל "הטאוור"

קשה להאמין שזה השם הראשון שנתנו למגדל הזה שם מגעיל

DerBleistift

New member
מאיפה "מגדל הטאוור"?!

על מה אתה מדבר, קוראים לו מגדל המוזיאון, אחלה שם. כן, חניון המגדל נחנך לא מכבר, והמגדל עצמו כבר בקומה 4 (שלד), או 6 אם מתחשבים בליבתו. כל הכבוד. הוא נראה נפלא, מאד מתקדם. אגב, בסס"ק יש כבר תמונות עדכניות של מספר גורדי שחקים בבניה מהיום, ומחר אעלה עוד בעצמי. כולכם מוזמנים.

danezeq

Member
כנ"ל - מגדל הטאוור זה שמו הראשון

שם מגעיל אני יודע - ולמזל כולנו אין בו שום שימוש

DerBleistift

New member
סתם הגיג משעשע על הבנת הנקרא...

אבל אתה אומר "מגדל הטאוור", אני שואל מאיפה זה, ואתה עונה לי מההודעה למעלמה. אלמלא הכרתי אותך, הייתי חושב שאתה מתלוצץ איתי. זה מזכיר לי בדיחה מסרט של הגשש: שאלה: "מה אתם עושים אם המצרים באים?" תשובה: "מה שעשינו ב-48." שאלה: "ומה עשיתם ב-48?" תשובה: "ואללה, מי זוכר, זה היה לפני יותר מעשרים שנה!". מצחיק כשזה בסרט, קצת פחות מצחיק כשזו התשובה שאתה מקבל ברצינות.

danezeq

Member
אם הגנון הזה לא יפסק אני אעלץ

להתלונן. תפסיק בבקשה, תן לנו לשוחח על מגדלים

DerBleistift

New member
סוף סוף משהו מדבריך

איתו אני יכול לחיות בשקט! מילים כדורבנות!

DerBleistift

New member
עכשיו גם הבנתי על מה כל ההמולה!

זה לא "מגדל הטאוור"... LOL
זה "מגדל טאוור", כשהשם "מגדל" מבוטא במלעיל, ולא במלרע, כפי שנהוג לקרוא את זה.
חחחח.... חברת הביטוח מגדל (במלעיל, כאמור), היא היזם של המגדל, ומכאן שמו, MIGDAL TOWER. הייתי צריך לתרגם את השם לעברית כדי להבין את השגיאה שלך. ועכשיו בטח גם תאמר שזו טעות שלי, או שזה היה מובן מאליו. אז לא, סירוס השם היה מספיק בכדי ליצור בלאגן אחד גדול. מגדל טאוור (זכור איך מבאים "מגדל"), זהו שם חביב, בעוד מגדל הטאוור זה שם מפגר, באמת. (מגדל המגדל...
)

danezeq

Member
פירפורים שלפני המוות.

למה אתה משתולל כמו תיקן שהשפריצו עליו סנו K? אני ממש לא מכיר אותך
הבנתי את טענתך, כך בכתבה שאני קראתי כינו אותו מספר פעמים "מגדל הטאוור" לכן שאם הטענה שלך נכונה (יעני Migdal Tower) הרי שכותב הכתבה, לא הבין נכון את משמעות השם ולכן פירסם כך את השם. בכל מקרה - אני רק ציטטתי. ואת ה"תגלית" המרעישה שלך עכשיו גילתי אי שם בשנת 2001

DerBleistift

New member
וכמובן שבגלל זה אתה ממשיך

לחזור על הטעות! הרי אתה לא טועה אף פעם.... וגם אם אתה טועה, אתה לא בעל האשמה. ואגב, אם תמשיך לענות לי בצורה בא אתה עונה, לא רק שגם אני אוכל להתלונן עליך אם אחפוץ בכך, גם לך לא יהיה נשק נגדי מאחר ואתה מסריח לפחות כמוני, אם לא יותר. אז עשה טובה לעצמך, קודם כל, וענה לקרטריונים שאתה קובע. הם גבוהים מדי עבורך, את זה שנינו יודעים, אבל אתה עדיין מתעקש. חבל... זה לא מצליח לך. רד ממני וארד ממך. אתה רק תרוויח מזה.

SkyscraperMan

New member
אחלה תמונות, שמעתי גם שמתוכנן

שם גם גשר מעל לרחוב ברקוביץ שיחבר לבית משפט השלום, כך יוכלו לעבור כל עורכי הדין ממגדל ברקוביץ לבית המשפט גם מעל הרחוב וגם מתחת (שחס וחלילה לא יחצו את הכביש ה"סוען" הזה)

danezeq

Member
בשביל מה גשר פור גאד סייק?

זה כמו כביש עפר בקיבוץ! אין שם תנועה! טוב, הגזמתי
אני לא מבין למה צריך שם גשר

Secular

New member
אם אתה שואל אותי,

הוא יגיע בסוף לגובהו המקורי למרות התנגדויות הדיירים מסביב ולמרוץ המצב הכלכלי הבכי רע, צריך לזכור שלמגדל אושרו 23 קומות, וההנמכה ל-16 נובעת מסיבות פיננסיות, זת'אומרת שבכל רגע אפשר להגביה את המגדל בחזרה לגובהו המקורי. עוד עובדה חשובה זה הביקוש הרב למשרדים מצד עורכי דין באיזור בגלל קירבתו הרבה לבית המשפט המחוזי. עוד תראה שצדקתי

SkyscraperMan

New member
גם אני מקווה שגובהו הסופי יהיה 23

קומות, ולא 16. קראתי כתבה לאחר שהודיעו שהוא הונמך שגובהו יהיה בן 23 קומות, כך שאני לא בטוח למי להאמין. גם נכון, אין עורך דין בישראל שלא ירצה להשכיר שם, מהבחינה של המיקום כמובן ולא מהבינה הכלכלית, קירבה עצומה לבית המשפט השלום כך שאפילו לא צריך לצאת מהמיזוג של הבניין כדי להגיע לבית משפט.

danezeq

Member
30 קומות מצויין 23 לא רע

16? חלש! הוא יראה גוץ חבל על הזמן! אבל עדיין שום דבר לא יהרוס את האיזור הזה - שקט, ירוק ומודרני איזור פיצוץ

למעלה