מגדל הגן בלילה

DerBleistift

New member
מגדל הגן

מדובר באחד המבנים היפים ביותר שהוקמו באזור ת"א בפרט, ובארץ בכלל. המגדל הנפלא הזה יהפוך, ללא כל צל של ספק, לאיקון מוכר של ת"א, לא פחות ממגדל שלום ומגדלי עזריאלי. לטעמי, המגדל הזה אפילו מצליח להתעלות בעיצובו הייחודי והמרשים על מגדל המפרש בחיפה(למרות שאני גם מאד אוהב אותו), והוא ללא ספר אחד המבנים המרהיבים ביותר שיכולנו לקוות שייבנו. כל הכבוד לאילן פיבקו על מגדלו הנפלא אשר להעניק לנו לת"א במתנה.
לראות ולהתפעל! אגב... אישית, הייתי מאד שמח אילו היו מקימים עוד כמה מגדלים זהים אליו. הוא פשוט כ"כ יפה.

ענבל30

New member
מועמד טוב לפינת ה"פריק שואו" ../images/Emo8.gif

אני קצת מאוכזבת שלא היתה היענות לפרוייקט הפריק שואו... חוץ מהשירשור הנפרד על מגדלי הזוועה מבנידרם (עוד קשה לי לישון בלילות!
) אז מה, כל מה שגבוה יפה בעיניכם?
(חוץ ממגדל הגן, כמובן
)

DerBleistift

New member
אכן, מועמד ראוי.

רק בניגוד גמור לאחיו המעמדים, מגדל הגן פשוט מרהיב. נכון, הוא מאד מוזר, אבל כפי שהוא מוזר... ככה הוא מרהיב!
ובכל אופן, אנא אל תתאכזבי. פינתך של הפריק-שואו מאד מצאה חן בעיניי עד מאד, וגם אם יש לה כמה קשיי לידה, סבור אני כי פינה זו תהפוך לפינה קבועה בפורום שלנו.
ולא, ממש לא כל מה שגבוה יפה.

DerBleistift

New member
אורן!!!

קשה להאמין... אבל באותו ערב של יום חמישי האחרון, גם אני צילמתי את מגדל הגן בלילה! מה אתה אומר, איזה צירוף מקרים, מה?
זה היה מדהים להגיע לפורום ולראות שגם אתה צילמת.
אתה צילמת מכוון הגשר, אני צילמתי אותו מהצד הנגדי(מן הרחוב שמוביל אליו). אגב, את התמונות תוכלו לראות כולכם בסס"ק.

DerBleistift

New member
טומי...

שנח לשמוע דעתך גם על התמונות שלי!
(תוכל למצוא אותן בסס"ק, בחלק של מגדל הגן)

למעלה