מגדל הגן בלילה
D DerBleistift New member 27/10/02 #26 אי אפשר לשרשר להודעה של אורן אש רק הרשה לי לומר לך שתמונות "שני העיגולים" שלך, פשוט תותחית! כל הכבוד אורן!
אי אפשר לשרשר להודעה של אורן אש רק הרשה לי לומר לך שתמונות "שני העיגולים" שלך, פשוט תותחית! כל הכבוד אורן!
F freesbee New member 25/10/02 #7 ../images/Emo29.gif../images/Emo45.gifGreat../images/Emo6.gif ! Migdal ´agan balaila ze yofi
F fireman New member 27/10/02 #20 עזריאלי גם עכשיו נראה כמו 2 עמודי בטון ותעשו לי טובה אל תתחילו להתווכח איתי על זה שוב.... בפעם האחרונה זה נגמר לא טוב
עזריאלי גם עכשיו נראה כמו 2 עמודי בטון ותעשו לי טובה אל תתחילו להתווכח איתי על זה שוב.... בפעם האחרונה זה נגמר לא טוב
R reshef New member 26/10/02 #15 ../images/Emo4.gif אני עדיין לא יכול להביע דעה עליו כי הוא לא הושלם אבל בינתיים הוא נראה דווקא די נחמד ומקורי.
../images/Emo4.gif אני עדיין לא יכול להביע דעה עליו כי הוא לא הושלם אבל בינתיים הוא נראה דווקא די נחמד ומקורי.
D danezeq Member 27/10/02 #19 לפי דעתי הוא מיוחד ומגניב אבל אם כל העיר תיראה ככה- חבל על הזמן - זה יהיה גועל נפש כתבתי פעם הודעה ענקית על "מה יקרה אם כל ת"א תתמלא במגדלים סגנון פלטיניום"
לפי דעתי הוא מיוחד ומגניב אבל אם כל העיר תיראה ככה- חבל על הזמן - זה יהיה גועל נפש כתבתי פעם הודעה ענקית על "מה יקרה אם כל ת"א תתמלא במגדלים סגנון פלטיניום"