מגדלי מודיעין

s h r i n k

New member
אם תסתובב קצת בין הקבלנים בעיר

תווכח לראות שלא קיבלת במפרט סטנדרט שקבלנים אחרים לא נותנים. להיפך, אפילו בבניין בן 4 קומות נותנים היום שתי חניות ואינטרקום טלביזיה ויש כאלה שנותנים גם מזגן. מי ערד הציגו את הפרויקט כמגדלי יוקרה אבל בתכלס הם לא כי המפרט הטכני שלהם מאוד לא יוקרתי. שמת לב לגובה התקרה? 2.50 מטר. רצו להכניס מה שיותר קומות. תראה לי עוד בניין במודיעין עם גובה כזה נמוך של תקרה. חדר כושר זה סיפור אחר אבל אל תשכח שהדיירים ישלמו על האחזקה שלו כך שלא קיבלת כאן מתנה. לך היו רק 10 לילות של שריקות, אנחנו במגדל הראשון עברנו כבר את החורף השני ועדיין לא מצאו פיתרון ולדעתי גם לא ימצאו. אדוני, תתעורר, צא מהאופטימיות שלך, לא קנית דירה בפרויקט יוקרתי יותר מפרויקטים רגילים אחרים בעיר למרות שחשבת אחרת כשקנית. וואלה לא מבין אותך, מצד אחד אתה כותב שקיבלת מזגן בשווי 15 אלף שקל ומצד שני אתה מוכן לשלם 10 אלף שקל להחליף חלונות. מה יצא לך מזה? וסליחה אם אני שואל אבל הקבלן לא אמור לספק לך חלונות נורמלים עם הדירה? למה אני צריך להחליף חלונות על חשבוני בדירה חדשה?

genico

New member
אל תהיה פסימי כל כך

יכול להיות שסטנדרט היום עלה, אבל לפני שנה וצי לא נתנו מזגנים ולא חניות הביקוש לדירות לא משהו כבר הרבה זמן. אני לא מוכן להוצי 10 אלף שקל לחלונות חדשים, הקבלן צריך לדאוג לסדר דברים. דרך הגב בלוקי זה אותו סיפור עם חלונות ויותר גרוע(יש פה בפורום) לגבי התקרה 2.5מ זה בסדר גמור. אתה לא ראיתה את התקרה לפי שקניתה? ממש מפטיע אותי שאתה כותב על דברים שאין שום בעיה לדעת אותם לפני הקניה אם אתה רציתה תקרה יותר גבוה למה לא קניתה את זה. ולגבי היוקרה - אפילו לגרע לא חשבתי שזה פרויקט יוקרתי - אין כאלה במודיעין. כדי שפרויקט יהיה יוקרטי הדירות צריכות לעלות 400 - 500 אלף דולר לפחות ובמיקום אחר ממודיעין. רצינו דירה מרווחת, עם נוף , ברכה זה טוב (וקבלן לא צריך לתחזק לנו את הברכה - זה לא תפקיד שלו), שתי חניות, מזגן - ובדיק את זה קיבלנו. כמו שכתבתי קודם - לא פחות ולא יותר - הכל לפי החוזה ובזמן. חבל לי, באמת, שאתה עד כדי כך לא מרוצה. אני מאמין שכל הבעיות ייפתרו, תסתכל על הדברים יותר באופטימיות. השטויות האלה זה ממש לא הסיבה. שיהיה לך יום טוב.

hagite2

New member
אפרופו חניה בטאבו

הרבה קבלנים נותנים היום 2 חניות בטאבו. גם בפרוייקט שלנו יש 2 חניות לכל דייר. בעיקרון, ישנו תקן של העיריה (מודיעין) שקובע שמספר החניות לדירה יהיה עפ"י גודל הדירה, כמו שיש תקן למספר חניות מסויים למוסדות ציבוריים, קניונים וכו'. לכן גם תוכל לראות שברוב הקוטג'ים (אם לא בכולם) יהיו אוטומטית 2 חניות, וזה לא מטוב ליבו של הקבלן, אלא תקן מחייב.

אשמח לעוד מידע לגבי התקן

מאיזה גודל של דירה חובה על הקבלן לספק 2 חניות? איפה מוצאים את התקן?

s h r i n k

New member
על תקנים אפשר לברר

במחלקת ההנדסה בעירייה הם אלו שאמורים לדאוג שהקבלנים יבנו לפי התקן

למעלה