מגדלי מודיעין

החצר1

New member
מגדלי מודיעין

אשתי ואני מעונינים לרכוש דירה במגדלי מודיעין ואנו מעונינים לבדוק האם מישהו מכיר את המקום בעיקר כאלה שכבר רכשו, האם כדי לקנות שם? כפי שהבנו יש קאנטרי האם זה מייקר באופן משמעותי את עלויות הדיור? והבעיות עם הקבלן האם נפתרו?

RONI124

New member
קרובי משפחה רכשו דירה במגדל ה-1 |כן

אם תוכלו להיות יותר ספציפיים אני אוכל לברר ולחזור אליכם בהקדם, בכללי אני יודעת שהם מרוצים מאוד

אנחנו חשבנו לקנות שם

ובסוף החלטנו שלא הדירות אכן מרווחות מאוד (אם לא הכי מרווחות ממה שראינו) ובמחיר נוח יחסית. הבעיה היא: א. מחיר ועד בית כיום בערך 300 שח, וביחד עם הבריכה שתפתח זה יכול להיות גם 500 שח !!! לחודש. הבנין השלישי הוא מול הבריכה- כלומר כל הקיץ יהיה אקו של ילדים משתוללים... הבלאי בבנינים, בגלל שיש המון דיירים, הוא גדול. חברה שלי ספרה שכל פעם באים לקחת עוד כסף בנוסף לועד בית כי.. זה נשבר, הפיר התקלקל וכו'. וזו רק ההתחלה. אני בטוחה שעם השנים ההוצאות תהיה גדולות יותר כי צריך הרבה כסף לשמור על הכל. אני יודעת שהדיירים מאוד מרוצים, שסה"כ הכל זורם ואין בעיות דיירים, יש חברה קבלנית אחת שאחראית על הכל. הקאנטרי הוא לא גדול- אבל הוא בסדר (ממה שאמור להיות, כשאנחנו ביררנו הוא עוד לא היה קיים). אם אתם יודעים שאתם הולכים להשתמש בו, ולנצל אותו כמו שצריך- אז אולי הכסף החודשי שווה את זה. אני יודעת שאני לא כזאת (הייתי יכולה להיות בהולמס בחינם כי עבדתי שם, ובכל זאת.... לא ממש ניצלתי את זה... ) לשיקולכם לירון

genico

New member
תיקון בעיניין ועד הבית

ועד הבית בבניין הו 205ש"ח לחודש( כלל 15% דמי ניהול של חברת הניהול) משלמים כרגע 250ש"ח לחודש כאשר 45ש"ח הדיירים החליתו לתת לשיפורים ותוספות(הוספת מצלמות במעגל סגור, פחי אשפה, שערים חדשים יותר טובים לחניות שדיירים רוצים וכו'). התשלום לברחה יהיה כ-200ש"ח לחודש מכל דירה רק בחודשים שברכה עובדת ( שזה פחות ממנוי ליחיד בקנטרי). ככה שזה לא 500ש"ח לחודש אפילו בקייץ, ובטח לא במשך כל השנה.

גר שם וממליץ

דירות מרווחות, גימור ברמה שאינה אופינית לישראל, קבלן סביר ומעלה במונחים ישראליים, שניתן לדבר עם אנשיו.

s h r i n k

New member
../images/Emo128.gifלללאאאא לקנות../images/Emo128.gifאבל ממש ממש לא

שלא תעזו לרכוש דירה במגדלי מודיעין
הדירות אמנם יפות ומרווחות אבל זהו הפח שהקבלן טומן. בהתחלה הקבלן וכל הצוות נחמדים, משחקים אותה סחבקים, עד שאתה חותם על החוזה. לאחר מכן - לך תחפש... הקבלן חסך כאן בחומרי בניה, עשה קיצורי דרך שחבל על הזמן. רמת הגימור בדירות מאוד מאוד נמוכה, יש נזילות של מים במיוחד בחדר המדרגות, פיצוצים בקירות ומה לא.יש סירחון תמידי מפיר האשפה, שומעים את המעליות עולות ויורדות בתוך הדירות, ריח של גז בלובי הקומתי (אין דודי מים אלא חימום על ידי גז), כשיש רוחות וגשמים יש שריקות בתוך הבית כי החלונות דפוקים, הסטנדרט של המפרט הטכני מאוד זול והרשימה עוד ארוכה. בקיצור, קניתי כאן דירה ואני מתחרט על כך מאוד. החברה המשווקת מתהדרת ואומרת למתעניינים שעורכי דין ורואי חשבון רכשו כאן דירות אבל בתכלס זה לא נכון. בקיצור - הכל שקר אחד גדול. מציגים את הפרויקט כפרויקט איכותי ויוקרתי, ריצפו את הלובי בצורה מפוארת אבל הכל למראית עין בלבד. הדיירים לא רוצים להוציא שם רע לפרויקט וחוששים על ערך הדירות ולכן כולם שותקים. אל תאמינו לאף אחד ואם עדיין לא קניתם כאן אז טוב תעשו אם תצילו את כספכם, תשקיעו אותו בפרויקט אחר ותחסכו לעצמכם עוגמת נפש מרובה. אני יודע שכמה משפחות כבר עזבו כאן.

ממש אבל ממש לא נכון

גם אני גרה בפרוייקט, ואני פשוט לא מבינה את שלל ההשמצות. וזו התרשמותי: הקבלן וכל הצוות נחמדים מאד, ויותר חשוב - סופר מקצועיים. רכשנו את הדירה לפני כשלוש שנים. מאז ועד היום (אנו גרים כאן כבר שנה וחצי) מתייחסים ברצינות לכל בקשה שלנו, וכל בעיה מטופלת (יש לי את הטלפון הנייד של מנהל הבניה באתר, ובכל בעיה אני מתקשרת אליו ונענית כמעט מיד). רמת הגימור בדירות סבירה בהחלט (וגרנו בשתי דירות קודמות במודיעין - אחת של רמט והשניה של פלסים, כך שיש לנו למה להשוות). לא נתקלתי בשום פיצוף של צינור מים, אין סרחון תמידי מפיר האשפה (לעיתים רחוקות, כששכן לא מתחשב זורק ארגז לפיר וסותם אותו, עלול להיווצר ריח, בשל אשפה "עומדת", אבל נראה שהתופעה הולכת ונעלמת). בחלק מן הדירות בבנין היתה תופעה של שריקות בעת רוחות עזות. הבעיה טופלה ללא כל דחיות, והיא נפתרה. חבל שאתה מתחרט, אבל גם חבל שאתה מכפיש. אני אישית עורכת-דין, ומכירה עוד לא מעט עורכי דין ושאר בעלי מקצועות חופשיים המתגוררים בפרוייקט. לא שברור לי מדוע ענין זה משמש מדד לטיב הבניה, אבל ניחא, כיוון שהעלת גם נושא זה, הרי שגם כאן אינך מדייק. חשוב לי לציין שאין לי שום קשר לחברת הבניה או למי מאנשי הצוות בפרוייקט. עם זאת, לנוכח ההשמצות הפרועות, אני מוכנה לשוחח אישית עם כל מי שמתעניין בפרוייקט, ולתת את המלצתי.

s h r i n k

New member
חסידה, את נמצאת בבנין לפעמים?

כי לפי מה שאת כותבת את לא יודעת מה קורה. אני מזמין אותך להיכנס לבנין דרך חניון מינוס אחד. תסתכלי מימינך ותראי סדק על כל הקיר. אריח השיש שהיה על הקיר נפל ונשבר לרסיסים כתוצאה מאותו סדק. לאחר מכן הרימי את עיניך וראי למעלה (התקרה מקרטון שהיתה שם איננה בגלל רטיבות מחדירת מי הגשמים). אני משוכנע שתראי את הסדק הענק בתקרת הבטון שהקבלן ניסה להסתיר על ידי מריחה פארטאצ'ית בחומר לבן. אגב, אותו הדבר גם לגבי הקיר מצד שמאל. בכניסה לבנין התקינו דלת אינטרקום מרשימה אך מה עם סגירת הדלתות מהחניון? הרי הבנין פרוץ למרות הדלת וכל אחד יכול להיכנס פנימה ללא שום בעיה. העיקר הדלת המרשימה בחזית... לגבי הריחות מפיר האשפה - כאן את ממש לא מעודכנת. הסירחונות נגרמים מתכנון לקוי של דחסנית האשפה ולידיעתך העניין נמצא בטיפולה של העירייה. "בחלק מן הדירות בבנין היתה תופעה של שריקות בעת רוחות עזות..." תודה שאת מאשרת שלפחות משהו ממה שכתבתי נכון. לידיעתך - הבעיה לא נפתרה במרבית הדירות ועדיין יש שריקות. ממה שאני מבין (אחרי ביקורים חוזרים ונשנים של הפועלים) הם לא יודעים כיצד לפתור את הבעיה. על זה שמכרו את אותה החניה לשני אנשים שמעת? שמעת שבגלל זה דייר נותר עם חניה אחת בלבד בטאבו למרות ששילם עבור שתי חניות? זוכרת שהקבלן דחף לנו חברת ניהול שבמקרה בעל החברה הוא החתן של הקבלן? זוכרת שאב הבית של אותה חברה משך משכורת של 10,000 שקל בחודש מדמי ועד הבית שאנחנו שילמנו מדי חודש? וכאילו לא די אז גם לא עשה כלום? בגללו קיבלנו חשבון חשמל בגובה 50,000 שקל בחודש הראשון כי כל האורות בבניין דלקו. כמה פעמים היו כאן מחברת הגז בגלל שדיירים התלוננו שיש ריחות חזקים של גז? להמשיך?

החצר1

New member
תודה

תודה לכל המגיבים, ובמיוחד ל"שרינק", התיאור שלך תואם סיפורים אחרים ששמענו על הפרוייקט. אנחנו ברחנו... ובהצלחה במאבקים אל מול הקבלן.

33נמי

New member
חדשה בפורום ובעיר בקרוב

שלום, אנחנו זוג עם שתי ילדות אחת בת שנתיים ואחת בת שש. אנחנו מתכננים לרכוש דירה בפרוייקט של מליבו בשימשוני. האיכלוס ביוני. אודה לכם אם יש לכם מידע לגבי הפרוייקט הנ"ל וגם לגבי בי"ס יסודי רגיל באיזור (רחוב ישעיהו הנביא).בנוסף, רציתי לשאול על הגן דמוקרטי- לאיזה גילאים והאם מומלץ? תודה.

א 1 א

New member
לפי הכתובת אתם שיכים לביה"ס אסיף

שמעתי דברים די שליליים על ביה"ס . לא מנסיון אבל כדאי לברר. על הדמוקרטי לא שמעתי לא יודעת. הבת שלי לומדת ברמון ואני די מרוצה מהצוות. אבל רמון שייך לחלק הצבאי בשמשוני כך שיכולה להיות בעיה בכל מיקרה בהצלחה וברוכים הבאים.

33נמי

New member
אויי

אני גם הבנתי שאסיף לא משהו. ברמון הבנתי שיש המון ילדים בכיתה, למרות שהוא טוב ואולי בגלל.. בי"ס ממלכתי י' -שמעתי שטוב ,קטן, ונחמד. (וגם קרוב אלינו)

א 1 א

New member
ממלכתי י' ? החדש בעמק האלה?

שווה לברר בעירייה . יכול להיות שאתם שייכים לשם או שיש אפשרות כזאת?

s h r i n k

New member
מדובר בקבלן "מי ערד"../images/Emo150.gif../images/Emo18.gif

יש במודיעין קבלנים הרבה הרבה יותר טובים מחברת מי ערד. כנראה שה"חסידה" שייכת לאלו שחוששים על ערך הנכס שלהם ומעדיפים להלל ולשבח מאשר להזהיר אחרים שלא יפלו גם הם בפח. ולך החצר 1 - שמח שעזרתי להציל אתכם ממפח נפש אמיתי. הפתגם "אל תסתכל בקנקן אלא במה שיש בתוכו" מתאים לפרויקט הזה. שיהיה בהצלחה

genico

New member
לא נכון

יש אמת רק לגבי שריקות בחלונות. כבר טיפלו בזה(בהצלחה חלקית, אבל נתפל ביותר לעומק באתיד) .עם שאר הדברים שכתבתה אני לא מסכים. אנחנו גרים בבניין 2, ככה שלגבי הסדק בקיר החניה בבניין 1 אני לא יכול להגיב. נזילות בדירות אין, בקשות של דיירים מטופלות ע"י הקבלן במהירות - יש עם מי לדבר, הגימור בדירות הו ברמה גבוה (קרמיקות טובות, גרניט פורצלן בריצפה, ברזים טובים, שיש טוב במטבח. אני לא יודע מה היו הציפיות שלך אבל כל מה הובטח לנו ע"י הקבלן עד אחשב קיבלנו - לא יותר ולא פחות. איפה יש שני חניות לדירה בטבו? - יש לנו שני מכוניות וזה מאוד חשוב שלא נצטרך לחפש חניה לרכב השני גם בעתיד כאשר העיר תתמלה ויהיה קשה למצא חניה ברחוב. בכול בניין חדש יש בעיות (לפחות בישראל) ואני חושב שלנו יש פחות ממוצה. ס"כ מ 186 דיירים שגרים בשני הבניינים כנראה הרוב מרוצים. ותחשוב שבבניין של 6 דיירים תמיד יש 1 לא מרוצה. עם תצליח לאםוף 15% לא מרוצים אצלנו (28 דיירים) - יהיה לך מדגם מייצג.

s h r i n k

New member
במגדל השני הקבלן הסיק מסקנות

חלקיות (!!!) בגלל הפשלות שיש לו במגדל הראשון. הוא הבין שעשה קיצורי דרך כדי לחסוך כסף במגדל הראשון ולכן ניסה לשפר במגדל השני. ניסה אבל זה לא הצליח לו כי עובדה שגם במגדל השני יש שריקות בגלל חלונות דפוקים. בגלל התחרות שיש בין הקבלנים במודיעין כל אחד נותן גרניט פורצלן ושיש טוב במטבח כך שזה לא נחשב לסטנדרט גבוה. נכון, הוא נתן מזגן מיני מרכזי בדירות אבל באמצע הבניה של המגדל הראשון חברת המזגנים פשטה את הרגל וקיבלנו מזגנים דפוקים. אתם במגדל השני קיבלתם מזגנים טובים יותר אבל אנחנו אכלנו אותה ואין לנו למי לפנות. איזה דלת כניסה קיבלת? היום במודיעין לא רק שמקבלים דלת בסטנדרט גבוה כמו רב בריח, נותנים דלת מעוצבת. ראית איך דלת הכניסה לבית שלך נראית? זה דלת זה? ושאר הדלתות בבית? שתי חניות זה סטנדרט במודיעין, זה לא צ'ופר. כשמגיעים אליך אורחים יש להם איפה להחנות? לא. בלוקי למשל יש חניה סגורה עם שער. לנו יש מחסום שהוא כל הזמן מקולקל, הוא יותר פתוח מאשר סגור. בשנה וחצי שאנחנו גרים כאן נפרצו יותר משלושים מכוניות. איפה נשמע שדיירים צריכים לרדוף כל לילה אחרי גנבים? אם היה מחסום כמו שנהוג לעשות, זה לא היה קורה.

genico

New member
סטנדרט גבוה

ראיתי כמה פרויקטים לפני מגדלי מודיעין - נכון שיש עם דלתות מעוצבות יותר (ואיש שווק שם מדגיש את זה) אבל זה לא סטנדרט בכל הפרויקתים ואלה שיש בהם דברים כאלה המחיר יותר גבוה ושתח דירה יותר קטן. כל קבלן אומר שפרייק שלו זה יוקרה :) אבל האמת שאין פרויקטים יוקרטיים של ממש במודיעין. אני לא מוכן לשלם עד 100 אלף בשביל עיצוב (אפשר לעצב לבד וכל אחד לטעם שלו) אבל לגור בדירת 4 חד' בשטח של 90 מ"ר - מה שהרבה קבלנים נותנים כאן (וכתוב בפרוספקט 110-120 מ"ר) - תודה רבה!!! את השטח אי אפשר לשנות אחר קך. מגדלי לוקי כן מעוצבים אבל יש חניה 1 והם דפקו אנשים חזק עם איחורים של שנה- הפסד אצום לקונים. אנחנו קיבלנו דירות באיחור של חודש(ואמרו מראש עד בחתימת חוזה שזה כנרא יהיה). אני לא רוצה להגיד שאין לי טענות לקבלן אבל הכל יחסית. כל אחד שואל את עצמו עם הבחירה שלו היתה נכונה אבל כמה בכמה וכמה דברים בחיים את התשובה נדעה רק לאחר פרק זמן ממושך.

genico

New member
מפרט

בנוסף: רוב רובם של דירות במודיעין עם חניה אחד בטבו - איפה יש עד 2 חנית לכל הדירות? אני לא מכיר. חניה שווה עד 3-5 אלף דולר? מזגן דירתי + התקנה שווה 15 אלף ש"ח - יותר מכל הדלתות פי קמה אינטרקום טלוויזה - לא יקר, אבל נחמד ברחה וחדר כושר לא שווה עד 5 אלף דולר? לגבי החלונות זה פשלה - אין מה להגיד - לא ציפיתי, אבל בחורף שהיה היו רק 7-10 לילות שהיו רוחות שגרמו לשריקות. ואם קבר - אז אפשר להחליף 4 חלונות ב 10 אלף ש"ח

למעלה