ממש אבל ממש לא נכון
גם אני גרה בפרוייקט, ואני פשוט לא מבינה את שלל ההשמצות. וזו התרשמותי: הקבלן וכל הצוות נחמדים מאד, ויותר חשוב - סופר מקצועיים. רכשנו את הדירה לפני כשלוש שנים. מאז ועד היום (אנו גרים כאן כבר שנה וחצי) מתייחסים ברצינות לכל בקשה שלנו, וכל בעיה מטופלת (יש לי את הטלפון הנייד של מנהל הבניה באתר, ובכל בעיה אני מתקשרת אליו ונענית כמעט מיד). רמת הגימור בדירות סבירה בהחלט (וגרנו בשתי דירות קודמות במודיעין - אחת של רמט והשניה של פלסים, כך שיש לנו למה להשוות). לא נתקלתי בשום פיצוף של צינור מים, אין סרחון תמידי מפיר האשפה (לעיתים רחוקות, כששכן לא מתחשב זורק ארגז לפיר וסותם אותו, עלול להיווצר ריח, בשל אשפה "עומדת", אבל נראה שהתופעה הולכת ונעלמת). בחלק מן הדירות בבנין היתה תופעה של שריקות בעת רוחות עזות. הבעיה טופלה ללא כל דחיות, והיא נפתרה. חבל שאתה מתחרט, אבל גם חבל שאתה מכפיש. אני אישית עורכת-דין, ומכירה עוד לא מעט עורכי דין ושאר בעלי מקצועות חופשיים המתגוררים בפרוייקט. לא שברור לי מדוע ענין זה משמש מדד לטיב הבניה, אבל ניחא, כיוון שהעלת גם נושא זה, הרי שגם כאן אינך מדייק. חשוב לי לציין שאין לי שום קשר לחברת הבניה או למי מאנשי הצוות בפרוייקט. עם זאת, לנוכח ההשמצות הפרועות, אני מוכנה לשוחח אישית עם כל מי שמתעניין בפרוייקט, ולתת את המלצתי.