מגבר 15 ואט

Petrucci-jr

New member
מגבר 15 ואט

האם מגבר 15 ואט מספיק ללהקה אני מדבר על מגבר לגיטרה חשמלית ועוד שהוא עובר אחרי אפקטים זה בכלל מגביר האם יספיק לי 15 ואט ללהקה שמנגנת חזק בחדר אקוסטי???

metal head

New member
רוב הסיכוי שלא

לפחות 30 הייתי אומר כי תופים נשמעים מאוד חזקים ואני בכלל מנגן עם 100 וואט, לפעמים גם זה לא מספיק, אבל זה בגלל בעיה אחרת שלא קשורה לנושא.... הייתי אומר שתלך עם הלהקה שלך לאולפן חזרות 50-70 שקל בממוצע

The Exorcist

New member
15 וואט לא מספיק לי בשרותים...

מה זה להקה שמנגנת חזק? להגביר עד המקסימום? זה חזק? זה משתנה ממגבר למגבר... האפקטים לא משפיעים על החוזק של הצליל.

yoni162

New member
כמו שהוא אמר, אבל הייתי מרחיק לכת..

עד 40 וואט אולי. אם זה solid state אז עדיף יותר כעיקרון, כי ככל שאתה מגביר אותו יותר הוא נשמע יותר חרא. עם tube זה כבר סיפור אחר אבל אני כמעט בטוח שאין לך כסף...

wiz

New member
לא.

מגבר 15 וואט יכול להיות מעולה לאימונים בבית וללימוד, אבל בהחלט לא לחזרות עם להקה, במיוחד כשיש תופים... אם יש לכם מערכת הגברה יותר רצינית, אתה יכול לחבר את המגבר אליה, ולהשתמש בו כמוניטור. ככה ההגברה תהיה חזקה מספיק, וגם יהיה לך מוניטור, שזה דבר די חשוב, בעיקר כשאין אקוסטיקה טובה (אבל אני מניח שלכם לא תהיה בעיה כזו...). בקשר לאפקטים - גם אני שמתי לב שכשאני מחבר את המולטי למגבר יוצא צליל בעוצמה גבוהה יותר, אבל עדיין, ההספק המקסימלי יהיה ההספק של המגבר. אם אתה תכוון את הווליום שיש לך במולטי (אם זה פדלים אז אין שינוי בעוצמה) לווליום יותר מדי גבוה, המגבר יישרף. אי אפשר לקחת מגבר של 15 וואט ולהפוך אותו ל-30 למשל... wiz, עוד לא קם הבנאדם שהצליח לאכול מהעוגה ולהשאיר אותה שלמה...

למעלה