מגבר מנורות

maverick88

New member
מגבר מנורות

שמעתי מאיזה מישהו שהוא מרכיב מגברים עם חבר שלו (לא לגיטרות) הם קונים חלקים ומרכיבים מגברים עצבניים ... קיצר אם מישהו יודע עד כמה פרקטי זה להרכיב מגבר מנורות מחלקים? ומי יכול לעזור לי לעשות כזה דבר? תודה

doc monti

New member
לא מסכים...

300 זה לבנות מסוק מחבילת עפרונות, חגורת עור ועטיפה של מסטיק. ולשואל השאלה- זה בהחלט אפשרי, אבל תזכור שמדובר פה במתח גבוה, לכן רצוי שיעשה את זה רק מישהו שמתעסק עם דברים כאלה ולא בנאדם שהנסיון היחיד שלו בחשמל זה בניית קיט של מנורות עץ אשוח... ועוד דבר, אם תיתן למישהו לבנות את זה, עלות החומרים והעבודה תהיה לפחות כמו עלות של מגבר חדש בחנות, ככה שכסף זה לא ממש יחסוך לך.

maverick88

New member
יש לי נסיון

עד גיל 12 הייתי מתעסק בזה כל החיים.. בונא רדיו מתקן טלויזיות וכאלה... ככה שזה לא הקטע אם יהיה לי ת'תרשים והחלקים אני אוכל להבין מה לעשות

3Style

New member
לא כזה מסובך לבנות מגבר מנורות

אנשים עושים את זה. צריך ידע באלקרוניקה וניסיון, אבל זה לא בשמיים.

terje

New member
כולכם גיבורים

גדולים. זה סיפור מהת** לבנות מגבר מנורות, צריך נסיון- גישה לחומרים, זמן וכסף. לרוב האנשים זה בגדר הבלתי אפשרי. ושאני מתייחס לכותב השאלה המקורי, שלפני יומיים שאל שאלה על זימזום קטן בגיטרה, ולא ידע איך לפתור את זה... אז לא נראה לי שאותו אחד הוא מומחה גדול בנושאים האלה, אז לאחד כזה (בלי להעליב כן? גם אני לא מסוגל לעשות דבר כזה.. בקושי מנורה בבית אני מחליף) זה כמעט בלתי אפשרי.

maverick88

New member
אחי

כמו שכתבתי מקודם יש לי נסיון בחשמל..(אבל לא בגיטרות חשמליות בגלל זה אני שואל אותכם) ואם אתה שואל אותי נראה לי יותר הגיוני שלהרכיב מגבר כזה יהיה לי יותר קל מלעשות סט אפ לגיטרה שלי.. יקח יותר זמן אבל יותר קל.. ואני יודע במה מדובר אני פשוט לא רוצה לעשות את זה כי המנורות יקרות לפי מה שהבנתי ואני צריך מישו עם נסיון בדבר הספציפי הזה

RoieL

New member
אם המנורות יקרות לך

לא יהיה לך כסף לשאר הדברים.

maverick88

New member
אמרו לי בהשקעה של 2000 על הציוד

לא כולל הרכבה אני יכול להרכיב מגבר של 4000-5000

wish i was here

New member
אלא אם אתה יודע בדיוק מה אתה

עושה,יש לך מישהו שמדריך אותך ואתה סגור לגמרי על זה שיש לך את הידע המתאים-אני ממליץ שתסתפק בלקנות מגבר מנורות ולא להרכיב אחד

JPOM

New member
לא מסכים בעליל.

גישה לחומרים באה מארה"ב דרך האינטרנט ואפשר לנסות גם בשדרות הר ציון בת"א. את הרכיבים אפשר להשיג. אם יש ידע באלקטרוניקה זה ממש לא בשמים. מה שכן, אם אתה בונה את זה בשביל לחסוך כסף אז אל. אנשים עושים את זה בשביל הכיף והריגוש בלבנות משהו מ0, אם אתה רוצה לחסוך כסף תחפש יד שניה. לפי מיטב הידע שלי לא יהיה הבדל משמעותי במחיר בין חדש לDIY.

terje

New member
אוקיי

די תרדו מזה... אז כן אפשר לעשות מגבר, נכון - אחלה פרוקייט לא אמרתי שלא, רק אל תרצחו אותי בדרך - אני בעד השיטה הישנה, של ללכת לבנק ואז לכלי זמר.

למעלה