מגבר מנורות

רונן ס

New member
מגבר מנורות

שלום! מסע החיפושים שלי אחרי מגבר איכותי לגיטרה ביחד עם בן דודי עומד על סף ייאוש. אני חיפאי והיחס והמחירים שנתקלתי בהם פשוט מחפירים. בן דוד שלי מחפש מגבר ואני מנסה לעזור לו. יש לי כמה שאלות ואם תוכלו לעזור אודה לכם מאוד: א. מישהו מכיר חנויות יד שניה באיזור חיפה או המרכז? ב. אם מישהו מוכר מגבר או מכיר אחד שמוכר אשמח אם תיצרו קשר. ג. ישנה דרך להשיג מגברי מנורות במחירים שפויים? בן דודי קצת לחוץ ואני עוצר בעדו מלקנות את הפנדר מנורות 40 וואט דגם HOT ROD DELUX. מדובר על מגבר מאוד יקר וגם אם הוא טוב זה עניין של עיקרון לא לתת לגנבים מכלי זמר למצוץ לנו את הדם! תודה רבה למי שיעזור רונן

רונן ס

New member
שכחתי... ../images/Emo12.gif

הדרישות הן אך ורק למגבר מנורות ולא טרנזיסטורי. גם לא משולב, כלומר מנורות רק בקדם מגבר. עדיפות לפנדר. תקציב עד 4000 ש"ח. תודה שוב

The Exorcist

New member
יש הרבה חנויות יד שניה באזור המרכז

תשמש במנוע חיפוש. בחרתם לעצמכם מגבר מצויין, אבל ארץ גרועה לגור בה. היבואנים של פנדר הם כלי זבל אז אם אתה לא רוצה לשלם עשרות דולרים יותר מהמחיר המקורי אז עדיף שתקנה יד שניה. כמה המגבר עולה בכלי זמר דרך אגב?

insomniac

New member
אתה לא יודע מה אתה אומר...

או שאתה פשוט התבלבלת במגבר... תקרא את ההודעה שלי למטה שהכותרת שלה היא: "תפסיק לזיין את השכל..." או משהו כזה... רון.

ram liran

New member
יש לי את התשובה המושלמת עבורך

אתה יודע איפה הרצל יושב? מעולה. ממש לידו יש אחלה חנות מגברים שבעולם. הם לא מתעסקים עם מגברים קטנים ("כי אין לנו סיכוי להתחרות בכלי-זמר ושות´", כדברי המוכר, הנחמד מאוד, אגב, שם), ובקושי עם מגברי טרנזיסטורים. הם מתעסקים בעיקר עם מגברי מנורות של 60-80 וואט ומעלה, ויש מבחר אדיר של מגברים איכותיים. והמחירים די נוחים, אגב. לדעתי - לך לשם. אתה בטוח תמצא משהו לטעמך. Ram-bo

רונן ס

New member
תשובות ושאלה

לשאלת המנהל, המגבר עולה 6800 ש"ח. אחיו הקטן 15 וואט עולה 4000. והשאלה לרמבו היא היכן נמצאת החנות? אם יש לך כתובת או לפחות שם החנות אשמח מאוד. לא הבנתי אם התכוונת להרצל שבחיפה. תודה רונן

ram liran

New member
לא...

הרצל. ה-הרצל. ה-הרצל המפורסם בקרב נגני ארצינו הקטנה.
הרצל ברמת-גן. לא זוכר כתובת, אבל ממש לא בעיה להגיע עם הרכבת. דבר איתי בפרטי, אני אתן לך הוראות הגעה מפורטות, אם אתה עדיין מתקשה. Ram-bo

Petrucci-jr

New member
לפני שבועיים.

היתי שם והוא אמר שהוא לא מוכר מגברים!רק מתקן

ram liran

New member
מוכר כמו גדול

אני התעניינתי על מגברים לבס (סתם, רציתי להרחיב את ידיעותי בנושא) והוא הציע לי מארשל אנגלי (תתפלאו, אבל זה די נדיר בארצינו) 85 וואט מנורות ב2000 ומשהו שקל. זאת עסקה לא רעה בכלל. וגם גלן-קוגר (אמרתי את השם של החברה נכון?), שהמגברים שלה לבס מ-ד-ה-י-מ-י-ם 100 ומשהו וואט ב3000 ומשהו שקל. Ram-bo

איתמר1

New member
אממ..

אני אשאל אותו בימים הקרובים, הבאתי לו את הפנדר ביום חמישי האחרון והוא אמר שהיא תהיה מוכנה ביום שני או שלישי, ובינתיים הוא לא חזר אלי, אני מקווה שמחר אני אסע אליו וקחת אותה - ואז אני אשאל אותו. והכי הרבה - אתם תמיד יכולים להתקשר ולשאול
זה הכי פשוט שיש!

insomniac

New member
רונן כנס לפה, יש לי משהו בשבילך...

בכל מקרה, המורה שלי בדיוק רוצה למכור את המגבר שלו, המגבר במצב מצוין, חדש, בלי שריטה, זה ה-HOT ROD DELUXE של פנדר, 40 וואט מנורות, אני אומר לך, מניסיון פשוט מגבר פיצוץ, ואם אתה שואל למה הוא מוכר אותו, הוא פשוט רוצה לקנות מגבר 100 וואט מנורות של מארשל, אז הוא מוכר אותו בסביבות 4000 שקל, המחיר גמיש, תראה, בשביל מגבר של כמעט 7000 שקל זה שווה... אבל הוא גר בבת-ים, אז אם אתה באמת מוכן להתאמץ קצת אז סבבה לך... לפרטים תרים אליו טלפון... 055877757 קוראים לו אלי. רון.

yoni162

New member
מסטול??

Fender Hot Rod Deluxe עולה 4,000 ש"ח בכלי זמר. בכלי זמר!! אני לא מבין מה אתה מנסה לעשות פה...

איתמר1

New member
לא... הוא לא.

אפילו הפנדר דלוקס 90 וואט עולה יותר מ-4000 בכלי-זמר! אם מגבר המנורות הזה היה עולה 4000 הייתי קונה אותו באותו יום שקניתי את הדלוקס 90, במקומו. אבל הוא לא היה לתקציב שלי, אני חושב שהוא 1000-2000 שקל יותר בערך... אולי יותר.

insomniac

New member
אל תזיין את השכל...

הייתי שם לא מזמן וראיתי את המגבר הזה בדיוק והוא עלה בסביבות 6500 אני לא זוכר בדיוק... אבל הספרה הראשונה היתה 6, זה בטוח. יכול להיות שהתבלבלתי בדגם, אבל אני לא מאמין, זה מגבר מנורות 40 וואט עם שני כניסות לשני גיטרות, זה כעיקרון הHOT ROD DELUXE, תעשה לי טובה ותדע מה אתה אומר לפני שאתה פותח את הפה... בתודה מראש, רון.

איתמר1

New member
גם אני זוכר את ה-6 ! ../images/Emo13.gif

הספרה הראשונה היתה באמת 6, רק פעם אחרונה שאני התעניינתי במחירי מגברים היה לפני שנתיים בערך, אז יכול להיות שאני מתבלבל באחד הדגמים השונים מהסדרה F.A.T

רונן ס

New member
תודה רבה רון!

מחר אני אדבר עם המורה שלך ואתאם איתו פגישה. אם אכן מדובר בדגם שציינת ובמחיר 4000 ש"ח אני מאמין שהעיסקה תצא לפועל. תודה שוב, רונן

למעלה