מגבר חדש

maxv12

New member
מגבר חדש

אהלן חברה :] אחרי כמעט שנה של חוסר ניגון והתמדה החלטתי שאני חוזר ובגדול... החלטתי לשפר את הציוד שלי במגבר חדש :] עכשיו אני מחפש מגבר איכותי,קטן ולא יקר...והרבה פורומים בחו"ל ממליצים על לקנות איזה מגבר מנורות( לדוגמא blues junior )ואם אתה רוצה קצת יותר דיסטורשן ,אז פשוט להוסיף לו BOOST או איזה פדאל טוב... השאלה היא האם זה באמת נכון?ואם זה נכון ,האם הfender hot rod blues junior III מתאים לי?(עם פדאל כמובן)

Ido Moshe

New member
הרבה עניין של טעם כמובן, והתאמה לסגנון

הבלוז ג'וניור אחלה מגבר, אם אתה אוהב את הסגנון הפנדרי (גם בקלין וגם בדרייב). קצת קשה לדעת מה אתה אוהב בלי לנגן תקופה ממושכת על כמה מגברי מנורות. דרייב שונה לחלוטין ממרשל למשל. כמה דברים לגביו שראויים לציון לדעתי: 1.אוברדרייב מאוד חם, מאוד עשיר וקאנצ'י. קלין שלדעתי הכי טוב ברמת המחיר הזו. מה שכן זה קלין ממש לא ג'אזי אם זה הכיוון שלך (אפשר לנגן ג'אז כמובן אבל יש מגברים הרבה יותר ג'אזיים). 2. בשביל שישמע טוב באמת צריך ווליום מטורף, לא ריאלי לבית. אבל לדעתי יש שני מצבים שבהם הוא אחלה גם בווליומים נמוכים: א. קלין מוחלט ב. אוברדרייב עד הסוף (למרות שזה הופך להיות בעיקר רוויה של פרהאמפ, זה נשמע טוב). שים לב בכל מקרה, שרוב הדמואים ביוטיוב מבוצעים ברמות ווליום פסיכיות (רק מי שמכיר את המגבר יודע כמה זה גבוה) ולכן לא משקף את הצליל שתקבל בבית. 3. לדעתי הרבה יותר מתאים לגיטרות סטייל פנדר עם סינגל קוילס, במיוחד בדרייב. 4. חד ערוצי - כלומר לא תעבור מקלין לדרייב בלחיצת כפתור. מה שכן - במצב השני שציינתי - דרייב עד הסוף - אתה יכול לעבור מקלין לדרייב עם כפתור הווליום בגיטרה. 5. מקבל טוב פדאלים, אז כן, אם אתה צריך יותר דיסטורשן אתה יכול (אני שונא פדאלים, תמיד חסר לי משהו בהם) לך תנגן על הרבה מגברים, עם כמה גיטרות, קרא על זה קצת לפני ותראה למה אתה מתחבר.

למעלה