מגברי מארשל

GuitarAsMouth

New member
מגברי מארשל

סדרת הMG לעומת AVT, מישהו יודע מה ההבדל? למגבר אימונים בחדר 3X4 מטר, ואולי גיג פה ושם, ה MG30DFX מספיק לנגן מטאל או שכדאי להשקיע עוד 1200 שקל ולקחת AVT50?

GuitarAsMouth

New member
מה אתה אומר?

בתור אחד שמנגן (כנראה - לפי הניק שלך) את הסגנון שאני מנגן, יש לך נסיון עם ה MG30DFX? שמעתי את הקלין שלו ודי התבאסתי כי הוא לא נשמע נקי. יכול להיות אבל ששמעתי אחד בעייתי. את ה AVT50 לא יצא לי לשמוע דרך אגב ברור לי שאין ממש מה להשוות כי אלה הספקים שונים, אבל בגדול אני מתכוון לסדרה.

Molchansky

New member
שניהם מחורבנים

יצא לי לנגן גם על ה-AVT50 (בערך 5-6 שנים) וגם על ה-MG לא חושב שהם שווים את הכסף.

Molchansky

New member
אממ...

עזבתי את תחום הגיטרות אז לא ניגנתי כבר איזה 2-3 שנים, ככה שאני מעדיף לא לתת המלצה על דגמים חדשים שאני לא מכיר. הבעיה עם ה-AVT זה תווך הסאונד יש לך שם שליטה רק על טרבל ובס, בלי שליטה על מידל, ככה זה לפחות ב-AVT50 זה מוריד המון מההנאה ומהשליטה על הסאונד אני ממליץ לך פשוט ללכת ולנסות מגברים, בין אם זה חדשים או יד שניה, תשב על כל מגבר לפחות שעה ותשחק איתם כמה שיותר (מה שאני לא עשיתי לצערי עם ה-AVT50 בזמנו) אני בטוח שתמצא אחד שתאהב.

haimgl

New member
טיפ קטן על הAVT

יש לי בבית את ה50. אני מנגן איתו קלין על הערוץ של הדיסטורשן עם גיין של פחות מ1 וווליום לפי הטעם, בנוסף לשליטה על המידל שעכשיו נוספה, הסאונד (שכעת מושפע מהמנורה) משתפר פלאים, וגם החלפתי את המנורה מהסובטק הפשוטה וחסרת המידראנג' שהגיעה איתו למנורת מולארד של GT, שנותנת סאונד הרבה יותר מלא וחם. אם אתה לא מנגן דיסטורשן או שכבר יש לך איזה פדל, הAVT באופציה הזאת לוקח בגדול.

Molchansky

New member
כן זה נחמד

אבל אני לא רואה טעם לקנות מגבר ולהשתמש בערות האוברדרייב שלו כקלין עדיף לקנות מגבר עם קלין איכותי בעל שליטה רחבה על הסאונד ושבנוסף יהיה ערוץ אוברדרייב פנוי לשימוש המקורי. עדיף במחיר הזה לחפש מגברים יד שניה קצת יותר איכותיים. יד שניה לא תמיד אומר משהו במצב רע, יש יד שניה במצב מעולה

GuitarAsMouth

New member
עזוב

אני נהנה מאפשרות התשלומים

haimgl

New member
לפי מיטב ידיעתי

אין מגבר מנורות בעל 2 ערוצים יד שניה במחיר של AVT חדש. יש את הבלוז ג'וניור ודומיו, אבל יש לו רק ערוץ 1. לפי דעתי הAVT בתצורה הזאת זו האופציה הכי משתלמת.

למעלה