מגבונים

hanchuk

New member
אופציה נוספת - לא מנגבים

מכיוון שלא היה לי הגיוני לנגב לילדה את הטוסיק היפה שלה (כמו של אבא שלה. מזל שאת זה היא לקחה ממנו
) עם מגבון שיש בו סבון כמו שלא הגיוני לי להסתבן במקלחת בלי לשטוף אני פשוט לא מנגבת לה. באמצע היום אני מחליפה לה כל 3-4 שעות, פמפרס, שסופגים טוב ולכן הטוסיק שלה יבש. בבוקר, הטוסיק רטוב כי זה אחרי לילה אז אני משתדלת לשטוף. אחרי קקי אני שוטפת. משחה אני שמה רק פעם ביום, בערב, אחרי המקלחת, משחה של וולדה. בינתיים הטוסיק סבבה

צמר גפן ומים עם שמן שקדים טהור

הביולוג הביתי שלי לא מסכים לגעת במגבונים מאז שקרא מה הים מכילים. כולם. ליד משטח ההחתלה יש קערית עם מים, שלתוכם מזליפים שמן שקדים טהור. אני משתמשת בטישיו לניגוב ראשוני (רק כשיש הרבה קקי נוזלי), ואז בצמר גפן עם נוזל השמן או בחתיכות חיתול שגזרנו, שהן מעין מגבונים רב פעמיים (לא השקענו כמו אביטלתל :) זו רוטינה מהירה וקלה מאוד. החוצה יוצאים עם בקבוקון עם מים ושמן.

ornak

New member
באסה איתכן../images/Emo10.gif

בדיוק היום קניתי ב"סופרפארם" 4 חבילות מגבונים של האגיס. אוף, נמאס כבר מכל הרעל שמפוזר בכל חור. ולמה לשים משחה רק פעם ביום? אני שמה אחרי כל החתלה,
גם קניתי היום "סטוקים".

hagitb1

New member
פורמאלדהיד מסוכן בריכוזים גבוהים

אם זה היה מסוכן ברמה שזה היה מזיק לתינוקות לא היו מוכרים את זה. אני משתמשת בהאגיס, אוונט, פמפרס מה שבא והכל בסדר עם הטוסיק של הקטנטונת. גם אני זמה בייבי פסטה אחרי כל החתלה אבל קצת ואחרי קקי אני שמה אורה קרם.

ornak

New member
גם אני משתמשת ב"אורה קרם"

הכי טוב. ואחרי כל החתלה!

a t g n

New member
יש ברחוב גאולה ברעננה

בית מרקחת טבעי כזה. הם מוכרים שם קרם לטוסיק שהם מכינים בעצמם. אין לזה ריח מי יודע מה, אבל זה פשוט הקרם הכי טוב שנתקלתי ever.

pima2

New member
שימו לב "אורה קרם" מכיל אספירין

רק כדי שתדעו...

את ממש נאיבית

"אם זה היה מסוכן ברמה שזה היה מזיק לתינוקות לא היו מוכרים את זה". שכחת את רמדיה? מישהו בדק עד שקרה מה שקרה? סליחה שאני מחרבת שמחות, אבל העולם שבו את חיה מלא בכל כך הרבה רעלים בלי פיקוח (בדקת לאחרונה את רמת הזיהום והרדיואקטיביות במי ברז? אני מכירה שני אנשים שבדקו במעבדה, ונחרדו). כל עוד אין מי שמחליט לקחת על עצמו את הבדיקה, החברות יכולות לעשות מה שהן רוצות. כולנו משלמים את מחיר הנוחות בבריאות.

hagitb1

New member
מה את אומרת???

סליחה שאני מחרבת שמחות, אבל דווקא בגלל שכל העולם שלנו מלא ברעלים את חלקם אנחנו יודעים וחלקם צריך לשים את הגבול איפשהו. כל אחת שמה לעצמה את הגבול, יש כאלו שלא מרתיחות מים מינרלים ויש כאלה שכן לדוגמא. את יודעת שפעם היו מחטאים את המים שאיתם רוחצים תינוקות??? מישהו עושה את זה היום??? נאיבית אני ממש לא, דווקא יש לי ידע בכימיה אני יודעת בדיוק מה זה פורמאלדהיד. אבל אני לא מאמינה ב 100% לכל כתבה שיש בעיתונים. תראי לי מחקר מדעי המוכח-אני אקבל את זה (מה לעשות אני עוסקת במחקר רפואי ואחד הדברים הראשונים שלמדתי הוא לא לקנות כל מה שכתוב בעיתונים). אבל שוב זאת אני, כנראה "השתגעתי".

טוטית1

New member
את צודקת שרק בריכוזים גבוהים

זה כנראה מסוכן, אבל את יודעת מה זה נחשב ריכוז גבוה? הבעייה בנושא הזה היא שאין תקן! וזה תחום פרוץ. ולכן זה בעייתי. לי אין תשובה בענין כמובן - אבל זה מכעיס שאת החברות שמייצרות לא ממש מענין טובת התינוקות!

גם לי אין כוח לנהלים המודרניים...

כל החתלה, מנגבת עם מגבונים, שמה משחה, ונגמר הסיפור.

אביטלתל

New member
משחה לפי הצורך

למה ? כי גם ככה החיתול אינו מאוורר המשחה עוד יותר סוגרת הרמטית את האזור וזה מצב לא בריא לעור

mevav1

New member
מה שאני עשיתי זה,שטפתי את המגבון

במים חמים טוב טוב,הוצאתי את כל החומר שלא אגיד את שמו מהפאדיחות
וניגבתי לאהבה שלי את הישבנים המתוקים ביותר
ככה,גם האיכסה שבמגבון יוצא וגם הוא חם(בחורף) ובמקום צמר גפן.

יפיתי11

New member
שתהיו בריאות איזה היסטריה.....

מגבונים- בסדר אפשר לקנות עם הכי פחות מהחומר ההוא... לגבי ניגובים או שטיפות , עם משחה בלי משחה כל אחת לפי האינטואיציה שלה ומצב הטוסיק של עוללה.... בלי לעצבן כמובן.........

למעלה