אוףףף. אני עושה את הדברים לכאורה הנכונים, משוכנעת שאני מטפלת בילדות שלי בצורה שנראית לי הכי נכונה, בריאה, בטוחה שאפשר ואי אפשר אף פעם לדעת מאיפה זה יבוא...בסוף אני אפתח פאראנויה.. עד עכשיו השתמשתי רק במגבונים של האגיס...
אני יודעת שפמפרס מוכרים - נכון זה יוצא יותר יקר לחבילה אחת. אבל אז כל פעם פשוט גוזרים את השקית של החבילה הבאה - מכניסים לקופסא - גם באמת אטום ולא מתייבש וגם אפשר להוציא אחד אחד. אני חושבת שיש גם קופסאות של ד"ר פישר.
במכונת תפירה גוזרים שני ריבועי בד - אחד פלנל, השני בד מגבת ותופרים ביחד בזמן ההחתלה מרטיבים במים ומנגבים, קודם עם המגבת ואז עם הפלנל וזורקים לכביסה אני גם מוכרת כאלה - מגבונים רב פעמיים
המגבונים מקסימים (נכנסתי לראות). אבל יש לי שתי שאלות: 1)זה לא מבאס לשטוף כל פעם את הקקי מהמגבת? (זה היתרון בחד פעמי) 2) כשהקקי של נעמה מגיע לבגדים, הרבה פעמים הוא לא יורד בכביסה ונשאר כתם צהבהב. לרוב אני לא מצליחה להוריד, לא עם קליה ולא עם סנו אוקסיג'ן. היו לי כמה בגדים שפשוט זרקתי
. אז אותה בעיה תהיה לי בוודאי עם מגבון רב פעמי, לא?
1 - לא ממש במקרה של הרבה קקי סתם שוטפת בכיור וזורקת לכביסה וגם זה לא תמיד זה גם עניין של גיל הבת שלי כבר גדולה, עושה קקי פעם ביום והוא פשוט גוש לא נשאר הרבה קקי על הטוסיק כשהייתה ממש תינוקת זה היה קצת יותר מגעיל אבל המטרה טובה ומתרגלים 2 - אני משתדלת להשתמש בבד צבעוני בדיוק מהסיבה של הכתמים הם פשוט נראים פחות
וחוץ מזה כתם זה רק כתם אני מבינה למה זה מפריע בבגדים, אבל אין סיבה שזה יפריע במגבון