מגבונים

אם את מתכוונת...

להשתמש בעיתונים וכתבות לנגב טוסיק של תינוק, אני מקווה שאת לא מתכננת בעתיד על נייר זכוכית

a t g n

New member
באמת????. טוב לדעת...

אוףףף. אני עושה את הדברים לכאורה הנכונים, משוכנעת שאני מטפלת בילדות שלי בצורה שנראית לי הכי נכונה, בריאה, בטוחה שאפשר ואי אפשר אף פעם לדעת מאיפה זה יבוא...בסוף אני אפתח פאראנויה.. עד עכשיו השתמשתי רק במגבונים של האגיס...

הג יולי

New member
תקני פעם אחת עם קופסא

אני יודעת שפמפרס מוכרים - נכון זה יוצא יותר יקר לחבילה אחת. אבל אז כל פעם פשוט גוזרים את השקית של החבילה הבאה - מכניסים לקופסא - גם באמת אטום ולא מתייבש וגם אפשר להוציא אחד אחד. אני חושבת שיש גם קופסאות של ד"ר פישר.

קוספא ממש?

כי קניתי שקית אבל עם סגירה של קופסא, כזאת שלדעתי כן אמורה למנוע משיכה של יותר ממגבון אחד (של אוונט) יש יתרון לקופסא ממש?

shani74

New member
לא ממש קוספא

יותר קופסא. הילדה ישנה קצת, אז אני פה מריצה בדיחות...

shani74

New member
בואנה, ממש יבש פה

תעבירי לי איזה שני מגבונים לחים. ואל תקמצי בפפורמלין.

הג יולי

New member
כן קופסא ממש - עם מכסה וחריץ למגבון

אני מצרפת לך לינק לאתר של פמפרס שתראי איך זה נראה - בסופר פארם לדעתי בטוח מוכרים.

slw

New member
אז איך את מנגבת? באמת מעניין אותי,

כי נראה לי שלעור של הקטנה שלי המגבונים עושים רע....

אפשר לסטוף את הטוסיק כל פעם

עם כל הכבוד, בשבילי זו טרחה גדולה מידי. לדעתי מספיק מקלחת כל יום...

אביטלתל

New member
שוטפים את הטוסיק בכיור

זה באמת לא סיפור גדול אני משתמשת גם במגבוני בד שתפרתי

אביטלתל

New member
כן תפרתי ../images/Emo6.gif

במכונת תפירה גוזרים שני ריבועי בד - אחד פלנל, השני בד מגבת ותופרים ביחד בזמן ההחתלה מרטיבים במים ומנגבים, קודם עם המגבת ואז עם הפלנל וזורקים לכביסה אני גם מוכרת כאלה - מגבונים רב פעמיים

a t g n

New member
../images/Emo6.gifאת גדולה

המגבונים מקסימים (נכנסתי לראות). אבל יש לי שתי שאלות: 1)זה לא מבאס לשטוף כל פעם את הקקי מהמגבת? (זה היתרון בחד פעמי) 2) כשהקקי של נעמה מגיע לבגדים, הרבה פעמים הוא לא יורד בכביסה ונשאר כתם צהבהב. לרוב אני לא מצליחה להוריד, לא עם קליה ולא עם סנו אוקסיג'ן. היו לי כמה בגדים שפשוט זרקתי
. אז אותה בעיה תהיה לי בוודאי עם מגבון רב פעמי, לא?

אביטלתל

New member
תודה ../images/Emo13.gif

1 - לא ממש במקרה של הרבה קקי סתם שוטפת בכיור וזורקת לכביסה וגם זה לא תמיד זה גם עניין של גיל הבת שלי כבר גדולה, עושה קקי פעם ביום והוא פשוט גוש לא נשאר הרבה קקי על הטוסיק כשהייתה ממש תינוקת זה היה קצת יותר מגעיל אבל המטרה טובה ומתרגלים 2 - אני משתדלת להשתמש בבד צבעוני בדיוק מהסיבה של הכתמים הם פשוט נראים פחות
וחוץ מזה כתם זה רק כתם אני מבינה למה זה מפריע בבגדים, אבל אין סיבה שזה יפריע במגבון

גסטית

New member
לכתמים של הקקי

ראיתי פה המלצה לשטוף במים ולשים בשמש. פשוט ק ס ם !!!

נועם@בת

New member
הכתמים יורדים בשמש

כל הזכויות שמורות לצימעס- פשוט לתלות בשמש והכתם נעלם. נועם

למעלה