מבריזנים

מבריזנים

איך אתם מגיבים להברזה מדייט? אני אתן תקדימון:אתם מכירים מישהו,זה לא בליינדייט,המישהו הזה מאוד מעוניין לפגוש אתכם. יצא לכם לדבר מס' פעמים בטלפון אבל טרם יצא לקבוע פגישה. סופסוף קבעתם פגישה,ממש קבעתם יום. והבן אדם נעלם. מה תעשו? תתקשרו לברר מה קרה? או שפשוט תדפדפו הלאה? אשמח לתשובות.

advak

New member
אני הייתי

מתקשרת, למה לא?! אני לא אוהבת להשאר במתח. אולי קרה לו משהו? מתקשרת- אם הוא לא עונה, זה כבר סיפור אחר. אז, אני כבר לא מנסה עוד פעם.

shelly1975

New member
דפדפי וחצי

אם אשכרה קבעתם, אז בטח שזו הברזה > משמע זלזול > משמע גועל נפש. "תזרקי אותו" ואלא אם כן מדובר במקרה חירום, אל תיכנעי כשפתאום "יזכר" שאת קיימת.

אז זהו,שאנחנו אכן ממש קבענו

במקרה,אני יודעת שכרגע יש לו בעיות במשפחה ואני שואלת את עצמי אולי קרה משהו שהוא היה צריך להיות שם,אבל עברו לפחות 24 שעות מהרגע שהבן אדם יכל להודיע מדוע לא התקשר ונעלם כמו שנעלם. לכן אני לא יודעת מה לעשות. להתקשר נראה לי קצת כמו לאבד את גאוותי. ומצד שני,לא להתקשר גם נראה כזה...אבל אז יש את ההסבר שהוא יכול היה לשלוח לפחות SMS (והוא יודע לשלוח אסאמאסים) להסביר מה קרה.

shelly1975

New member
בדיוק. מה הבעיה

לשלוח SMS או להתקשר ולהגיד אפילו בקצרה: לא יכול להגיע, אדבר איתך מחר / אח"כ... אבל אולי אפשר להרים טלפון ולשאול אם קרה משהו... אולי אני קשוחה מדי. אבל אם כלום לא קרה וסתם לא טרח להתקשר / לסמסם... אז את יכולה להגיד לו על זה משהו ובזאת לסיים....

בדרך כלל

הכתובת על הקיר ואנחנו מתעלמים ממנה במקרה כזה זה יכול להתפצל אצלי לשניים אם פתאום אני אקבל תחושות שליליות ואבין שהכתובת היתה על הקיר וארגיש שיש פה הברזה בוודאות, אני כנראה לא אתקשר, ואדפדף הלאה... אם אני ארגיש שהכל היה 100 אחוז בסדר, ואני אחשוש שקרה משהו או שזה יהיה לי מאוד מוזר ומאוד לא יהיה לי הגיוני שזו סתם הברזה, אני אברר..

ומה דעתך על מה שכתבתי מעלייך?

את עדיין חושבת שכדאי לברר? כי אני ממש תוהה אם המאמץ שווה את זה.

תפרטי טיפ טיפה יותר

מה בדיוק קבעתם? שתדברו לגבי שעה ומקום? באיזה שלב בדיוק הוא הבריז לך? ובכל מקרה, אני חושבת, שאם ההרגשה שלך היתה מאה אחוז טובה, אז שימי את הגאווה בצד , ואו שתרימי טלפון או שאם לא בא לך שלחי לו אס אמ אס "הכל בסדר אצלך?" כי אם יסתבר לך בדיעבד שאכן קרה משהו, ושהוא מעוניין וסתם לא יצא לו, את תרגישי רע עם עצמך על הגאווה הזאת ותצאי קטנה ובטוח תתחרטי... אבל אם את תהיי סופר בסדר ויסתבר שהוא המניאק בכל הסיפור, אז הוא זה שירגיש רע ואת מקסימום תרגישי טיפה פראיירית אבל לפחות תדעי שהיית סופר בסדר. אז שימי קצוץ ובמקום לשבור את הראש פתרי לך את הדילמה וצרי קשר..ולו בשביל הספק הקל שהוא מעוניין וכדי שלא תצרי לעצמך רושם שלילי לחינם

magenta73

New member
תתקשרי

ותקבלי תשובה. נקודה. ואולי באמת משהו קרה? ואולי באמת הוא שמוק? לא תתקשרי, לא תדעי.

כפרה,לא מספיק שהתקשרתי?

ולא מחסוי אפילו. הטלפון שלו צלצל עד שהגיע לתא הקולי כך שיש סיכוי טוב שאת המספר שלי הוא בטוח יראה. עכשיו נראה כמה פראיירית יצאתי.

milagro1983

New member
טוב .. עניין ההברזות ממש מדבק כנראה

כי אני נמצאת בדיוק באותה סיטואציה אבל באמת לא מובן לי מה קרה הבחור לא עונה לטלפון אבל הכי תמוהה בעיניי שיום לפני כן (אגב אנחנו בקשר דיי הרבה זמן ואני אציין שכבר נפגשנו מספר פעמים) בכל אופן גם קבענו אתמול ואיזה ברז אחלה ברז אבל אני אוסיף שהוא אכן התקשר אלי אתמול בערב פשוט לא הספקתי לענות ואחרי זה הוא כבר לא ענה לטלפון כשחזרתי אליו .. באמת לא מחפשת שום פיצוי , שום כבוד להזחיר , אלא באמת לדעת מה קרה .. זה הכל.

העניין הוא

כמה זה מעסיק אותך, ההתנהלות שלו... אם כן, תתקשר רק כדיי לשחרר את מה שאת צריכה לשחרר. גאווה? זה הוא שירגיש לא נוח.. את,אמרת את שעל ליבך והלכת... לא יודעת כמה דיברתם וכמה המידע שיש ברשותך מאומת...אבל ממש לא מזמן, נאלצתי לעמוד מול אדם דומה, שההברזה שלו היתה מגובה ב"תאונת דרכים קלה", השמנדריק המשיך לשלוח SMSים לפניי ואחרי..אבל חוץ מלבזבז כסף על SMSים, לא היתה בו מסוגלות להתקדם האלה...ותמיד הופיע הסבר אחרי..למה המפגש לא התרחש. ( עד הניסיון ה-3) או אז...שלחתי SMS, ועדכנתי שלא מקובל עליי, ושההמשך לא יתרחש בבית ספרי...יען עלה והצלח בכל אשר תפרח...

מייקי31

New member
כמה הוא מעניין אותך???

אם הרבה - וודאי שלתת עוד צ'אנס (כמה פעמים הם באמת עושים לנו את זה...) אם קצת - דפדפי, (קצת, זה נקודת הפתיחה שלנו בתחילת קשר...) בהצלחה, מיכל

גלי 1970

New member
קרה לי פעם

קבענו והוא לא בא,לא התקשרתי..אחרי כמה זמן הוא התקשר וסיפר שעבר תאונה,לא האמנתי ואמר שמוכן להוכיח שהיה בבית חולים,ויש לו מסמכים,אז סלחתי, קבענו אחרי תקופה שוב,ושוב לא הגיע,אחר כך ניסה במשך יותר משנה להתנצל והתחנן שאסלח לו,עד היום לא הסכמתי לראות אותו. אני אומרת,תניחי לזה ותמשיכי הלאה,מי שלא מגיע ולא מתקשר גם להודיע...לא מגיע לו שתיתקשרי אליו אפילו.

למעלה