מבריזנים

ברור שאתקשר לברר..

אוליי הוא לא מצא ת'מקום? אוליי פתאום נהייה חולה..? יכולות להיות אלף ואחד סיבות להתקשר תמיד טוב...

yam35

New member
תסריט ידוע ומוכר מאד!

לדעתי זה מעיד על חוסר רצינות. אני חושבת שאנשים בוגרים אמורים להתמודד עם המציאות אפילו אם היא לא נעימה ולא להיעלם. קרה לי בעבר, סלחתי פעם ראשונה וראיתי שזה חוזר שוב ושוב.. לא נותנת סיכוי שני לאחד כזה.

וטוב שכך !!אני אומרת !!! חוץ מי

מיקרה מוות חס וחלילה (של הבחור כמובן)שום תירוץ לא מיקבל

אני לא חושב כמו אחרים ../images/Emo121.gif

לא צריך לנסות להתקשר אליו, פשוט צריך להתעלם ממנו בדיוק כפי שעשה לך
יום נעים

tzurtzur

New member
או סופסופ תשובה לעניין

ממש הוצאת לי את האותיות מהמקלדת ראבאק עוד לא נפגשתם אפילו ואת משקיעה בו כל כך הרבה מחשבות???

מה אגיד ומה אומר?

אתם צודקים. לא מגיע לו שאני אתייחס אליו אבל יש דברים שאני יודעת ואתם לא. לכן,החלטתי לתת לו צ'אנס אחרון ע"י זה שאני אתקשר. ואם הוא יחזור אליי - מה טוב. ואם לא - הוא מפסיד. אותי.

n12345

New member
לא נראה לי שהוא ראוי לך .....

את יותר מידי טובה בשבילו...אך הוא יבין את זה מאוחר...... תני לו לרדוף אחרייך מעט..... נראה לי שזה מה שיעשה לו את זה.... הוא חושב שאת בידיים שלו........

אני בד"כ משתדלת לא לחשוב שאני

טובה מידי בשביל מישהו. אבל אני כן יודעת איזה מין גבר אני רוצה בחיים שלי. הוא לא יהיה בהם,לפי ההתנהגות הזו. קצת מתחיל להימאס לי מכל השטויות האלו. רוצה אהבה. כמה פשוט ככה קשה. נכון?

תיקון,התכוונתי לכתוב שכל עניין ה...

משחקים האלה יצא לי כבר מכל החורים !!!!! ולא "קצת" כמו שכתבתי קודם. הייתי צריכה לשחרר לחץ.

סליחה שמתפרצת.....

מאיפה את יודעת אם היא יותר טובה ממנו? היא רק שאלה שאלה,ובגלל שהבריז,הוא לא טוב,והיא כן? לא שופטים אדם,מבלי לשמוע מה יש לו לומר. ההחלטה תגיע מעצמה. שבוע טוב אישונת

נסיך

לפעמים אתה עושה משהו (כלפי מישהו ) כשהרעיון הוא לא הוא, אלא אתה. נכון שהיא צריכה להתעלם ממנו אם נחשוב באופן הכי שטחי אבל איך זה ישרת את המטרה שלה? המטרה שלה זה לדעת מה המצב, והמטרה שלה זה להרגיש טוב עם עצמה. ולכן טלפון אליו, יענה לה את התשובה, ויגרום לה להרגיש בסדר עם עצמה. אם יסתבר בדיעבד שהיה לו תירוץ ממש טוב, היא יצאה סבבה כי היא הביעה אכפתיות...ואם יסתבר שלא, אז הוא יצא הזבל והיא מקסימום יצאה טיפה פראיירית... מזה, אף אחד עוד לא מת אני בעד לשים את עצמך ואת האינטרס שלך במקום הראשון, גם אם אתה קצת "פראייר" ממשחקים, לא יוצא כלום

זה נכון טל , אבל

בן אדם שמזלזל ככה עוד אחרי שהם כבר קבעו? לא זכאי לשום יחס מתקדם לדעתי, אלא אם כן הוא הספיק להתנצל כי הוא צריך להתנצל והיא לא צריכה להוריד מעצמה בשביל להיות מושפלת.

עקרונית אתה צודק

חוץ מדבר אחד על פני השטח עושה רושם שהוא אכן מזלזל אבל זו רק סברה, ואנחנו לא יודעים בוודאות שזה המקרה ובשביל הסכוי הקיים שאולי הוא לא מזלזל ואכן קרה משהו..עדיף להתאפק עוד קצת , ולא לרוץ למסקנות ומסע נקמה ככה אני רואה את הדברים אחרי שהיא תדע בוודאות שהוא זלזל היא כבר תוכל להחליט אם בא לה להתעלם ושילך לעזעזל, או להתעמת או להחזיר לו או מה שבא לה, בהתאם לאופי/הסבלנות ויצר הנקמה :)

בואי נהיה יותר מציאותיים , אוקיי?

מה הסיכויים שהבחור קרה לו משהו ולא יכל לפחות לשלוח לה SMS ? נמוך מאד, נכון? אם בכלל... עזבי אותך מסיכויים, הבחור הבריז לה מדייט- נקודה. זה הכל

למעלה