קודם כל, הסכויים שאתה צודק גבוהים מהסכויים שאני צודקת... אבל כל עוד קיימים סכויים אני הייתי בוחרת לשמור עליהם לפני שאני רצה למסקנות סופיות. ואני מכירה לפחות חבר אחד שלי, שכשקורה לו משהו, הוא מסוגל להעלם לכולם, כן, גם לי, לא לענות לשום כלי תקשורת משום סוג..ואחרי כמה ימים להסביר את עצמו... אז נכון אולי זו לא התנהגות משהו... אבל יש גם כאלו כנראה לא נתקלת באחד כזה
זה שהוא מסוגל להעלם זה דבר אחד, אני בטוח שהוא לא יעלם בדייט ראשון אחרי שכבר סוכם . זה לא אותו דבר. יש להעלם ויש להעלם, הבחור פשוט שיחק לה אותה, לדעתי, אני גם חושב שלצערי אני ממש לא רחוק מהמציאות, עובדה שהוא לא ענה לה לפלאפון, הוא פשוט מתחמק- פחדן, לפחות היה שולח לה SMS או משהו, אבל להשאיר אותה ככה? NOT, זו פחדנות לשמה.
אני חוזרת ואומרת, שאני נוטה יותר לכוון שלך אני חושבת שרוב הסכויים שהוא סתם חמקן מניאק רק שבכל הסיפור הזה מעניינת אותי היא ולא הוא וכדי שהיא תרגיש בנוח עם עצמה וכדי שהיא לא תשאר בחוסר וודאות אני חושבת שהיא צריכה לצפצף על הכבוד, ולהרים טלפון מה שהיא כבר עשתה לפי השרשור... עכשיו, היא יכולה להיות בטוחה שהיא את המקסימום עשתה היא זרקה לעברו את הכדור והאמת תצא לאור לדעתי, היא נהגה בחכמה
יש הבדל בין לתפוס מרחק מחברים בגלל מצבי רוח ובין לקבוע עם מישהי ולהבריז לה. הוא התחייב להיפגש איתה? אז לא משנה איזה מצב רוח הוא תפס פתאום, לא מבריזים. כמה זמן כבר לוקח לשלוח SMS קצר: "לא יכול להיפגש. 'צטער. ביי" רק לא לייבש אותה.
אפשר להתקשר , לשאול אם הכל בסדר. אני לא חושבת שזה מוציא אותי פרייארית , או מוציא אותי לא בסדר. להיפך , אני חושבת שזה אותי מעל ומעבר בסדר. וחברה טובה פעם אמרה לי , אף פעם , אל תצטערי שאת היית בסדר. זה מוטו שאני חושבת שכדאי לאמץ. נשיקות וחיבוקים. איבי.
אם הבן אדם מבריז לך בדייט הראשון בלי להודיע וכו', כדאי לשקול שוב אם יש איתו עתיד, והאם העתיד הזה יכול להיראות וורוד. אני הייתי חותכת מצידי וממשיכה למישהו הבא, כי למזלי, עוד לא נקשרתי אליו.