מבריזנים

shelly1975

New member
../images/Emo45.gif

בדיוק. נבל (לא אתה נסיך יקר
)

אממממ....

קודם כל, הסכויים שאתה צודק גבוהים מהסכויים שאני צודקת... אבל כל עוד קיימים סכויים אני הייתי בוחרת לשמור עליהם לפני שאני רצה למסקנות סופיות. ואני מכירה לפחות חבר אחד שלי, שכשקורה לו משהו, הוא מסוגל להעלם לכולם, כן, גם לי, לא לענות לשום כלי תקשורת משום סוג..ואחרי כמה ימים להסביר את עצמו... אז נכון אולי זו לא התנהגות משהו... אבל יש גם כאלו :) כנראה לא נתקלת באחד כזה :)

לא לא מאמי, פה הטעות שלך

זה שהוא מסוגל להעלם זה דבר אחד, אני בטוח שהוא לא יעלם בדייט ראשון אחרי שכבר סוכם . זה לא אותו דבר. יש להעלם ויש להעלם, הבחור פשוט שיחק לה אותה, לדעתי, אני גם חושב שלצערי אני ממש לא רחוק מהמציאות, עובדה שהוא לא ענה לה לפלאפון, הוא פשוט מתחמק- פחדן, לפחות היה שולח לה SMS או משהו, אבל להשאיר אותה ככה? NOT, זו פחדנות לשמה.

תראה מאמא

אני חוזרת ואומרת, שאני נוטה יותר לכוון שלך אני חושבת שרוב הסכויים שהוא סתם חמקן מניאק רק שבכל הסיפור הזה מעניינת אותי היא ולא הוא וכדי שהיא תרגיש בנוח עם עצמה וכדי שהיא לא תשאר בחוסר וודאות אני חושבת שהיא צריכה לצפצף על הכבוד, ולהרים טלפון מה שהיא כבר עשתה לפי השרשור... עכשיו, היא יכולה להיות בטוחה שהיא את המקסימום עשתה היא זרקה לעברו את הכדור והאמת תצא לאור לדעתי, היא נהגה בחכמה

shelly1975

New member
תראי

יש הבדל בין לתפוס מרחק מחברים בגלל מצבי רוח ובין לקבוע עם מישהי ולהבריז לה. הוא התחייב להיפגש איתה? אז לא משנה איזה מצב רוח הוא תפס פתאום, לא מבריזים. כמה זמן כבר לוקח לשלוח SMS קצר: "לא יכול להיפגש. 'צטער. ביי" רק לא לייבש אותה.

נכון שיש כאלה שזה קשה להם....

את יודעת מה? מילא, אילו לא היו קובעים דייט- אז ניחא, הלך, שילך... אבל הם קבעו דייט .

shelly1975

New member
זה לא מעניין שקשה לו....

להתעלם ממנה זה אגואיזם לשמו. הוא צריך לקחת אחריות על דברים שהוא עושה וקובע. כמו שידע לתקשר איתה כדי לקבוע, יכל לתקשר איתה כדי לבטל.

esunshine

New member
../images/Emo66.gifמוזר

אם לא מתקשר שילך לחפש את החברים שלו. מי חושב עליו בכלל...... NEXT

איבי123

New member
אני בעד לקבל תשובה ברורה ../images/Emo140.gif

אפשר להתקשר , לשאול אם הכל בסדר. אני לא חושבת שזה מוציא אותי פרייארית , או מוציא אותי לא בסדר. להיפך , אני חושבת שזה אותי מעל ומעבר בסדר. וחברה טובה פעם אמרה לי , אף פעם , אל תצטערי שאת היית בסדר. זה מוטו שאני חושבת שכדאי לאמץ. נשיקות וחיבוקים. איבי.

Avalanch

New member
כדאי לחתוך

אם הבן אדם מבריז לך בדייט הראשון בלי להודיע וכו', כדאי לשקול שוב אם יש איתו עתיד, והאם העתיד הזה יכול להיראות וורוד. אני הייתי חותכת מצידי וממשיכה למישהו הבא, כי למזלי, עוד לא נקשרתי אליו.

למעלה