מברוכ אח של באסו...

חלושעס

New member
לא ידוע לי על מה היתה המהומה

כיוון שלא ראיתי את ההודעות שנמחקו. אבל אם מדובר בנתי הירשברג - צר לי מאוד על כך באופן עקבי מנסים לסתום לו את הפה. אני לא מסכים עם נתי הירשברג בכל הערכה/תיאוריה, ואני מודה שלפעמים הוא כותב באופן פרובוקטיבי, אבל נתי הוא מסוג האנשים שמאתגרים אותי לחשוב מעבר לפרדיגמות, איש עם הרבה ידע בתחומים מגוונים של החיים. אבל זה די אופייני לחברה שלנו לצלוב את השונה במקום לנסות ולהקשיב לו. בעיני זה סוג של אלימות, וניצול של כוח. מספיק להיזכר במיקו שיצא נגד ארמסטרונג. תהנו מהחברותא הדביקה ותמשיכו לטפוח לעצמכם על השכם. אגב, גמל שלמה - נראה לי שאתה הבא בתור.

לא מדובר כלל על נתי, הוא לא כתב כאן

והודעות שלו לא נמחקו לפחות מזה שנה (פשוט לא היתה לי סבלנות לפשפש יותר במאגר ההודעות המחוקות). רק כדי להבהיר שלהודעתך אין בסיס.

חלושעס

New member
להודעה שלי יש ועוד איך בסיס

איציק, ואתה יודע את זה, גם אם נתי לא מעורב במהומה הנוכחית. וכיוון שאין לי כח להפוך את הנושא לעוד התנצחות כוחנית, אני אפסיק כאן.

הצחקתני "הבא בתור". התור שלי הגיע

כבר מזמן...חוטף
ו
מכל עבר. אבל תודה על ה heads up .

חלושעס

New member
דודו בחור טוב

קבע איתו רכיבה משותפת, ואני בטוח שתשנו את דעתכם אחד על השני.

חלושעס

New member
היה לי מקרה דומה

עם החתימה הקודמת שלי, שבה כל מיני אנשים עם בעלות על זכרון השואה ניסו להסביר לי למה לא ראוי לצטט משפטים מסרט של קובריק. עבורם שיניתי את החתימה לחתימה הנוכחית. לצערי ה-IQ שלהם לא מאפשר להם להעלב ממנה

האים לא רק הגירו, אלא גם הטור

הוכרעו אתמול? אני יודע למי נתנה הנבואה... אבל אני מוכן להיתפס בטיפשות: הביצוע של קבוצתו של באסו בנגד השעון, המוביל שהוביל את באסו אתמול בעליה והכתיב קצב רצחני, עד לפריצה המדהימה של באסו שהשאירו את המתחרים עם ה@יין ביד, הזכירו לי בצורה משכנעת איזה שהוא טקסני נשכח. אז ההימור שלי הוא דאבל לבאסו.

Yarnin

New member
ואני אחזור על דבריו של הטקסני...

מי שבשיא ביוני - לא יהיה בשיא ביולי...

Yarnin

New member
עדיין מוקדם מידי,

ממש מוקדם כדי לקבוע שהטור ניגמר. אולריך, שלא כבאסו לא הגיעה לג'ירו כדי לנצח, ולכן ישלו את הזמן שלו להבנות ולהגיע בשיא לטור. ושם נראה...

האם הוכרע הטור? כשאלה לדיון = מעולה

מעבר לזה הניתוחים צריכים להתחשב בכמה עובדות היסטוריות. 1. גם בשנה שעברה באסו נראה בלתי מנוצח כשלבש וורוד. (למרות שזכה בחולצה הוורודה בלי ניצחון בקטע אלא לאחר שסאבו ניצח אותו בדו מאוץ בפסגה). אבל אז איזה שף קלקל ת'חגיגה. 2. למרות שהג'ירו מותח יותר, כמעט מדי שנה, העומק האיכותי של הטור מרשים יותר. לאנדיס. ליפיהיימר ולוורדה מנצ'בו מנשבו פריירו וינוקורוב ועוד כמה שסיימו בטופ 20 של הטור כלל לא מתחרים בג'ירו השנה. בעצם אוסיף עוד שם שלא מתחרה בג'ירו השנה - יאן אולריך. 3. הרבה כבוד אני חולק לג'ירו. דעתי האישית כי למאגרני הטור יש צורך דחוף ברכישת מחברת. בה יכתבו, את מה שהם יכולים ללמוד ממארגני הג'ירו ,על יצירת עניין.(למרות לאומיות היתר של האיטלקים שאינה נופלת משל הצרפתים). ובכל זאת - הלחץ התקשורתי בטור אינו בר השוואה לאף מרוץ אופניים אחר. העובדה כי כל איטלקי (והאיטלקים הם מעצמת האופניים מספר -1) נולד וגדל על חלום החולצה הוורודה ושני ראשי ערים באיטליה זכו בפופולאריות שלהם רק על הניצחון בקטע בודד של הג'ירו אינם ברי השוואה לניצחון בקטע של הטור. אפילו בישראל כל אחד יודע מי זה ארמסטרונג (טוב, 70%?). ורק ה"מורעלים" יודעים מי הוא מנצח הג'ירו. סיכום מתבקש - גם בראשי עלתה השאלה אתמול ולפחות ששה קוראים הבינו את זה הבוקר כשפתחו את מדור הספורט של "לא מה שחשבת".

שבעה.../images/Emo8.gif

ובכלל, מעבר לכל הנימוקים הנכונים של יאיר, אנחנו שוכחים שהספורט הזה מאד הפכפך. מי שחישב את נצחונותיו של פטאקי בטור 2006 שואל את עצמו אם הוא בכלל יתחרה. שנזכיר מה עלול להיות בג'ירו אפילו בימים (בלילות!) האחרונים, אפילו ללא קשר לביצועים על האספלט? בקיצור, לאט לאט.

למעלה