מברוכ אח של באסו...

זה הטור או הג'ירו?

זהו נגמר? באסו עם הפרש שיאפשר לו לרכוב הגנתי עד לנג"שים. וזה אומר שמה? אולי שבאסו צריך עכשיו לדאוג לשני דברים: 1. האוכל בבתי המלון 2. מה אולריך עשה היום?

aabramovich

New member
זה הג'ירו. ולכן זה לא נגמר.

יש פה עוד כמה שלא יתנו לו טיפת כבוד (מעבר למה שמגיע). וימשיכו להתקיף ולמחוק את היתרון. It ain't over 'til.l the Pink lady sings.

השפים בבית המלון? כמו לפני שנה?

כי הקלותבה אני רואה עכשיו,בשידור דליי של יורוספורט,שבאסו סוגר התקפה של קונאגו, ממש מדאיגה. אבל הקלות בה הוא,באסו, יוצא לסולו עוד יותר מדאיגה.

galnezek

New member
ביכולת הנוכחית שלו

הבוס החדש של הגראנד טורים. פשוט מרשים. החוסר אונים של מטפסים כמו סימוני במענה להתקפה של קונגו, מול הקלות של באסו. החוסר מענה של קונגו להתקפה של באסו. פשוט מדהים. ואני לא חושב שיש ספק שבנג"ש יש לו בעיקר מה להרוויח על סימוני וקונגו.

חלושעס - קרא שנית את ההודעות הבאות-

זו עם הכותרת "זה הטור או הג'ירו?" וזו עם הכותרת - "השפים בבית המלון? כמו לפני שנה?" מחר בבוקר צא למסע חיפושים אחרי ששת קוראי. הצטייד במשקה איזוטוני והרבה חטיפי אנרגיה. שמור על איזה 50 שקל בכיס יען כי ייתכן ותזדקק לארוחת ערב טרם תמצא את עיתון הבוקר "לא מה שחשבת". אח"כ התייצב בלשכתי לטובת מבחן (נקל עלייך בשאלון אמריקאי). נשוא המבחן - "דעתי על הסיכוי של באסו לנצח בג'ירו דה איטליה 2006 וממה עליו לחשוש כעת וביולי". אם תעבור את המבחן בציון 75% ומעלה (אי תמיד בעד סף אירובי) תזכה בשואל שלא עמד במבחן ונעלם מפורום אופני כביש.

חלושעס

New member
צודק, לא קראתי את כל ההודעות שלך

פשוט לא הבנתי מה ההילולה הגדולה על הניצחון של באסו...

מה הקטע של לאמפרה?

טעות, חוסר מנהיגות או טימטום? ססטרה היה שם בשביל באסו. פיפייולי היה שם בשביל סימוני. ברוזגין היה אי ש בשביל...מה בעצם הוא עשה שם? למה לקונאגו לא היה היום סיוע ראוי?

לא בטוח שזו התשובה-

מי שביצע את רוב העבודה אתמול היה מי שברח היום. אם ברוזגיןהיה שומר את הכח של הבריחה לעלייה האחרונה אולי היה מסייע במשהו לקונאגו. אבל בעלייה מהזוג הזה אני לא חושב שקונאגו היה מצליח לחפות (בעזרת חבר על אופניים או טלפוני) על הפער ביכולות מבאסו. לא פחות מעניין היה לראות את פיפיולי מוביל את סימוני כל העלייה. מצד אחד ברור שפיפיולי יכול היה לתת יותר. מצד שני ברור שסימוני לא מוביל שנון לחברים ללכת על היכולות שלהם על חשבון הובלתו. מצד שלישי - אולי זה מעיד על מצב חולף (מחלה?) של סימוני.

לידיעת החזאים -

אולריך חצה את קו הסיום 16:04 דקות לאחר שבאסו סיים את ההצגה. אולריך היה בדבוקה של כ 35 רוכבים. אחרי הדבוקה הזו היו עוד שתי דבוקות גדולות. הדיאטנית של מכון שמשון מצוטטת כמי שציינה את הישבן של אולריך לטובה.

זו שאלה מפלילה?../images/Emo13.gif

לא שזהות של שואל תשנה את תשובתי אבל אין לי תשובה על זה כרגע. אני נוהג לכתוב את ההערכה שלי בכתבות בעיתון "הארץ" (לא מה שחשבת) לקראת הטור. בהערכה אני כותב נימוקים לכאן או לכאן. בשבע השנים האחרונות היה קל מאוד. לפני זה נפלתי ב 1996 - חשבתי שאינדוריאן יקח שישית (טענתי להגנתי כי התחלתי לכתוב בפרולוג ולא כתבתי הערכה מוקדמת) בשנת 1997 פגעתי בול עם אולריך. בשנת 1998 נפלתי קשות עם פאנטני (אבי רצון צדק כשהימר על פאנטני והוא היה היחיד שאמר או כתב את זהואני ראיתי או שמעתי טרם הזינוק). בשנת 1999 פגעתי בול עם ארמסטרונג. משם ועד שנה עברה היה קל מדיי. גם היום אני טוען את שטענתי בכל שלוש הניצחונות האחרונים של ארמסטרונג- הוא לא היה תלוי רק בעצמו ויכולותיו אלא גם בכבוד שרכש בצדק. לסיכום? קנה את המוסף לקראת הטור ותראה אתה ההערכות שלי. בנתיים אני עוקב אחרי 15 מועמדים.

gili4ever

New member
הטור

זאת שאלה מפלילה בהחלט והנה הופללת- אין לך מועמד לזכייה בטור (ואתה כתב ספורט כן ? ) בקשר לזהות אז מה יותר לגיטימי מאנונימיות באינטרנט.... ולא חסרות סיבות להישאר בעילום שם ! את העיתון כמובן אני אקנה זאת הבטחה. האם שם אתה תפרסם את המועמדים שלך לזכייה ? (אפשר לסגור איתך על 10% מהרווחים מההימורים באינטרנט (אין לך מה להפסיד רק להרוויח
ועד אז שיהיה שבוע-חודש-קיץ מוצלח לכולנו

הופההההה... זו הצעה שטרם קיבלתי

אולי לא אצליח לעמוד בפיתוי... להתחלק ברווחים על משהו שלעולם לא יהיה לי עם מישהו שמעולם לא הכרתי ולעולם לא אכיר? בשרשור זה קיבלו חברי המפופקים (מעצם היותם חבריי) את הסיבה לאי שפיות מנטאלית (שלי). אני מנהל משא ומתן על משהו שאינו קיים עם מישה שמעולםלא הוכח כי הוא קיים. טוב רציני - אל תיקח את ההימורים שלי לביצוע. אני נאחס לא רק של מכבי. בועז שחר זה ילדון לעומת הנאחס שלי. אבל אם תתעקש תודיע לי טרם אכתוב. אטרח והפקיד הימור נגדי אצל נוטריון על מנת למצוא את התירוץ באוגוסט.

טיראן מ

New member
תענוג צרוף ...

פשוט כיף לראות איך מתנהל הבחור המחייך הזה. גם אתם ראיתם קצת לאנס-סטייל ברכיבה שלו ? העיתוי של ההתקפה, העובדה שחיכה להתקפה של "האיש החזק" שמפרקת את כולם ואז נןתר לפרק רק אותו ? התגובה להתקפה אחרי כמה שניות, היצמדות ואז ... רק המבט היה חסר (או שלא הראו בתקציר של התקציר ביורוספורט. רק שהאוכל לא יהיה מקולקל והג'ירו שלו. כי בפורמה כזו, על הכביש לא יכו אותו.

למעלה