מבקש עצות

שחור2

New member
מבקש עצות

דבר ראשון היום היה לי אימון הורג של כושר יש לי ארבע אימונים ראשון שעה וחצי קרבות. שלישי שעה קטה שעה מדיטציה. רביעי שעה וחצי תרגלים של קראה. שישי שעה קטות שעה כושר. השאלה שלי זה איך לדעתך לשפר את החוזק של השרירים גם בחוזק אבל בעיקר במהירות לדעתכם אני יודע את הדעה של הדוגו שלי. ואיך אתם מתאמנים.

שחור2

New member
ניסוח מחדש

דבר ראשון היום היה לי אימון הורג של כושר יש לי ארבע אימונים ראשון שעה וחצי קרבות. שלישי שעה קטה שעה מדיטציה. רביעי שעה וחצי תרגלים של קראה. שישי שעה קטות שעה כושר. השאלה שלי זה איך לדעתך אפשר לשפר את החוזק של השרירים. בעיקר במהירות של השריר לדעתכם. אני יודע את הדעה של הדוגו שלי. ואני רוצה לשמוע את דעתכם. ולשמוע איך אתם מתאמנים על הדברים האלו

nitzano

New member
כמה דברים

אם אתה מחפש שרירים חזקים תלך למכון כושר . אם אתה מחפש עוצמה במכה להלן כמה דברים העשויים לסיע לך : 1. מהירות כתלות בסיבי שריר לבנים - תרגול חוזר (אלפי פעמים) של אותה טכניקה במהירות . 2. תרגול כח סטטי (ללא תנועה אך עם התנגדות) עמידות עמוד . 3. מהירות בתלות באורך השריר וטווח כיווצו - יש לתרגל הרפיה של השרירים (כיווץ נוסף של שריר מכווצץ הינו איטי וקצר ).

שחור2

New member
תגיד לי עם הבנתי

הראשון לבצע אותו תרגיל הרבה ומהר אני כבר עושה את זה אבל אני לא מבין את השנים האחרים

directory

New member
תרגול כוח סטטי ? עמידות עמוד ?

"2. תרגול כח סטטי (ללא תנועה אך עם התנגדות) עמידות עמוד." מז´תומרת עמידות עמוד ? איך מתרגלים את זה ?

nitzano

New member
הסבר מילולי

לא יתן לך דבר .במפגש הפורום הבא תבקש שיסבורו לך מעשית .

budoka

New member
רוצה כח ומהירות? תעבוד רך ולאט

אני יודע שזה נשמע כמו עוגיית מזל סינית. הכח, גם בקרטה, מגיע לא מהיד, אחרת באימוני הכושר היו עובדים רק על חיזוק שרירי היד. אם תעבוד רך, תוכל למצוא את המקורות הנכונים לכח מתוך הגוף שלך. בחלק מהמקרים זה יהיה מהמותן, בחלק ממנח נכון של האגרוף+ תנועת כתף, בחלק שילוב של השניים ועוד. בעבודה איטית, תאמן את כל השרירים בגופך בסיבולת, וגם תוכל לגלות יותר בקלות שגיאות בתנועה שלך. אחרי המון תרגול שילטש את השגיאות החוצה, תוכל לעבור למהירות גבוהה יותר. בסה"כ, סדר היום שרשמת נשמע בסדר גמור, מאוזן והכל. בהצלחה!

שחור2

New member
פשוט יש לי תחרות ואני רוצה לנצח

אני בין הטובים בדוגו שלי ובתחרות אני רוצה להיות מקום ראשון בארץ

שחור2

New member
התחרות בפסח קצת לפני

אבל כל אחד יודע שפפחות מכמה חודשים אי אפשר לעלות ברמה מדהימה אני מתכוון להרוג את עצמי. טיפה יותר ממה שאני הורג את עצמי תמיד שזה המון.

loislane1

New member
אם אתה כבר הולך להרוג את עצמך

אז סבבה, רק תזכור לעשות את זה בהדרגה. אתה לא רוצה להגיע עם שברי הליכה לתחרות.

loislane1

New member
סליחה על פיצול התגובה...

אני לא מבינה גדולה, אבל כשאני עובדת על מהירות אני מגבירה את קצב העבודה (או לפחות משתדלת). שחור, פשוט שים על מפרקי הידיים משקולות חול (נראה כמו צמידים אבל ממולא בחול. שוקל בערך קילו ועולה 20 ש"ח ב"בש-גל"), ותריץ את הקאטות של השיטה שלך במהירות גדולה לפחות בשליש ממה שאתה רגיל. אח"כ תבצע שוב בלי המשקולות. כל שלושה ימים תגביר את הקצב. תזכור לעבוד ב-ה-ד-ר-ג-ה מאמי, אתה לא צריך להרוג את עצמך, שלא תשכח, חס וחלילה להינות... עלה והצלח

budoka

New member
מהירות בלי דיוק לא שווה את המאמץ

אם את מנפנפת את הידיים באוויר כל-כך מהר שלא רואים אותן אבל לא פוגעת במטרה, או שכשאת בפוגעת היד שלך מתעקמת, אז המהירות שלך לא תעזור. הדגש הראשון הוא על דיוק. אם את מדוייקת מספיק, אפשר לעבוד על מהירות. אותו דבר נכון לגבי כח. לכן העבודה האיטית והרכה היא שלב הכרחי בדרך אל המהירות. עבודה עם משקולות מגבירה מהירות וכח, עם זה אני מסכים, אבל אם תנסי לבעוט מהר עם משקולת על הרגל בלי שק חול שיספוג את האנרגיה, לא יעבור הרבה זמן לפני שתפרצי דיסק בגב התחתון. לא מומלץ.

loislane1

New member
בודוקה, אני לא חושבת שהבנת אותי

לא כל כך דיברתי על להרביץ לאוויר. דיברתי על הגברת מהירות על ידי שימוש בקאטות. מה שאתה מדבר עליו הוא כוח מתפרץ שאין לו פורקן (כמו שק חול או יריב). זה נשמע הגיוני שאם אני "אנפנף ידיים באוויר" או אבעט בעזרת משקולת, היא תעיף לי את הרגל ללא שליטה. אם שחור, או כל אחד בעצם, יתרגל מהירות מתוך הקאטות עצמן, המשקל שהמשקולות יתנו לו יהוו בסך הכל כוח של התנגדות, יקשו על הפעולה שלו, ולא ההיפך: "יסחבו" לו את הרגל ללא שליטה.

שחור2

New member
כמה דברים ושאלות

ראשון שעה וחצי קראטה, שני שעתים נבחרת בית ספר בכודרסל שלישי ספורט בבית ספר ושעה קראטה שעה מדיטציה רביעי שעה וחצי קראטה חמשי 2 שעות אימון כדורסל של נבחרת בית ספר. שישי 2 שעות קראטה שעה קאטה שעה כושר גופני. חוץ מזה כל יום חוץ מיום שישי אני עושה בין 80-90 בטן. 30 ידים, ו20 כפיפות של הרגלים, וגם 3 סטים של עשר עם משקולות של חמש וכמובן כול יום מתמקד על קטה אחת ועושה אותה איזה 7 פעמים. זה תוכנית האימונים השבועית שלי כבר הרבאה זמן. ככה שלהרוג את עצמי יותר מזה זה היה מאוד קשה. אני מאוד נהנה ממה שאני עושה אז אני לא סובל. ואני מאוד אוהב את הראיון של המשקולות חול על הידים אני ינסה אותו. עם יש עוד עצות ותרגלים אני אשמח לשמוע אותם. וחזרה למשקולות העם את עושה את זה? והקטע בזה זה שהרגל תשקול יותר ואז שהיא תשקול פחות היא תעבוד יותר מהר? וכמו שאומרים קשה באימונים קל בקרב!!!!!!!!!!!!!

אתה לא צריך ללמוד יותר דבר.

דבר ראשון את השפה העברית אתה לוקח בנוקאאוט על השניה הראשונה בה אתה מתחיל לכתוב. זה יותר מההישג של זן בודהיסט בעולם הזה; במקום לתת אגרוף לבודהא אתה מצליח לתת אגרוף לאליעזר בן יהודה, וזה ידוע שאגרוף של מו זה כלום לעומת אגרוף שחוצה את מימד הזמן, אז כל הכבוד לך. שנית, מישהו כאן התקין באוניברסיטה מקלדת וירטואלית בסינית, אז הנה: ㄋ喔嗤喫 זהו. מס ויד´ דער בעסט, דעי לאייק דער רעסט! קאקען!

למעלה