מבקש עצה!

mosesg

New member
מבקש עצה!

יש ברשותי מגבר Roland jazz choros 120 מגבר בן בערך 20 שנה, סאונד מצוין, עם אחלה קורוס, מקווה שרובכם מכירים http://www.roland.com/products/en/JC-120/index.html לפני שבועיים בערך אחי הגדול היה בכלי זמר ושמע מישהו שמחפש את המגבר הזה בדיוק ורוצה להחליף עבור FENDER HOT ROD DELUXE אותו אני בטוח שכולכם מכירים http://www.fender.com/products/search.php?partno=0213202000 השאלה היא האם שווה להחליף מגבר ווינטג' כזה מדהים שיש סיכוי טוב שעוד מספר שנים הערך שלו יעלה בפנדר מנורות לא פחות מדהים?

eran377

New member
אני אישית שונא את ההוט רוד דלוקס...

אבל זה עניין של טעם כמובן. בלי קשר לא הייתי מחליף את המגבר - אלא אם כן אתה באמת רוצה להחליף, תבדוק מה הערך של שני המגברים ותחליט אם כדאי.

the mnm factor

New member
לא הייתי מחליף

למרות שכמו שערן כתב- זה עניין של דעה. לפי מה שאני זוכר- להוט רוד יש מנורה בפריאמפ והבעיה איתו היא בmid שם הוא לא נותן מספיק- אבל הקלין שלו מצוין. בכל אופן- לא שמעתי את המגבר שלך אבל אם הוא ווינטאג' (ומן הסתם גם מנורות) הוא כבר מקבל אצלי המון קרדיט.

eran377

New member
יש לך 2 טעויות והכללה אחת.

1. ההוט רוד הוא מגבר מנורות "מלא" 2. הג'אז קורוס הוא טרנזיסטורי. 3. לא כל מה שוינטאג' זה בהכרח טוב... יש ויש. המגבר הזה (ג'אז קורוס) ספציפית הוא מגבר מדהים לדעתי.

the mnm factor

New member
באמת? ../images/Emo12.gif

משום מה המוכר בחנות וינטאג' אמר לי שזה מנורה בפריאמפ ותו לא. לגביי הג'אז קורוס אמרתי שלא שמעתי אותו- אז מן הסתם אני לא יודע איך הוא בנוי ולא אמרתי שכל מה שוינטאג' בהכרח טוב- אמרתי שכל מה שוינטאג' מקבל אצלי קרדיט.

The Walrus

New member
לא הייתי מחליף

בכל מקרה, תלך לנסות את הHOT ROD ותשווה בינו לבין הרולאנד, ותיקח מה שאהבת יותר.

grassus

New member
תבדוק

כמה הרולנד הזה שווה.. לך תדע אולי יש לך איזה מציאה ביד

JPOM

New member
הJC נחשב לאחד ממגברי

הקלין הטובים ביותר של כל הזמנים...יש לך משהו טוב ביד. למרות שהכל עניין של טעם ויכול להיות שתאהב יותר את ההוט רוד.

mosesg

New member
וואי וואי הקשתם עליי את ההחלטה!!

הייתי כבר כמעט משוכנע שכדאי לי לעשות את ההחלפה אבל ההעניין הוא ששני המגברים באמת מדהימים (!!) אבל שונים אני חושב שאני יותר אוהב את ההוט רוד אבל עדיין ההחלטה כל כך קשה לעזאזל!!! אני לא רוצה להחליף ואז שבוע אחרי זה להתחרט ולחשוב איזה אידיוט אני שהחלפתי כזאת מציאה

Aviraman

New member
תשאיר

המגבר שלך הוא וינטאג'י, הוט רוד אתה יכול לקנות תמיד חדש.

שלשלש

New member
בתור אחד שיש לו

את הג'ז קורוס, אני חייב להגיד לך להשאיר אותו, זה אחד המגברים המדהימים ביותר ששמעתי(וערכתי ים בדיקות לפני הקנייה כוול ההוט רוד). בכל מקרה הכל תלוי באוזן שלך ובמה שאתה אוהב. וינטג' במקרה הזה לא כל כך רלוונטי כי המגבר הזה ספציפית מעולה גם בדגמים החדשים וגם הישנים שלו.

yoavse

New member
אז...

אולי תשמע כמה שיותר את ההוט רוד ותעשה את הטרייד רק כשתהיה בטוח ב200%? כי כרגע אתה נשמע כאילו אתה לא יודע מה אתה יותר אוהב אז את זה אתה צריך להחליט

Y036

New member
אני חושב

שאתה פשוט צריך לראות איזה מגבר אתה רוצה ליותר שנים, איזה סאונד אתה יותר אוהב ויעזור לך. אלה לא השני מגברים שיש בצוללת?

למעלה