מבקש עיצה

מבקש עיצה

מה דעתכם על קורס תרגום כתוביות? שווה את הכסף(בערך 5000 ש"ח) או שאפשר לדלג עליו?

יצהר

New member
קח עצה: לדלג, לדלג, לדלג

כך אולי יפסיקו עם העושק הזה

d a p h n a

New member
אני עומדת להתחיל אותו...

קשה לי להגיד אם צריך אותו או לא, מבחינת יכולת התרגום (אם כי קצת קשה לי להבין איך לומדים את הטכניקה של תרגום כתוביות אחרת), אבל לא ברור לי שיש דרך אחרת להתקבל לעבודה בתחום. אני, לפחות, ניסיתי לפנות לכמה חברות, ולא נעניתי בתשובה כלל. אני מניחה שאחרי הקורס זה יהיה יותר קל למצוא עבודה בנושא. אבל תשאל אותי אחרי שהוא יסתיים. =0)

תודה רבה לכם על ההתיחסות, אבל...

אם לא אכפת לכם אני רוצה לשמוע עוד כמה דעות. יש פה מישהו שעשה את הקורס?

קיטס

New member
קורס תרגום

אם יש לך כסף מיותר, אחלה, תמיד טוב ללמוד משהו בצורה מסודרת ולעשות סדנת תרגום. למען הסדר הטוב, עליי לגלות שאני מכירה מישהי שמעבירה קורס כזה, אבל היא לא רק מתרגמת טובה, היא מורה טובה. _אבל_ שלא תחשבו שעם הקורס הזה תקבלו עבודה. השוק די רווי באולפני תרגום ובמתרגמים טובים ומנוסים. אף אחד, גם לא החברה שמעבירה את הקורס, לא מבטיח עבודה בתחום. מה גם שבכל מקרה התנאים בהתחלה לא יהיו "משהו". את "תורת" חלוקת הטקסט לכותרות (ספוטינג) אפשר להסביר בשתי דקות. אם אתם עובדים בחברה שמעסיקה עורכים ומחדירי כותרות נבונים ומתחשבים, הם יוכלו לעזור לכם בתחילת הדרך (בעצם, בכל שלב). צריך לשים רק רגל בדלת ולהתעקש שאתם יכולים לתרגם, ולראות אם זה מתאים לכם. בקיצור, במצב הכלכלי הנוכחי לא הייתי ממליצה למישהו להשקיע כל כך הרבה כסף במשהו שלא מבטיח לכם עבודה. ואלה רק 2 הגרושים שלי. אני עובדת בתחום יותר מ-15 שנה ולא עברתי קורס תרגום כתוביות.

למעלה