מבקש המלצות על יורה

moshe236

New member
מבקש המלצות על יורה

אני מחפש מכונה ביתית - מקצועית. ראיתי את JURA IMPRESSA F-90 והתרשמתי לטובה. למישהו יש נסיון עם דגם זה, או עם דגמים אחרים של יורה? האם ישנן עוד אלטרנטיבות ראויות למכונה זו באותו סדר גודל של מחיר (עד 5500 ש"ח)

carmonle

New member
שלום, תכנס למאמרי הפורום ../images/Emo96.gif

יש שם סקירה. כן ממליץ שתבצע חיפוש בפורום. אני מצרף קישור לאתר coffeegeek בו חוו"ד על מכונות אספרסו. ערן

yakyo

New member
מכונה מקצועית ביתית

המכונה הטובה ביותר בקטגטריה זו היא האופל של חברת שרר קצת יותר יקרה אבל אין ספק שלטווח הארוך תצא זולה יותר

moshe236

New member
מכונה מקצועית ביתית

אודה לך באם תפרט מדוע לדעתך האופל שרר טובה יותר מיורה

carmonle

New member
בתור בעליה של אופל שרר אני לא יודע

לומר באם היא יותר או פחות טובה. מה שכן המכונה ברשותי כבר יותר משנתיים וארעה לה תקלה אחת בלבד (לא מהותית) והשירות של היבואן והתמיכה טובים. אני מכין באופל כ-15 עד 20 כוסות ביום. בעוד מספר שנים נוכל לבצע השוואה בין חברי הפורום באשר לאורך החיים, תקלות ואיכות השירות שנתנה המכונה. בסה"כ בארץ לא קיים הרבה מידע בנושא ואתה יכול לנסות בפורומים בחו"ל כמו באתר coffeegeek. בכל אופן האופל שרר נחשבת למכונה איכותית, מחירה גבוהה לעומת מכונות כמו טרוי, סאקו ואחרות. היורה גם אינה מכונה זולה ויקרה מהמכונות שהזכרתי. כפי שחברים בפורום כתבו הם מרוצים ממנה וגם מהשירות והתמיכה של היבואן. אני ממליץ שתגש ליבואן הן של היורה והן של האופל שרר ותבקש לראות הדגמות בתפעול המכונה. תבחן את התוצאות, את קלות התפעול תשווה בין הפונקציות של המכונה, עלויות תיקון (מחירי חלקים) ובהתאם לתקציבך תקבל החלטה. ערן

zolotov

New member
מכונת קפה-יורה

שלום רב לך, ברשותי מכונה של חברת יורה דגם E-75. המכונה עושה קפה מכל הסוגים וברמה מדהימה. כמובן שיש לרכוש מעט נסיון וללמוד את הנושא, אך בעזרת האנשים הנפלאים בפורום ובעזרת הבעלים של חברת י. פפר ובתמיכתם הבלתי נלאית בטוחני שבחרת את הבחירה הנהדרת הזו. פשוט קפה ברמה אחרת. אשמח לענות על שאלות נוספות.

moshe236

New member
E-75

מאחר ומכונת הקפה שברשותך הינה בעלת דוד יחיד הייתי מעוניין לדעת כמה זמן הינך ממתין בין הקצפת החלב להכנת הקפה.

למעלה