מבקש המלצה

Rectumolog

New member
מבקש המלצה

אנשים סיפרתי לאח הקטן שלי על הפורום(הוא בן 11) והוא ביקש גם כן ללמוד על נושא במאגיה אח שלי(קוראים לו עודד) הוא ילד נחמד, חזק אבל לא אוהב להרביץ וכאלה. הוא אוהב חיות. מה אתם חושבים יתאים לו- הוא לא הטיפוס של נאקרומנסר (דורש על המת או משהו כזה-בשביל ורייט) וגם לא של תקשור עם רוחות. בתודה נדב

מממ...

אז ככה... קודם כל צריך להראות לו את כל הצדדים ,אי אפשר להראות רק את הצד "הטוב",צריך לדעת מה הסכנות , ואחר כך אם זה עדיין מעניין אותו, לבדוק מה מושך אותו, אבל לא ישר להקפיץ לו איזה תחום קשה במיוחד תמיד מתחילים בקל יותר אל הקשה יותר

Jerald_Admonds

New member
שמע..

אני גם התחלתי קצת לפני הגיל הזה ללמוד בצורה מסודרת ומודעת מאגיה, אבל אני הייתי כולי לבדי בלימודים ובגיל כזה אפשר להסתבך עם דברים ממש לא נחמדים.. אז עצה שלי אליך, תן לו לחכות שנה ובזמן הזה שיתרגל על בסיס יומי תרגילים של דימיון, ריכוז, והכרה בסיסית של אנרגיות. אחרי שנה של אימונים דבר ראשון להיכנס לכל הקטע יהיה לו הרבה הרבה יותר קל. כמו כן אתה תספיק ללמוד ולהתפתח יותר עד אז מה שיוסיף לידע ולניסיון שתוכל להעביר לו ככה שיהיה לו בסיס יותר טוב להתחלה. וגם ככה תוכל לראות אם באמת יש לו נכונות אמיתית וכנה ללמוד ולהתעסק במאגיה, כי רק בנאדם שבאמת באמת רוצה יחכה ככה שנה. גם אם תוסיף לו חומר קריאה בנוסף לתרגילים זה ממש ממש לא יזיק. עכשיו בקשר למה שהוא יעסוק בו, תן לו לגלות לבד. ואלוהים אדירים אל תחשוב בכלל על לתת לילד בן 11 להתחיל עם נקרומנסיה!!! שי.

Rectumolog

New member
זה בסדר הוא החליט!

לשי אל תדאג אמרתי במיוחד שלא יהיה נקרומנסר זה גם לא מתאים לאופי שלו ולכל האחרים הוא החליט- הוא רוצה ללמוד על כשפי יסודות(עדיפות ראשונה) ועל טלקינזיס (עדיפות שניה). עוד מעט אני אצרף אותו לפורום באופן רשמי תודה לכל מי שכתב והמליץ נדב הרקטומולוג

RainBird

New member
קח את ההחלטה בערבון מוגבל הוא עשוי לרצות נושא אחר, כשיעבור הזמן וטלקנזיס, אינו זרם מאגי.

The Wraith

New member
ובכן

בשל גילו הצעיר הייתי אומר שהוא סתם סקרן, תדאג שיש לו רמה טובה באנגלית ותחנך אותו להיות שקדן בלימודים ואז תן לו את Magic In Theory And Practice של אליסטר קרואלי ושיהיה לו בהצלחה.

למעלה