מבקש בקשות.

Sturm

New member
מבקש בקשות.

שמעו, אני מפקפק בכל העניין הזה... אבל בכל זאת, אני סקרן... יש למישהו "כישופים" זריזים ועם תוצאות מידיות? שלא דורשים הרבה, ולא עושים הרבה... פשוט משהו שיספיק כדי להחדיר בי אמונה... יש?

לא, אין.

לא קיים "כישוף זריז שלא דורש הרבה". המאגיה דורשת הרבה. אני מציעה לך לקרוא את המאמרים.

Sturm

New member
אפשר בבקשה קישור?

אפשר בבקשה קישור למאמרים? ובכל זאת... יש איזה משהו שיכול להפיך בי אמונה? משהו קטן ככל שיהיה... הרי, אתם לא באמת מצפים שאני האמין לדבר כל כך מופרך רק בגלל שמישהו לקח יותר מידי סמים, החליט שההזיות שלו זה קסמים שהוא עשה, והעלה את זה לכתב... נכון?

nubis

New member
קסמים נוסח הוליווד

לא קימים, שום פיה לא תבוא ותנופף מולך במטה. אם אתה נמשך לנושא תתחיל לקרוא את המאמרים ולעבוד בבית יום יום קח חצי שנה של עבודה יום יומית ואם אח"כ אתה לא תגלה בזה כלום במקרה הגרוע הרווחתה כמה מיומנויות חדשות שיעשירו את חייך. בברכה אלמוג

../images/Emo39.gifקישור יש מעל השם של הפורום

בשורה הכחולה... ובשפה יפה- אף אחד לא מצפה ממך לכלום. זה לא מעניין אף אחד מה אתה חושב על זה, זה לא שמאגיה זה נצרות ומי שעוסק במאגיה הוא מסיונר שרוצה למשוך את כולם אחריו. מי שעוסק בזה עושה את זה בשביל עצמו, בגלל שהוא נמשך לזה ומתעניין בזה. אתה רוצה הוכחה בשביל שתיהיה לך אמונה?

למעלה