מבקש את עזרתכם

זרדוז

New member
למה חשבת שיש לי טושיבה ?

אין לי טושיבה. שאלתי בשבילך כדי לעורר את תשומת ליבך. אם קיים דרייבר כזה, אשריך וטוב לך.

s o l a r i s

New member
בכלל עניתי לבחור מלמעלה עם הL-40.

לגבי אכן תודה מצאתי דרייבר לקול.

זרדוז

New member
התכוונתי ל SHAI9121

הכוונה הייתה ל SHAI9121. ידוע לי כי בעבר היה מחסור בדרייבר קול ל XP לכרטיסי הקול שמותקנים בטושיבה החדשים (איני זוכר את שם היצרן). לא ידוע לי אם הבעייה עדיין קיימת או לא.

זרדוז

New member
שאלת תם

האם החלופה היחידה לכונן FLOPPY, היא SLIPSTREAMING ? האם לא תתכן חלופה שבה טוענים דיסק און קי בדרייבר לכונן SATA, או בחבילת דרייברים לכונן SATA ?

מנדיאור

New member
המחשב שאצלי לא מופיע ברשימת הדרייברים

יש לי כאן מחשב SATELLITE L40 - 14H והדגם לא מופיע ברשימה

Y. Welis

New member
לא קשור לשם הדיסק, אלא לבקר ה-SATA שבלוח

ששייך מצידו לסט השבבים (צ'יפסט) שיש בלוח. ניתן לברר מהו באתר היצרנית. במקרה של טושיבה, לא יהיה שם דרייבר עבור XP, כך שצריך לחפש לפי שם הצ'יפסט המדויק (במקרה של אינטל, גירסת ה-ICH). אבל כמו שציינתי למטה, חבילת דרייברים כוללת תפתור את הבעיה אחת ולתמיד.

Y. Welis

New member
ובעניין דרייברי סאטה - יש חבילה שכוללת את הכל

כאן http://driverpacks.net/DriverPacks/download.php?pag=m ובגירסאותיהם האחרונות. כדאי להכניס את החבילה כולה (אחרי פרישת הקובץ לתיקיה והפניית NLITE אל התיקיה) וכך ליצור דיסק שיעבוד על כל מחשב שהוא.

מנדיאור

New member
אתם יודעים איפה אפשר להשיג NLITE בעברית?

ראיתי בעבר צ"מים ככה שאני יודע שיש

Y. Welis

New member
כל גירסה שלה כוללת מימשק עברי

לא מלא לגמרי, אגב, ולא נקי משגיאות.

מנדיאור

New member
המחשב שאצלי לא מופיע בדרייברים

כתבתי כבר את ההודעה אבל זה לא הקפיץ
הדגם - SATELLITE L40 - 14H

מנדיאור

New member
למה ההודעה לא מוקפצת?

אני כותב כאן הודעות אבל ההודעה לא מגיע לעמוד 1! מה עושים????? אני מקווה שעכשיו זה יעבור

מנדיאור

New member
א נ י צ ר י ך ד ר י י ב ר ל א ר ד י ס ק

ב מ ח ש ב S A T E L L I T E L 4 0 - 1 4 H . א נ י כ ב ר מ נ ס ה ל ה ק פ י ץ א ת ה ה ו ד ע ה כ מ ה פ ע מ י ם ו ל א מ צ ל י ח . א נ י מ ק ו ו ה ש ע כ ש י ו ז ה י ו ק פ ץ .

למעלה