דווקא מישהי שלא הולכת לפי ההמלצות
בעיני מפעילה שיקול דעת ולא רק זוהי בבמלצה אז זה מה יש. ההמלצה של משרד הבריאות היא מגיל חצי שנה אז אני לא אומרת אני לא אתחיל לתת לה ארוחות של מוצקים מיד אלא לאט ובהדרגתיות. ולעניין החיסונים, אז ככה: מהפעם הראשונה שנכנסתי לפורום הזה (אחרי הלידה כמובן) ראיתי כל מיני דיעות בכל מיני נושאים של אימהות שונות. אין ספק שלכל אחת יש את הדיעה שלה וכל אמא מפעילה את שיקול הדעת שלה. אבל,,,, ראיתי גם משתתפות בפורום שאין להן שמץ של מושג בכל מיני נושאים אבל הן שמעו שלדוגמא במגבונים לחים יש חומר מזיק (פורמאלדהיד-אין להן מוזג אפילו איך קוראים לחומר) אז הן לא ישתמשו במגבונים. לי בכל אופן יש תחושה של עדר (לא כולן כמובן), ולכאן מגיע נושא החיסונים חלק מהמשתתפות לא מסכימות עם המלצת משרד הבריאות בנוגע לחיסונים וזו זכותן אבל בנוגע להמלצות אחרות כמו תחילת מוצקים ישנה פנטיות. ואם עדיין לא הבנת כוונתי היא: איפה שזה מתאים אז הולכים עם ההמלצה ואיפה שזה לא מתאים אז משמיצים את משרד הבריאות, אחיות טיפת חלב וכו' ואבוי למי שתך נגד הדעה הרווחת. לפני כמה ימים קראתי את הודעתה של חמפון בנוגע לאוירה בפורום, מאוד לא נעים. לי ממש לא מפריע אם כן או לא יגידו לי ומה יגידו לי אני סומכת עלי. אבל אני קוראת שרשורים לדוגמא בשרשור הזה אופי כתבה שנתנה לבת שלה לטעום קצת ירקות מיד ישנן תגובות בסגנון: למה בתחלת לפני גיל חצי שנה? היא שאלה מישהי מתי להתחיל עם מוצקים? למה תמיד ישנן תגובות מטיפות ועוד בטון מרגיז. (יכול להיות שלאופי זה לא הפריע לי זה פשוט לא מובן). וברור לי שעכשיו יתחילו תגובות שזה פורום, כל אחת תביע את דעתה וידה, ידה, ידה. אז נכון זה פורום וכל אחת זכאית להביע את דעתה בעיני יש יותר מידי הטפות, ואנטי בפורום הזה.