מבקשת עצה...

LegallyBlonde19

New member
מבקשת עצה...

אני חושבת שאבא שלי בוגד באמא שלי.. היום נסעתי איתו באוטו ויש בדיבורית.. אז מישהי התקשרה אליו ושאלה אותו כזה: "היי מה העיניינים?" אז הוא אמר: "אני אחזור אליך אני בנסיעה ביי" ומהר ניתק.. וזה היה כל כך ברור והרגשתי שהוא נלחץ.. ואז הוא האשים את הלקוחות שלו שכל הזמן מתקשרים לבקש כסף כאילו סיפור כיסוי כזה.. עכשיו אני לא יודעת מה לעשות.. זה ממש מציק לי.. קודם לשאול אותו? להגיד לאמא שלי?

לדעתי-לא להתערב כל עוד את לא יודעת בבירור...

זה עניין בינו לבינה וצאי מנקודת הנחה שזאת באמת הייתה לקוחה. תני לו להנות מהספק. אם הוא בוגד באמא שלך, רוב הסיכויים שהיא תדע זאת במוקדם או במאוחר, אז אל תתערבי ביניהם.

chenby

New member
אני אומרת

שאין לך מושג, המיינד שלך בחר לפרש את הטלפון הזה כאפשרות שאבא שלך בוגד באמא שלך. הכל אצלך בראש ובתכלס אין לך מושג. אם תחיי את חייך עם המחשבה שאבא שלך בגד באמא שלך (בעוד שלמעשה יכול להיות שאת סתם חופרת לעצמך בגלל שיחת טלפון של חצי שנייה) תתחילי להתייחס אליו בכעס- תרחיקי אותו ממך וכל זה למה? כי החלטת שהוא לא בסדר שהוא עושה משהו שאולי הוא בכלל לא עושה. תתחילי לשים לב שיש לך בראש פרשנויות שהן לא תמיד האמת - תשימי לב שכל פעם שאנחנו פועלים - אנחנו פועלים לפי הפרשנויות שלנו. לכן חשוב לוודא שהפרשנות שלנו היא אפקטיבית ולא שקרית. אבא שלי מוקף נשים! מטופלות, חברות , בנות, אשה.. אז מה? את יודעת כמה מתקשרות אליו? ויותר מזה, לפני 17 שנים הוא באמת בגד באמא שלי.. אני יכולה להגיד לך בתור הבת שלהם - שהרומן שהיה לו - תמך מאוד בדיעבד בנישואים של ההורים שלי - שהיום הם יחד כבר כמעט 39 שנים. נראה לך שרומן לפני 17 שנה לוקח איזה תפקיד היום בחיים שלנו? לא. למדנו וגדלנו והשתנינו - והיום אנחנו יודעים להוקיר משברים ולבדוק איפה ההזדמנות שטמונה בהם. בגדול - ההורים שלך זה לא העסק שלך. תתמקדי בחיים שלך וכמו שאמרתי - תתחילי להיות מודעת איפה הפרשנות ואיפה האמת. וגם אם יתגלה שזה נכון, הוא עדיין האבא שלך והיא עדיין אמא שלך - ועדיין זה לא עניינך. אם תחליטי לקחת צד - זו החלטה שלך והתוצאות יהיו בהתאם. באותה מידה את יכולה להחליט שזה לא העסק שלך ושהמבוגרים ישברו את הראש עם הפעולות שלהם.

LegallyBlonde19

New member
אני בטוחה כמעט ב100%..

אם זאת הייתה לקוחה לא הייתה לו בעיה לדבר איתה כי הוא תמיד עושה טלפונים עם לקוחות בזמן נסיעה אפילו שיש אנשים והפעם הוא ענה וניתק ממש במהירות וראיתי שהוא לחוץ מזה וגם שום לקוחה לא תגיד היי מה העיניינים.. אני מכירה טוב טוב את אבא שלי ואנחנו מאוד דומים.. אני בן אדם שקשה לו לשמור דברים בבטן וזה ממש ממש מציק לי כרגע.. וזה נראה לי מאוד "הגיוני" שהוא יבגוד בה כי הוא עזב את הבית כבר פעם אחת למשך שנה ואחר כך הם חזרו ולפי מה שהבנתי ממנו זה היה בגללנו ולא בגלל עצמם לפחות מהצד שלו.. אני לא חושבת שהוא אוהב אותה בכלל והיא כן אותו בגלל זה זה גם כל כך מציק לי כי הוא כאילו מוליך אותה שולל או משהו כזה...

chenby

New member
ועדיין

זה לא עניינך. הדבר היחיד שאני קוראת זה- מה הדעות שלך על אבא שלך, מה הדעות שלך על אמא שלך ומה הדעות שלך על היחסים שלהם. וכל אלו - הן הדעות שלך - לחיים שלהם לבחירות שלהם - ולעובדות שלהם. אם תתערבי, את יכולה לעשות נזק גדול הרבה יותר - בעיקר אם אין דברים בגו למרות שאת כל כך משוכנעת שכן.. אם את חושבת שאמא שלך אישה חלשה והולכת שולל, אני מבטיחה לך שיש דברים שהיא יודעת שאת לא, ומעבר לזה אם את מעוניינת לתמוך בה - אז תקני לה ספרי התפתחות, תרשמי אותה לאיזו סדנה או תקחו איזה חוג יחד - שהיא תלמד למצוא בעצמה את השמחה ואת האושר - כי הוא לעולם לא טמון בחיצוני לנו - אלא רק באיך שאנחנו מרגישים וזה תמיד בא מבפנים - יוצא החוצה ולא ההפך. אני ממליצה לך בחום לקרוא את הספר לאהוב את מה שיש - של ביירון קייטי או את הספר השני שלה - אהבתך נחוצה לי - האם זאת האמת? ואחרי שתקראי אותו ותביני איפה את בעסק שלך ואיפה את לא בעסק שלך, תתני אותו לאמא שלך גם. בנוסף יש מפגשים שלה וקורסים וגם פורום פה בתפוז של העבודה שלה רק צריך להסתכל לצדדים ויש כל מה שאנחנו צריכים באותו הרגע. ואם אמא שלך מחפשת דרכים להתחזק להרגיש בטחון לאהוב את עצמה - בעיני ומנסיון אישי - העבודה של ביירון - תורמת פלאים - וזה האנדרסטייטמנט של השנה מבחינתי.. www.thework.com זה האתר שלה תוכלי לחקור מה זה ולראות קטעי וידאו עם אנשים שעושים את העבודה. זה מדהים.

למעלה