מבקשת עצה

inbardaf

New member
לא התכוונתי שסקס מזדמן זה מה שטוב לה

כל מה שאמרתי, זה שסקס קבוע למישהיא עם דחף מיני נמוך יכול ליצור מעמסה, דחיה וגועל. ואני אומרת את זה מחוויה אישית. אני יכולה להבין את זה ולהתחבר לזה. זה רק יכול להסביר איך היא א-מינית למרות שהיו לה בעברה סטוצים. דבר שלכאורה נראה סותר, אלא אם כן מסתכלים עליו מהזוית הזו. לא מנסים לדרדר אותה ומי שמחפשת זוגיות לא תחפש סטוצים וזה לא הנקודה. נורית הגיעה לכאן עם תסכול ושאלה. זה בסה"כ נסיון לתשובה: אולי היא א-מינית והיא לא חשה בזה ביחסים מזדמנים מכיוון שהם היו מזדמנים.. (כלומר חדפעמיים ולעיתים רחוקות). אם היא מחפשת זוגיות, היא צריכה לדעת מה היא ומה היא מחפשת בזוגיות. ואם לא טוב לה עם סקס קבוע ( גם בתדירות של פחות מכל יומיים...) היא צריכה לחפש מישהוא שיוכל להיות איתה בקשר כזה. שזה אומר מישהוא א-מיני בעל דחף מיני נמוך. או בכלל לא...

inbardaf

New member
../images/Emo3.gif אוי ווי. מרוב חדשים הציפו פתאום

בלבלתי בין שתיים. ההודעות שלי כאן בסוף מתיחסות ל'מאותגרת פסיכולוגית' ולא לנורית. עימכן הסליחה...

Berethor

New member
עכשיו הכל ברור

עכשיו גם תביני למה מדרדרים את נורית לסטוציות למרות שהיא לא מעוניינת במין, מאותגרת זה סיפור אחר.

inbardaf

New member
התבלבלתי לגמרי.... איזה בלאגן עשיתי

ואיזה בלאגן נהיה לי בראש..
פעם הבאה שצריך למתן את ההצפה של סיפורים חדשים בפורום..
מקווה שלא בלבלתי אחרים.

הלומהX

New member
את מסוגלת להעריך מראה חיצוני

אותם תווים שנעימים/קוסמים לך, ואלו שמרתיעים אותך, קשורים לא מעט למראה חיצוני ויופי. כמו כן הקול. המראה הוא חלק מאיתנו ומביע המון (לא הלבוש או התסרוקת). זו רק הערה קטנה.

למעלה