מבקשת עיצה

מבקשת עיצה ../images/Emo26.gif

אני מחלימה מדלקת ריאות. זה לוקח המון זמן. חשבתי להיות כמה ימים במקום שקט ונעים, אולי במדבר. לקחת צבעים ומחברת ולנוח בשקט. זה צריך להיות מקום פשוט וזול. יש למישהו הצעה?

Tal_Ya_Tal

New member
החלמה
קלה ונעימה
צופית

מצרפת לך את סט הנשימה, לעזרה בהחלמה של מערכת הנשימה L&L TALYA

Tal_Ya_Tal

New member
זהו, שזה כבר נסיון שני
את הראשון

מחקתי. בדקתי, היא עולה. נסי להזיז את הסרגל שמאלה. ובכל מקרה, אני אנסה לעלות זאת בדרך אחרת. L&L TALYA

במשך השנים 1972-1996

כל שנה, לפחות 10 ימים הייתי יורדת לשם לצרכי מרחב ולקבל מהעוצמה האדירה. בערך בשש בבוקר הייתי עולה דרך הנחל (בהתחלה נחל דוד עד ש'פוץ' משמורות הטבע שעבד שם חסם את הדרך של המים מעל המפל כי רצה ש "...המים יעברו מסביב הסלע..." אלו היו דבריו - אני הייתי שם ושאלתי אותו מה הוא עושה למרות שלא תארתי לעצמי איזה נזק עשה עד השנה שלאחר מכן כאשר הבריכה של מערת שולמית בה שחיתי להנאתי התמלאה באנים והמים הגיעו רק לכף הרגל שלי. לאחר מכן נהגתי לעלות במעלה נחל ערוגות עד למפל הנסתר ומשם על גב ההר עד לבריכה העליונה. בכל אחד מהמקרים נהגתי להשאר עד שגרשו אותנו מהשמורה ולא דיברתי עם איש אלא מצאתי מרחב וסלעים מתאימים להרהור ולהקשיב לטבע. כך גם כשחזרתי לבית ספר שדה ושכבתי על הדשא והתבוננתי בעדר היעלים הזכרים שמגיע לשם כל בוקר וערב (פעם נמנמתי והתעוררתי כשיעל אחד ליחך את הרגל שלי בגלל שהם רואים הילה והוא חשב שזה דשא. מקום מקסים!!!

נכון

לפני שנה הייתי ככה לבד בנחל דוד. חמש שעות הסתובבתי שם. ציירתי וסתם שוטטתי או התבוננתי. נפלא. מקום קסום. הצעתך מתקבלת!

למעלה