מבקשת עזרה

מבקשת עזרה

היי , אני בת 29 נשואה כבר 4 שנים . כבר 3 שנים שאני בוגדת בבעלי ללא הפסקה . אני מכירה אנשים דרך האינטרנט , נפגשת איתם ואף שוכבת עם רובם זה יכול להיות חד פעמי , זה יכול להיות רומן קצרצר . אני יודעת שאני נראית טוב ואין מצב שמי שאפגוש לא ירצה אותי ואני לא כ"כ בררנית , אני נפגשת בעיקר עם בני 40 ומעלה ואפילו 53 . כששואלים אותי בני הזוג למה את כאן ? אני עונה : מחפשת קצת להפר את השיגרה , להנות - הזוגיות שלי מצויינת !!! לפני חודשיים הכרתי מישהו מהצאט , גרוש , שוחחתי איתו כחודשיים לפני כן בטלפון , כשכל הזמן אמרתי לו שאני לא בקטע של להיפגש , לבסוף יום אחד הוא התקשר כשהיה לי מצב רוח נורא ובעלי לא היה בבית ונפגשנו . שבוע ראשון היה אחלה , דיברנו על ללכת למסיבת חילופי זוגות יחד - כשחשוב לציין שזאת פעם ראשונה שאני יוצאת עם מישהו בן 34 - קרוב לגילי . אחרי שבוע ירד הרעיון של המסיבה , הבחור הודה בהתאהבותו אליי ואני אליו , כך שלא יכולנו ללכת למסיבה כזאת יחד . נכון להיום , התעוררתי פתאום עם תחושת ריקנות מהקשר שלי בבית ומצאתי עצמי מבינה שלא רציתי להודות שאולי בעלי ואני לא מתאימים , אולי לא רציתי שכולם מסביב יגידו לי אמרנו לך שהוא לא בשבילך - הוא הרבה פחות . נכון להיום אני מוצאת את עצמי מנהלת חיים כפולים , יש לי הכל גם בדירת החבר החדש , אנחנו מטיילים , קונים מחליטים ועושים הכל יחד . אצלי כבר כל החברות יודעות שאני רוצה להתגרש , גם החבר ומעודד זאת . הבחור רוצה שכבר אעבור לגור איתו ורוצה להתחתן . הוא טוען שמעולם לא אהב כך , ושזאת מערכת שניה שלו - הוא בטח לא מוכן להתפשר ואני זה בדיוק מה שרצה והיום הוא יותר מבין את צרכיו . אני חיה עם בעלי בבית חיים רגילים ונורמלים , יוצאת המון - יש לי כיסוי בגלל סוג עבודתי , מבלה חצאי ימים בלשכב בים על שמיכה , פיקניקים , להסתובב מחובקת בקניונים מרוחקים מהבית ועוד .. כרגע לא יודעת אם כל הקשר עם הבחור החדש וכל ההיסחפות זה מה שגרם לי לראשונה לומר שאני רוצה להתגרש , לא יודעת אם זה הדבר הכי טוב או הכי חכם , זקוקה לעצתכם או לניסיונכם ....בבקשה .

הזאתי

New member
מעצור חירום

לדעתי, את חייבת לעשות איזה שהוא פסק זמן מייד. לעצור הכל: את היחסים עם המאהב, את הצ'אטים, את כל התכניות לעתיד, ולמצוא את הסיבה להתנהגות שלך. הדרך הכי טובה לעשות זאת תהיה לדעתי בעזרת ייעוץ פסיכולוגי. אני מקווה שאין לך עדיין ילדים, ואם כך הוא הדבר, זה מקל מאד על העניינים. אם תמשיכי בדרך זאת בלי לקבל תשובה נכונה עכשיו, את נמצאת על מסלול בטוח של הרס. פגיעה בעצמך, פגיעה ברגשות בעלך, פגיעה ברגשות אהובך, פגיעה ברגשות כל בני המשפחה המעורבים בדבר. אם יש גם ילדים שמעורבים, הפגיעה בהם תהיה קשה, ותעצים את הפגיעה בעצמך בכל יתר בני משפחתך. אם לא תביני את המניעים שלך, לא תוכלי לדעת האם המחיר הזה לא כבר מדי לשלם אותו. לכן את חייבת לשים את זה בעדיפות עליונה, כמו מעצור לשעת חירום ברכבת. האם הפגיעה הזאת בבעלך במשפחתו או במשפחתך שווה את הרווח של למסד את היחסים עם אהובך? לא תוכלי לדעת עד שלא תמצאי בעזרת מטפל מקצועי, את הסיבה לדפוס ההתנהגות שלך. לכן לדעתי עליך לעשות זאת מייד. קחי בחשבון דבר נוסף, אם לא תביני מה גורם לך לחפש רומנים באינטרנט, את תמשיכי לעשות כן גם אם תפרדי מבעלך ותעברי לחיות עם המאהב שלך. תפגעי בבעלך, תעברי לגור עם מאהבך, היחסים יתמסדו, ההתאהבות הגדולה תהפוך להרגל נעים ולאט לאט תרגישי שחסר לך הריגוש ותחזרי לצ'אטים, תפגשי עוד מישהו נחמד, רומן קצרצר שיוביל לרומן ארוך, שיוביל גם להרס היחסים האלה, וחוזר חלילה. ואם בשלב הזה כבר יהיו ילדים, זה גובל בפוטנציאל אסון. אני מאחלת לך שתמצאי את התשובה במהירות. את ח י י ב ת ייעוץ מקצועי, ויפה שעה אחת קודם, מחזיקה לך אצבעות הזאתי

99red baloons

New member
מה שאת לא מבינה כנראה

זה שאי אפשר "לעצור את הכל"!!! זה כמו מרכבה עם 10 סוסים שועטת קדימה בכל המהירות!

להזאתי

אני כ"כ מבולבלת , אין לי ילדים אני בטיפולים כבר שנתיים , אין בעיה מסויימת אבל לא כ"כ הולך . החודש אפילו חשבתי שאני בהריון מהחבר שלי והוא ואני נורא רצינו בכך , הוא מנסה לעשות כל דבר כדי שבטוח אהיה איתו כשאתגרש . נראה לי שאני משתפת איתו פעולה בנושא להאיץ את הכל . אני רוצה ללכת לייעוץ , לא יודעת איך מוצאים מישהו מתאים והאם עלי לספר לבעלי .

למבולבלת

כדאי מאד שתבררי קודם כל עם עצמך מה את רוצה ומה חסר לך, על מה את מוכנה להתפשר ועל מה תילחמי בכל מחיר. אני מתרשם שכל הפרשיות שהיו לך קרו מפני שלא היית מוכנה לעשות את המהלך המחשבתי ולעבור מסטטוס של "חופשית" לסטטוס של "מחוייבת". יתכן שזו בעיה שבינך לבין עצמך בעוד בעלך הינו בן הזוג שבסופו של דבר תירצי להיות איתו ומחוייבת לכך - כשתהיי בשלה להתחייבות. מאידך יתכן שנישואייך לבעלך היו פשרה בעצמם ועל אף שבעלך "בסדר" חסר הדבק ואת אינך שלמה עם נישואיך. חשוב שתלבני עם עצמך היכן את עומדת ושתקבלי החלטה אמיצה - לכאן או לכאן. בכל מקרה אי אפשר לרקוד על כל החתונות לאורך זמן. אגב - אם תיכנסי להריון מחבר בעודך נשואה, את מסכנת את הרך הנולד בתוית של ממזרות. חשבי על כך היטב.

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

איש המערות כתב ואני חוזרת: כדאי מאד שתבררי קודם כל עם עצמך מה את רוצה ומה חסר לך אחרת תמצאי את עצמך שוב ושוב ושוב ושוב ושוב ו........שוב באותו מקום. בהצלחה

הזאתי

New member
לא זמן טוב להביא ילד לעולם

במצב שאת נמצאת בו כרגע, זה עלול יהפוך את הבילבול הנוכחי שלך למצוקה ממשית איומה וחמורה. לך, לתינוק, לבעלך, ולאהובך. לפחות אל תעשי שטויות כרגע. כל עוד אין לך ילדים את יכולה להמשיך להיות מבולבלת וזה לא יהיה לך נורא גם אם תחליטי החלטות מוטעות. מהרגע שתינוק נכנס לתמונה, לכל החלטה קטנה שלך, יהיו השלכות גורליות על חייך. קראי את כל קריאות המצוקה של אנשים ונשים בפורום הזה. השאלה היא בדרך כלל: איך לצאת מהסבך, מהמלכודת, ורוב השואלים את השאלה הזאת הם אלה עם ילדים. איך למצוא יועץ טוב? אני מניחה שדרך הפורום. אולי איש המערות יוכל לעזור בהפניות ולינקים. אבל זה חייב להיות בעדיפות ראשונה אצלך עכשיו. הייתי אפילו מעיזה להציע לך להתחיל לקחת אמצעי מניעה בינתיים. זה ממש קריטי. בהצלחה, הזאתי

seeyou

New member
הבחור רוצה להתחתן? ../images/Emo163.gif

לך לא מתאים מוסד של נשואים.... "...שאני בוגדת בבעלי ללא הפסקה . אני מכירה אנשים דרך האינטרנט , נפגשת איתם ואף שוכבת עם רובם זה יכול להיות חד פעמי , זה יכול להיות רומן קצרצר . אני יודעת שאני נראית טוב ואין מצב שמי שאפגוש לא ירצה אותי ואני לא כ"כ בררנית , אני נפגשת בעיקר עם בני 40 ומעלה ואפילו 53 .." ..."מבלה חצאי ימים בלשכב בים על שמיכה , פיקניקים , להסתובב מחובקת בקניונים מרוחקים מהבית ..." אז למה לך להתחתן???

תגובה

קראתי כל מה שכתבתם לי , גם הזאתי , גם איש המערות , גם כיפה אדומה וגם אתה : seeyou . אחד הדברים שגרם לי לעצור היה המחשבה שאולי אני בהריון מהחבר , זה גרם לי פתאום לנחות , לעצור את הקרוסלה הזאת . אני מרגישה המון לבחור שאני יוצאת איתו מאידך יש לי בעל מדהים , איש מקסים שאוהב אותי ללא גבול . כן אני אתחיל עם גלולות החודש עד שאבין מה אני רוצה . יתכן שהאיחור במחזור גרם לי להבין שאני עלולה לפגוע בהרבה אנשים מסביבי וזה לא מה שאני רוצה . יכול להיות גם שעד עשיו לא רציתי להקשיב לעצמי אפילו והזאתי את אומרת דברים כ"כ נכונים ! איש המערות - אני מרגישה כאילו חדרת לראשי ואתה יושב שם ומקשיב לרחשי ליבי . אני לא מצליחה לישון , לא מצליחה להתרכז . אני כ"כ לא יודעת מה לעשות . מצד אחד אני חושבת שכשנגמרת כל האהבה נשאר הבנאדם - החבר הטוב לידך וזה לכל החיים - בעלי איש מקסים - שותף מפרגן ולדעתי יהיה אבא טוב - אבל באם רק זה מה שחשוב ? אני לא יודעת , ייתכן ויש מניעים אחרים בשל כך אני מתנהגת כך . אני בחורה מאוד מצליחה בקריירה שלי , מרוויחה כמו שלושה גברים לפחות , נראית טוב , כולם מסביב אוהבים אותי . אני לא חושבת שיש מישהו מסביב שרואה את הזוגיות שלי וחושד לרגע שאני יכולה לבגוד . אני לא רוצה לחיות כך , לא כך ראיתי את מוסד הנישואין כשעמדתי בעיניים בורקות מתחת לחופה . אני לא יודעת , אולי אני מתפשרת ואני לא רוצה להתפשר ואולי אני לא . אבל האם יכול להיות שאני אוהבת שני גברים בו זמנית ??? כי לחבר שלי (המאהב-אני שונאת לכנותו כך ) אני מרגישה געגועים אין סוף , אני מרגישה כ"כ חיה בחברתו , כ"כ מתרגשת , כ"כ חיה . אוף ...גם הלילה לא אישן

בחירות, מחירים, פשרות וסיכונים

את רוצה כנראה הכל ומהכל. אני מתרשם כך רק מלשמוע את הניסוח שלך "אני מרוויחה כמו שלושה גברים" וכל מה שאמרת מסביב למשפט זה על עצמך. את יכולה לאהוב שני גברים בו זמנית. יש רק בעיה עם העובדה שאינך מרגישה טוב עם כך. אז אולי את בולעת מהחיים (באופן כפייתי אולי) יותר משאת יכולה לעכל. כאן מגיע זמן חשבון הנפש שלך, מה את רוצה, על מה את מוכנה לוותר ועל מה תילחמי בכל מחיר. בבחירה יש אי ודאות, מעין סיכון שאת לוקחת. איזו בחירה לקחת, זה עניין שרק את תתני עליו את התשובה. אמרת שעד עכשיו לא רצית להקשיב לעצמך. עשי זאת כעת. פנייתך לכאן היתה ההתחלה. אני חושב שייעוץ פרטני קצר טווח בעזרת פסיכולוג יוכל להבהיר לך מה מריץ אותך להשיג ולבלוע ולמה את מפחדת לוותר. אולי זו תסמונת הישראלי שלא יוצא פראייר? בכל מקרה, אולי היה נחוץ ההריון שלא קרה כדי להכניס אותך לתחילתו של חשבון הנפש האישי עם עצמך. אני מאחל לך שתמצאי את הכיוון שיהיה טוב עבורך ושתהיי שלמה עימו. לילה טוב.

לא אומר לך את דעתי על

מעשייך בשלושת השנים האחרונות היות והיא תישמע מאוד מאוד לא טוב. מעבר לזה.. את חשבת שנכנסת להריון..משתמע מזה שאת מקיימת יחסים ללא אמצעי מניעה.. את נשמעת לי כמו ילדה קטנה, את לא אחראית , את אימפולסיבית ומתנהגת בצורה סופר אגואיסטית שאינה מתחשבת בסוביים אותה , גם לא באלה שאמורים להיות האנשים האהובים בחייך. בגיל 29 את אמורה כבר לדעת טוב יותר מלהגיע למצב של סכנת הריון עם מישהו מחוץ לנישואים , את לא ילדה קטנה(?). בכמה אנשים את מתעתדת לפגוע? בבעל? בילד שאולי היה נולד? במאהב? בבני המשפחה? לא הגיע הזמן להתבגר ולהתחיל לקחת אחריות על התנהגותך? על התוצאות של התנהגותך? על דחיית סיפוקים מיידיים? על הכאב שאת גורמת לאחרים או שתגרמי בעתיד? את בכלל חושבת על עוד מישהו או שההנאה והאיטנטרסים שלך עומדים תמיד תמיד מעל לכל?? ועוד דבר, היריון זה הסיכון הקטן בקיום יחסי מין לא מוגנים.. האם חשבת על זה שאולי כשאת הולכת הביתה ושוכבת עם בעלך את מעבירה לו מחלות שעלולות להיות קטלניות? אם אינך דואגת לעצמך, תני לפחות מידת התחזבות לאדם לידך שלא פשע במאום על מנת לחלוק גורל שכזה!

בלבולים בהוויה

קראתי פעם ועוד פעם את הכתוב, קראתי את תגובתה של "הזותי" וכן את זו של איש המערות. לי אישית, רציונאלית, חסר משהו בלוגיקה של הסיפור שלך, אני מרגיש שהוא לא שלם, וכי המהות חסרה בו. כלומר- את מתארת את התוצאה, את המעשים, שום רמז על ה-סיבה האפשרית, על זו הבלתי אפשרית, שום רמז על ה-"טרום" נישואין ועוד כהנא וכהנא. כלומר- תשובתה של "הזותי" הייתה תשובה נכונה מאוד במצבך, גם תשובתו של איש המערות אמורה לעורר אצלך את המחשבות בכיוון הסיבות ולא רק בכיוון "התוצאה". בהנחה שהסיפור מלא, נכון בחלקו או אף במלואו, אשיבך כי הדבר הבולט שאני קורא הוא - העדר שיקול דעת. לא דינמיקת החוויות המיניות שלך מעוררת אותי לאמר זאת, אין לי ולא כלום על כך, אלא על הקלילות הרבה שבה את מדברת על "הריון מן המאהב", זוהי קלילות אשר מצביעה בעליל כי בכל מה שאת עושה אין ולו הירהור אחד לגבי "הטוב" שאת מחפשת במעשיך. עשי הכל, ותהיי את המשלמת היחידה על כל מעשיך, אך אל תביאי ילד לעולם אשר מלכתחילה, יהיה מנודה בחברה הוא וצאצאיו לעולמים. הנידוי החברתי על אף שמקורו במגרש המשחקים הדתי, הוא גולש, הוא יציב ומניע גם בחברה החילונית, לצערי, ואני אומר לצערי משום שהילוד נקלע לאומללות שלא באשמתו, וניטלת ממנו לעולמים הזכות להישתלב בחברה הזו. את לא בשלה למוסד כל כך מחייב כמו מוסד הנישואין, זה בולט, ואין בכך שום פסול, כוונתי על החוויות שלך עם גברים אחרים, חשוב שתשבי על ספסל צלעות עץ באחד מן המקומות השקטים ורחוקים מאדם, תנסי להתבונן בפנימיותיך וללמוד את האלמנט הראשוני- איך לא מאבדים את שיקול הדעת, איך נותנים לבחינה השכלתנית מקום בחיים, כי את זה את חסרה לטעמי. קראי שוב את דבריה של "הזותי" ושל איש המערות, הם אבן יסוד בשבילים שעליהם מהלך "האני העצמי" של כל אדם. שיהיה לך בהצלחה.

למיתבונן

נכון לא תמיד אנחנו יכולים להבין הכל , אני מאמינה שאם אני הייתי יודעת הכל לא הייתי כאן ובטח לא הייתי בבעיה הזאת . אני מרגישה מאוד רע עם עצמי , בטח ובטח לא הייתי מביאה ילד לעולם כשהוא בחזקת ממזר לעשרה דורות . הדבר שאחרון שרציתי בחיי הוא לחיות חיים כאלה ! תמיד ראיתי בחלומותי את מסגרת הנישואין כדבר הכי טוב שיכול להיות כמסגרת הכי חמה אוהבת תומכת , כדבר הנשגב . הלואי והייתי מבינה את מעשי , אבל אני לא . אני יודעת שאני פוגעת במי שמסביב ואפילו בי , אני לא ישנה בלילות . אבל אני חושבת שאת הצעד הראשון עשיתי , התחלתי להודות שמשהו לא כשורה ונכנסתי לכאן ל"שפוך" את ליבי ואפילו אולי למצוא חלק מהתשובות גם אם לא יהיו נעימות לאזניי . לגבי עברי , יכול להיות שהבעיה טמונה שם אך אני לא אשת מקצוע ואם לא גיליתי זאתעד עכשיו לבדי , כנראה אזדקק למישהו שיאיר את עיניי. ותודה על התייחסותך .

adam33

New member
לצערי הרב

אני ממליץ לך להתגרש בעלך לא ידע נחת ממך גם בהווה גם בעבר וגם בעתיד אם את בוגדת אזיי אין סיבה שתפסיקי את זה עם החבר או עם בעלך - גם לאחר שיקום יחסים זה טבוע בך וזה כל הזמם בתוכך אז עדיף שתתגרשי מבעלך את פשוט גורמת לו סבל רב את לא נותנת את הצד שלו שמין הסתם הוא פגוע יותר ממך תפקחי את העיניים אני מקוה שכעת לא תביאי ילד לעולם מהחבר שלך אלא תתגרשי קודם ורק לאחר מכן תכנסי להריון למה לגרום סבל לעוד אדם? אני רק מקוה שכעת תתעוררי ותביני שבגלל שאת לא יודעת מה לעשות את גורמת לעצמך יותר סבל ומין הסתם לכל הסובבים אותך תקומי ותעשי צעד ואל תתלבטי ולגבי זה שכתבת " הזוגיות שלנו מצוינת" זו עוד סיבה טובה להתגרש כי את חושבת שהיא מצוינת וכך תחשבי כל הזמן לנהל חיים כפולים מלאים זה לומר לעצמך מעולם לא הסתדרתי עם האחרים יותר טוב ועם עצמי כל כך גרוע ואני שואל את עצמי עד מתיי? עד שבעלך יגלה ? עד שיעשו מעשים בלתי הפיכים? כעת תנצלי את כל הרציונאל שבך בכדי לחשוב על הגרושין בצורה הכי נורמאלית והדדית בינך לבין בעלך. ובבקשה קחי את דבריי בפרופורציה המתאימה כי בכל זאת אני מגיב לכתוב בלבד..

לאדם 33

אני בהחלט מקבלת את דעתך , המעשים שאני עושה הם נוראיים . זה עדיין לא נכון שהוא לא ידע נחת , אולי אם יגלה הוא לא ירגיש טוב אם זה ועוד , אבל אני לא פוגעת במה שביננו בשום אופן , אם זה הזמן יחד , שיחות , תמיד הבית מסודר - נקי , תמיד יש אוכל , אני אישה "למופת" , לכן כרגע בעלי חושב שיש לו את האישה המושלמת ביותר . ולפני הנישואין כאשר הייתי בת 15 היה לי חבר במשך 5 שנים עד שהשתחררתי מהצבא , מעולם לא בגדתי בו , לאחר מכן כל מיני חברים ומעולם לא בו זמנית , תמיד ראיתי את מוסד הנישואין כדבר מקודש , כדבר הכי טוב והכי יפה . והדבר הכי נורא זה לחיות חיים כפולים , זה הורג אותי לאט לאט מבפנים . תודה על התייחסותך .

adam33

New member
לא מדובר במוסד הנישואין

אלא בערכי זוגיות ומוסר אישי ששייך לכל אדם שאומר: "מה ששנוא עליך לא תעשה לחברך" אם את באמת כנה וישרה את צריכה להחליט כעת לכאן או לכאן בסופו של דבר אמר מי שאמר בחורים ובחורות יש ב"אלפים"...לחיות מערכת ממשוכת עם אחד יש ב"אחדות"... לפעמים אנחנו מחפשים ריגושים ועולים מדרגה בכל פעם שאנחנו רק מדמינם את הריגוש הבא אבל תעצרי תביטי מסביב תחליטי בעצמך לגבי דרכייך וחלק ממה שכתבת זה המנורה האדומה שמציקה לך רק שאל תפגעי באנשים אחרים וכל מה שתחליטי שיהיה ברור החלטי ולא אנומאלי בהצלחה

לאדם 33

כל דבר שאתה אומר נכון הוא . לכן אני נמצאת כאן , מתחילה להיפתח . יש עוד כ"כ הרבה דברים שאני מרגישה ואני מאוד מבולבלת . אני שמחה שאתם כולכם כאן מאירים ופותחים את עיני . לא הייתי רוצה לעולםםםםםםםםם שיעשו לי מה שאני עושה כרגע . זה הדבר הכי נוראי שיכול להיות , אני יודעת !

99red baloons

New member
עוד נקודה למחשבה...../images/Emo62.gif

הפרי האסור- תמיד יותר טעים! את כנראה אוהבת לחיות ON THE EDGH ולהסתכן קצת...זה עושה לך את הריגוש הנכון. בנוסף לכך- אהבות דרך האינטרנט הן הרבה יותר בראש שלנו מאהבה אמיתי- זו אהבה וירטואלית ביסודה וזה המון מתוך תעתועי הדמיון שלנו- זה מה שאנחנו רוצים ומדמיינים יותר מהמציאות עצמה. יתכן מאוד שמערכת היחסים שלך עם החבר היא כזו סוחפת וממכרת ולו בגלל שאת לא שלו! מי יודע איך זה יהיה כשכן תהיי וזה סיכון אחושרמוטה מבחינתך!!! אני לא יודעת מה להגיד לך- זה רק את תוכלי לבחור. אבל תקחי בחשבון את הנתונים האלו. זה לא כמו לקום ביחד בבוקר, לחזור מהעבודה עייפים, להיות מוטרדים יחד מבעיות כלכליות כאלו ואחרות, להצליח לשמור על סקס שחוק ולהפיח בו קצת רוח חיים אחרי שנים של יחד צמוד....כל אהבה משנה את פניה כשצריך להתמודד עם החיים האמיתיים! כמו שכבר אמרו לך- סיכוי טוב שזה יקרה שוב בהמשך עם החבר הזה. אגב- למה הוא גרוש? למה הוא הולך עם אישה נשואה? למה הוא הציע לך חילופי זוגות? שאלת את עצמך איך יהיה לחיות עם גבר מתירני שכזה? ומתי את תהיי הנבגדת הבאה?

ל- 99redbaloons

הפרי האסור ממש לא טעים לי , זה גומר אותי לאט לאט , אני לא ישנה בלילות אני לא רוצה לחיות כך , לכן אני כאן ! לגבי השאלות ששאלת אז כך : 1. הוא גרוש כי התחתן צעיר , מניעיו היו לצאת מהבית והוא נחפז למישהי שלחלוטין לא התאימה לו מבחינת רצונות , ראש , פתיחות וכ"ו , לא איכנס לפרטים כדי לא לחשוף אותו . 2. שוחחנו בצאט , הייתי מאוד פרובוקטיבית כשהכרנו על המסך , אני דיברתי על מסיבת חילופי זוגות והוא סיפר שהיה באחת כזאת לפני כחודש , התעניינתי והוא שיתף אותי ואף הציע לי להתלוות אליו אם ארצה , שוחחנו בטלפון לאחר מכן כחודשיים ולא עלה נושא המסיבה שוב , טרחתי להזכיר לו שאני לא בקטע של להיפגש ואני לא אטרח לראותו והיה לנו נעים לדבר בטלפון . יום אחד הייתי במצב רוח נוראי והוא היה שם , הסכמתי להיפגש לקפה רק כדי לצאת מהבית , ישבנו 5 שעות על קפה ופיטפוטים , היה לנו מאוד נעים , כשהחזיר אותי לרכבי , אמר שהלוואי והיתה לו מישהי כמוני וכ"כ חבל שעד שמישהי מוצאת חן בעיניו היא נשואה . אחרי יומיים נפגשנו שוב ומשם כבר לא שלטנו , התנשקנו והתקרבנו יותר ויותר עד עצם היום הזה . 3. לגבי המתירנות : הוא התחתן צעיר , בלי הרבה ניסיון למישהי ללא ניסיון כלל ובלי טיפת פתיחות , כוונתי בלי טיפה שהתנוחה שהיא תהיה מעליו נראית לה נועזת מידי . הוא כנראה היה צריך לפרוק כ"כ הרבה ולממש כ"כ הרבה כשיצא מקשר מחייב , ארוך ולא נעים לו . 4. אם אהיה הנבגדת הבאה , אני לא כ"כ חושבת , כי הוא אדם עדין מאוד , מתחשב , גם הוא הרגיש ממש רע עם הקטע איתי אבל לפעמים אנשים מרגישים כ"כ הרבה דברים שאתה כבר לא חושב בהיגיון . אני חושבת שגם אני נתתי יד לעיניין כשאמרתי שאני רוצה להתגרש ושאני אוהבת אותו , כשהסכמתי לעבור לגור איתו ועוד .. אוףףףף קשה ! אבל אני מודה לך על התייחסותך

דבר ראשון

תקפיאי את היחסים עם החבר שלך לאט אטה לא להיפרד רק להפקיא על מנת לסדר את הבלאגן בבית הראשון אני מאמינה שהוא יבין נכון אתם יכולים להיות בקשר אבל להוריד הילוך תתדברי עם בעלך ותסגרו מה לעשות האם זה אבוד או שיש מה להציל אחרי שתדברי איתו ואז תחליטו מה לעשות ותהיו בתהליכי גירוש אז תוכלי לחזור לקשר ולבנות אותו כמו שצריך בכל אופן אני מאמין שהחבר שלך יבין לא קל לעבור גירושים ועוד יותר לא קל למצוא מערכת יחסים חדשה אחרי זה כך שבמקרה שלך את הרווחת בקטע שיש לך על מי להישען ומכסה להיסתתר עד שתעבור המלחמה הזאת בכל אופן אני מאמין שאתם צריכים לבדוק בין שניכם איפה טעיתם (אני מתכוון לבעלך האמיתי ) ואם יש פתח לגישור ולחידוש או שצריך לפוצץ את הגשר וזהוא בכל אופן שיהיה כל טוב ותספרי לנו מה קורה בהמשך

למעלה