עוד שאילות..סליחה, שאני כזאת ...
נודניקית...כי הבעיה, לדעתי, שחדר עבודה זא מקום פרטי, כמעט, כמו חדר שינה...אם יש בבית חדר עבודה מסודר, סביר להניח, שמעבר לעבודה, כאן אפשר לשים את הניירת הבית, חשבונות, נירות אישיות, שבכל בית קיימים, ולא תמיד בצורה מסודרת... עכשיו, חדר עבודה כפונקציה לא ממש משתלב טוב עם אורכים די הרבה פעמים מזדמנים...בקיצור, הייתי עושה קצת הפרדת פונקציות, וגם ברהוט, הייתי בוכרת איזה ספה נפתחת לאורכים, שהאווירה יהייה יותר חדר עבודה, ספריה, מאשר חדר לאורחים.... עד כאן, את מסכימה? שלא יהיה אי הבנה: השאילה שלך לא בלבולי מוח, כי מכל פרויקט קטן אנשים אחרים גם יכולים ללמוד - מה שלא רוצה לעשות בפורום - לתכנן על בסיס הודעה קצרה...כי זה לא רציני. מהדוגמה שלך, אחרים יכולים להבין, מה שמנסה להסביר גם לך, שכל העסק לא עיניין של הזזת קירות...זה לא אומר, שבתכנון מתעלמים מהעלויות, אלא בונים סדר עדיפות אמיתית, לתווך ארוך יותר, מאשר חודש, או שנה... שאילה אחרונה, בששעה כזאת, שחוץ מהשינוי הזה, אתם רוצים לעשות שיפוץ אחר גם? או לצבוע את הבית? כי את השינוי הזה אפשר לעשות בצורה יעילה, בלי שתלחו לדירה אחרת...את הבניה אפשר לארגן מדלת המחסן, כך, לא צריכים ללכלך את כל הבית...מה שחושבת, לפי הפרוגרמה שלך, עבודה של שבועיים מקסימום, אם הכל מאורגן מראש... הריסה, פינוי פסולט, איסטלציה וחשמל, לפי תכנית, בניה בטכנולוגיה יבשה (גבס), ריצוף וחיפוי יחידת המקלחון...איש מקצוע טוב, אפילו בפחות משבועיים יכול לסיים, אבל כדאי לקחת את מצב הגרוע..שבועיים. עלות הפרויקט תלוי בחומרים שתבחרו...עלות עבודה וחומרים שחורים: 3 נקודות איסטלציה, לפחות 10 נקודות חשמל ותקשורת, כתוספת, כמה קירות גבס ירוק, ריצוף - לאיזה שטח, איזה חומר... אני חושבת, שחדר עבודה מסםיק חשובה, שתעשו את השינוי, ובשטח יש אופציה טובה לעשות את זה בצורה טובה...