מבקשת עזרה קטנה

HetareFlora

New member
מבקשת עזרה קטנה

למרות שיש עוד זמן, ולמרות שזכור לי שכבר שאלו משהו דומה פה, לא ממש מצאתי את השרשור. XD אני עושה קוספליי לבחורה שבתמונה בחנוכה. ואני אשמח מאוד למדריך לגביי הפרילים של החלק השחור בשמלה, מקדימה, כי בכנות, אין לי מושג איך אני עושה את זה. HALP?

rocket

New member
וואו איזו שמלה! ../images/Emo23.gif

וסורי, אין לי איך לענות לך ... :<

string chan

New member
כשאת אומרת פרילים....

את מתכוונת לגלים האלה שיש לה משני צידי הלבן? כי אם כן, אני צריכה לראות בדיוק איך עשיתי את שלי ואני אצלם לך. רק לא עכשיו כי מאוחר וכי אני עצלנית. P: ועוד משהו, יש מלמלה שחורה בסוף, או לא? לא מצאתי תמונות רפרנס טובות שרואים בהן את סוף השמלה, אבל ראיתי הרבה קוספלייריות שעשו מלמלה. אם כן יש שם מלמלה, אז הפרילים האלה זה די פשוט, רק הרבה עבודה עם לסדר אותם יפה וסימטרי. מה שאת עושה זה עושה פס ישר למלמלה של כל החצאית, ובסוף משני הצדדים את עושה מין חצי עיגול, שהחלק הפנימי שלו באורך של השמלה, והרוחב זה הרוחב של המלמלה וזה. את תופרת את זה לחלק לשאר החצאית ואז את צריכה לקפל את כל השאריות מהחצי עיגול ככה שיהיו כמו גלים, בקומות כזה.... (איזה הסבר קלוקל, מצטערת) ואני ממליצה לתפור כל פינה של כפל כזה בכמה תפרים ביד, כדי שהם לא יתפרקו וכדי שישבו יותר יפה. בעצם, הגזירה של זה זה כמו צווארונים כאלה http://vintagesewing.info/1940s/42-mpd/illust/06-143-c.jpg רק כזה, הרבה יותר גדול, ובמקרה הזה הקפלים הם לכיוון השני. (http://vintagesewing.info/1940s/42-mpd/mpd-06.html זה ממש בסוף העמוד, יש גם הסברים) עכשיו כשאני חושבת על זה, לא נראה לי שיש טעם שאני אצלם את שלי כי כזה.... הוא גמור ואין לי תמונות תהליך מהקטע הזה, וזה לא באמת ברור ככה. אני מקווה שהסברתי את עצמי סביר ><" ואם תרצי אני אצלם לך בכ"ז. D: בהצלחה עם כל המלמלה הזה XD;;

HetareFlora

New member
התכוונתי לגלים, כן

יש לי תמונת רפרנס של כל השמלה, אבל לא היה לי כוח ממש לצלם מהמשחק. XD עם המלמלה בסוף אין לי בעיה, הגלים זה החלק שמטריד אותי.

akane

New member
לגבי המלמלה בצידי החלק התחתון של השמלה

יהיה לך נורא קל לדעתי עם גזרת ספירלה מתרחבת :)

HetareFlora

New member
כן, זה לא החלק הבעייתי XD

סורי, אני צכה להסביר תצמי יותר טוב >< הגלים השחורים האלה מהצד, שביניהם יש את כל השכבות הלבנות.

akane

New member
את מדברת על השרוולים שעל הידיים?

או על החלק התחתון (החצאית)? יש שמות לכל חלק בבגד וזה יהיה הרבה יותר קל להבנה אם תרשמי על איזה חלק את מדברת. אם את מדברת על השרוולים שלה: גזרת עיגול מלא כשהקוטר הפנימי שלו הוא רוחב הזרוע שלך, אפשרי לכווץ לתת עוד נפח, ולגזור את החלק החיצון עם צורת גלים/משולשים. אם את מדברת על החלק החצוי של החצאית עצמה (האמצע- מלמלה שחורה מכל צד שחור של הבד ובאמצע מלמלה לבנה בשכבות) מה שרשמתי לך קודם (ספירלה) אמור להיות מושלם.

HetareFlora

New member
החלק של חצאית

הא, אוקיי, אני אנסה. סליחה על הכאב ראש >_< תודה!!

akane

New member
פחחחח מה עשית מזה ~_~

להזכירך הייתי פה כשאת היית עוד ביצית לא מופרית P: וכן, יש לי טיפת זמן כי אני מתכחשת למכונת תפירה ולאחריות שלי >.> רוצה לבוא לעזור לי שוב?

akane

New member
נו, לא נעלמתי אף פעם ;;

פשוט גם כשהכנתי משהו לא היה לי כוח לצלם או לרשום עליו. נראה, אם התכנונים העתידיים ילכו כמו שצריך אני אחזור לעניינים בקרוב~ :}

S.Riddle

New member
זה הכל מגעגועים :{

ותסלחי לי מאוד, אבל בשנת 2003 אני עשיתי קוספליי עקום של וולף׳ס ריין כשאת עוד היית עובר!! PPP: יאללה, מתי אני באה אליך?~

akane

New member
מותק, אני עשיתי בזמנו קוספליי לבית ספר XD

נוראי, מחריד, חסר פיאה וקשר ליקום, אבל קוספליי לא פחות ;( ויאללה, אני פה עד שלישי בערב/רביעי בבוקר! ;) המספריים מחכות לך

Serf SaN

New member
גם אני עשיתי קוספליי לביצפר XD

ואמרו לי שאני נראה כמו דגל יוון ):

למעלה