מבקשת עזרה לגבי לחם

וואו שרשור שבא בזמן- מחפשת מתכון

ותודה מראש למי שמכיר, מתכון ללחם במכונה שיצא תפוח ולא יהיה על בסיס של מרמורלייט. רצוי אם יש למי מכם מתכון עם קמח אורז לבן ומלא. הבן שלי די אלרגי לנ"ג ולא הצלחתי יותר להתפיח מקמחים כבדים. אני מצרפת קובץ שנאסף אצלנו בפורום של לחמי GFCF ללא גלוטן ומוצרי חלב. אך אצלי משום מה לא מצליח במכונה. ניסיתי בשתי מכונות לחם וזו האחרונה דווקא של מרפי ריצרדס הלבנה ועדיין הלחם יוצא גוש בצק ולא תופח. אני חושבת שהבעייה היא שהתוכנית עושה ערבוב נוסף אחרי התפחה ראשונה והקמח כבד מדי בשביל לתפוח שוב. אשמח לרעיונות או תשובות- כי כרגע לא מצליח..
המון תודה

m i k i 4 2

New member
מתכון ללחם מקמח חומוס מהסדנא שהיתה

בעפולה www.kitri.co.il לחם מקמח חומוס עם קימל כוס ורבע קמח חומוס כוס קורנפלור כוס קמח טפיוקה כפית וחצי מלח 3 כפות סוכר חום או דבש כפית חומצה אסורבית (ניתן לקנייה בחנויות טבע) או חצי כוס מחית פרי משמש כף שומשום קלוי כפית קימל 3 ביצים טרופות כוס ומעט מים פושרים 3 כפות שמן צימחי אבקת אפיה שקית או 2 כפות שמרים יבשים

limim

New member
../images/Emo91.gifמתכון: לחם באופה לחם 2

זו הפעם הראשונה שניסיתי לחם על בסיס קמח מרמולייט בלבד (ללא קמחים אחרים) ויצא ממש מוצלח. הטעם והמרקם דווקא די הזכירו לי לחם "רגיל". מתכון: לחם באופה לחם 2 רכיבים: 1.3 כוסות מים 1 ביצה 1 כפית מיץ לימון 3 כפות שמן זית (במקור 4 כפות מרגרינה) 3.5 כוסות קמח נ"ג (השתמשתי רק במרמולייט) 1.5 כפיות שמרים יבשים 1 כפית אורגנו יבש 1 כפית נס קפה 1 כפית מלח 2 כפות סוכר 1 כפית קסטן גאם 1 כפית פייברקס 3 כפות שומשום אופן הכנה: אופים במכונת לחם הערות: הערות בסוגריים: לימור מקור המתכון: פורום מתכונים-דרדז הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2

למעלה