מבקשת ייעוץ

מבקשת ייעוץ

לפני חודש התחלתי טיפול הומופאטי ובערך כ- שבועיים לאחר מכן חוויתי משהו בלתי מוסבר באחד הלילות שבמקרה באותו הלילה היה האזכרה של סבא שלי (ט"ו באב). אין לי מושג אם זה קשור לטיפול או לאזכרה אך זה השאיר בי פחדים ושאלות עד עכשיו. בעודי מנסה להירדם, עם עיניים עצומות ראיתי את החדר כיער חשוך ומפחיד ושמעתי צעדים כבדים שהולכים ומתקרבים, בנוסף שמעתי שריקות וציפצופים ומעין רוח חזקה שמתקרבת במהירות אדירה ואז שוב מתרחקת (החדר שלי נורא דחוס ועמוס). ניסיתי לקום אך לא יכולתי, הרגשתי משהו אוחז בי ומרתק אותי למיטה ומונע ממני לקום, לאחר מאבקים עם עצמי הצלחתי לקום. התהלכתי בחדר ועדיין שמעתי אותו לידי. הרגשתי שאני קורבן ושמישהו מנסה לצוד אותי. אני זוכרת את הכלב שלי עומד לידי ומסתכל עלי כל אותו הזמן ומנער את אוזניו באופן מוזר(הכלב שלי ישן כל הזמן בלילה כמו בול עץ). אותה תופעה חזרה לאחר שתי לילות אבל בצורה פחות משמעותית. האם תוכלו לנתח או להסביר את פשר התופעה ומה גרם לה להגיע בתקופה זו של חיי? תודה

Tal_Ya_Tal

New member
היי כחול בהיר../images/Emo24.gifברוכה הבאה../images/Emo42.gif

כמובן, שאי אפשר לדעת אם החוויה א-כ-ן קשורה לטיפול שעברת. את זאת יוכל לאמר לך רק הההומיאופאת שאצלו את מטופלת. א-ב-ל הרבה פעמים, בתוך תהליך ניקוי של דפוס מסוים, או 'בעיה בריאותית' כלשהי, נכנס אלמנט של זכרון ילדות, ואפילו חוויות מ'חיים קודמים' שקשורים ביצירת הדפוס או 'בעיית הבריאות'. יחד עם זאת, היות שהחוויה שלך היתה כל כך מוחשית ברובד הפיזי, בהחלט יתכן שיש לך 'מבקרים לא רצויים' בלילות. במיוחד אם חדרך, כפי שתיארת דחוס ומלא דברים מאובקים, או שעומדים זמן רב במקום אחד, נוצרת סטגנציה (אנרגיה שלא נעה) המושכת אליה 'דברים לא רצויים' זוהי ההזדמנות לעשות גם ניקוי חצוני-תוך כדי תהליך הניקוי הפנימי שאת כפי הנראה עוברת דרך הטיפול. מומלץ מאד לטהר את החדר ולהקיף את עצמך באנרגיות המהדהדות בתדר נעים והרמוני, על מנת להמנע מחוויות מסוג זה. וכמובן, לא לפחד. הפחד מזמין את "החברה' הללו" הוא מזון עבורם
L&L TALYA

היי כחול - אוייייי מדהים !!!!

שלום לך זה יומי ה 1 בפורום הזה . אך אשמח לנסות לעזור לך . לפי מה שאת מתארת היתה לך חוויה של הגוף האטרי שלך זה קורה הרבה פעמים שאנחנו נזכרים באיזה סוג זכרון ישן . ומרגישים את הגוף האנרגטי שלנו אין לך מה לברוח מזה זה סה"כ בא ללמד אותך כמה הפחד הזה שנשאר בך. זה אי התמודדות כלומר: פיתחת סוג מסויים של בריחה מאותו נושא . לא נתת לעצמך להיות בחוויה הזאת . אני מאמין שגם הפרידה מסבא היתה קשה עבורך . אך תנשמי את החוויה הזאת זאת לא תהיה החוויה היחידה בעולם שלך היו עוד הרבה. רק תנשמי . אני יכול לספר לך מנסיוני שאני מטפל באנשים הם יוצאים מהגוף ופתאום נמצאים בגוף אחר עם פנים אחרות יש כמה מטופלים שאומרים לי ואז מבנים דרך הפנים האחרות את עצמם ויוצא המון רגש החוצה אחרי החוויה הזאת של רגש כמו בצי צחוק וכו ... מקווה שהבנת את ההסבר שלי מאחל לך שיהיה לך את היום הכי קסום שיש עם את רוצה את יכולה גם לקרוא כמה תאוריות שרשמתי באתר שלי שלך עדי

arlot

New member
ברוך הבא לפורום ../images/Emo140.gif

נהדר שהתמציות עובדות חזק כל כך ,יש לך מזל .

arlot

New member
מ"זל מקום -זמן-ל..

התמציות עובדות על כל אחד בצורה שונה ,נראה לי שהיא קיבלה אותם בזמן ובמקום הנכונים ביותר בשבילה, כי התוצאה היתה ממש חזקה ופותחת מאוד , עם לכל אחד זה היה פותח חויות גדילה בצורה ברורה וחזקה כזאת זה היה נהדר . ושוב ברוך הבא לפורום

dgan

New member
ברוכה הבאה לחלי ../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif../images/Emo42.gif

dgan

New member
ברוך הבא עדי ../images/Emo24.gif../images/Emo42.gif../images/Emo65.gif

dgan

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo42.gif../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif

למעלה