מבקשת חוות דעתכם...

נחמדמדה

New member
התכוונתי

שהוא חודר כ"כ עמוק לחיינו שתכף הוא גם יתחיל להתעניין בחיי הסקס שלנו.. זתומרת-אין גבולות

czar

New member
יודעת, את מטרידה אותי קצת....

את באה פעם בכמה חודשים וכל פעם סיפור אחר: - מצב נפשי קשה ואין תקשורת - פרנואידיות של קנאות מצידך - הוא מקלל אותך - אתרי סקס שלו - ואת רק בת 21 ובהריון לפני קצת יותר משנה.... את לא מרגישה שאת חייה באיזה סרט תורכי עצוב עם שחקנים מתוסבכים לגמרי? מה הולך לכם שם?!

czar

New member
שאת ב - Big shit

וגם ולדעתי בעיקר בגלל עצמך. את בחורה צעירה שההורמונים עוד משתוללים, את חסרת יציבות ואת מתנועעת במהירות, בשנה שאת כותבת כאן הספקת מה שאחרים מספיקים משך שנה שלמה....אולי משהו אצלך לא בסדר? אני לא מתריס, אבל חשבת על זה אולי? חשבת על זה ש-למה אנשים מרימים גבה שאת נשואה + בגיל 21?! את לא מבינה שבימינו הגיל שלך הוא עוד ינוקא ולא ככ מתאים למערכות כאלו אלא אם את באה מאוכלוסיות מסויימות?! את יודעת שהסטטיסטיקה לגבי גירושין היא: - בני זוג אשר הינם בעלי דירה הסיכוי לגירושין אצלם יורד, ככל הנראה בשל הפחד לאבד רכוש ונכסים יקרי ערך. - נשים וגברים בעלות השכלה גבוהה יתגרשו פחות בצורה משמעותית מאשר בני זוג חסרי השכלה אקדמאית. - גברים עובדים יתגרשו פחות מאשר גברים ללא עבודה קבועה. הסיבה היא מחויבות הבעלים לתשלום מזונות לילדיהם. - לבני זוג עולים מברית המועצות סיכוי גבוה להתגרש יחסית לאחוז בשיעור האוכלוסייה הכללי. - בני זוג מאותו מוצא יתגרשו פחות. - גיל האשה בנישואין הינו גורם משמעותי, ככל שהאשה מבוגרת יותר כך יפחת הסיכוי לגירושין. - השנה השנייה בנישואים היא השנה הקריטית ביותר ולא כמו שבעבר נטען (השנה ה - 25) מה שניסיתי להגיד זה שאם לא תרגעי ותרגיעי מהר מהר מהר, את בצרות יקירה וזה בערך כתוב על הקיר. איתך ובגילך שום טיפול וכו לא יעזרו, את עוד לא בשלב המודעות העצמית ולכן אדבר בשפתך....תרגיעי ומהר, חליק לחפש צרות כל היום מתוך שיעמום.

נחמדמדה

New member
אין צורך לי כל צורך לחפש בעיות וממש

לא משעמם לי... אני מטופלת בשני קטנטנים ועובדת.. אני לא מחפשת בעיות. הן שם. וחשוב לי להוציא ולשפוך את אשר על ליבי. אני מודה שהחיים לא דבש ונפת צופים אך בהחלט מוכנה ללמוד ולשפר. הסטטיסטיקות שהצגת לא מרגשות אותי במיוחד... ראיתי את כל סוגי האנשים על הפלנטה שהתגרשו ללא קשר לגיל או עדה... זה מכת הדור.. מכה שאנשים מתייאשים כ"כ מהר.. לא שופטת אף אחד אבל זו דעתי.. אז אתה באמת יכול להסיר דאגה מליבך.. ואני באמת אוהבת לראות אנשים ש"דואגים" אך כותבים את הדברים הכי לא מתאימים למי שדואג באמת.. אבל אנחנו מדינה חופשית לא??!

chenby

New member
אולי

מי שדואג באמת יגיד לך את האמת בפנים ולא יחפה על זה בנחמדות שאולי תנחם אבל לא תוביל אותך לשום מקום. מכת האנשים שמתייאשים מהר יקירתי - את חלק מזה.. אולי לא התייאשת מלהיות נשואה, אבל ויתרת על בעלך בשנייה שהחלטת להיות עם מישהו אחר שוב ושוב.. וכן, את חופשיה. חופשיה לבחור, חופשיה לעשות , חופשיה למה שאת רוצה. וכשבאות בעיות - זה מפני שאנחנו ממוקדים בעיות.. יש כאלו שממוקדים פתרונות וכשצצה בעייה- הם רואים אותה כאתגר או כחלק מהדרך ומתמודדים איתה.. הבעיות לא שם, החיים שם, את שם.. לאן שתלך תשומת הלב שלך שם יווצרו התוצאות, אם תשומת הלב שלך ממוקדת בבעיות - אז יהיו לך בעיות. ככה זה עובד.

נחמדמדה

New member
אוקי...

מזתומרת-הסכמת להיות עם מישהו אחר שוב ושוב? אני לא מחפשת נחמדות אבל "ביג שיט" ו "סרט תורכי" זה באמת לא הגדרות נכונות למצבי-עם כל הכבוד זהו פורום זוגיות במ ש ב ר לכן אני פותחת כאן רק את ה "שיט" אבל זה לא אומר שאני כל הזמן עסוקה בבעיות.. זה כמו ללכת אל פסיכולוג,לשפוך בפניו את חייך והוא יגיב-תשמעי החיים שלך הם חרא אחד גדול תפסיקי להתמקד בבעיותיך והכל יהיה בסדר... ברור לכם שאני אכתוב כאן רק כשצצות בעיות ונכון הן יכולות להיות הרבה וזה נראה לכם כמו סוף העולם.. אני ב"ה עדין בחורה אופטימית.. לא בטוחה שהוא דואג לי באמת..אולי הוא דואג לעצמו כדי להשמע אינטילגנט כנה ואמיתי??

chenby

New member
לא רלוונטי

מה הוא.. ממש לא רלוונטי בשבילך. התבלבלתי עם שרשור אחר לגבי הבגידה.. אז תמחקי את זה.. אגב, זה ממש לא כמו ללכת לפסיכולוג כי א)את לא משלמת 400 שח ל40 דקות בפורום ב) את מקבלת תגובות מהרבה אנשים ג)אף אחד לא חייב להגיב את התגובה שתמצא חן בעינייך כיאה לפורום ציבורי. בכל מקרה, טוב שיש לך מקום לשפוך זה נפלא. וטוב שאת מרשה לעצמך לשפוך, זה גם נפלא. בסופו של דבר לדעתי - עלייך ללמוד להקשיב.. לא להקשיב לתגובות שמוצאות חן לך, אלא גם להקשיב לדברים שלא מוצאים חן בעינייך - למה? כי אנשים אומרים אותם.. אז הם כבר באוויר (את לא חייבת להסכים - אני מדברת על הקשבה.. לתת לאדם להוציא את מה שהוא חושב) זה אותו כנל לגבי התגובות בפורום וגם לגבי אבא של בעלך.. תני למי שמוציא להוציא.. ואת תקחי מזה את מה שנוח לך.. להתווכח, או להתעצבן מזה, כמו שאת רואה- יוצר עוד בעיות.. אז אולי פשוט לתת לאנשים לבטא את מה שהם מבטאים עם אישורך או בלעדייך.. ולהניח לזה.

seeyou

New member
הפורום זה לא כמו ללכת אל פסיכולוג

כאן יש אנשים שאכפת להם-לפסיכולוג אכפת רק על התשלום שיקבל-לכן הוא יהיה יותר "סבלני" ולא ביקורתי יוסי

מריוס זכריה

Member
מנהל
ליכלכת סתם...

ממש לא נכון. בטח לא כולם. אפילו לא הרוב. אדם שחי ומתפרנס כמו שאתה מתאר הוא אומלל, שעושה לעצמו יותר נזק מאשר לאחרים.

czar

New member
את מבינה כמה את בבעיה?!

אם היית באמת מבינה ויודעת לקרא בין השורות היית מעכלת קצת ומה בחרת לעשות, לתקוף אישית. צאי ועשי חושבים, זה בסדר שאת תוקפת אישית במקום או להתעלם או להתדיין, אבל הוכחת משהו...

נחמדמדה

New member
אין אתם פשוט צפויים כלכך...

אתה מגדיר את חיי כלא פחות מאשר חרא אחד גדול... וזו זכותך... אני חולקת עליך, וזו גם זכותי המלאה.. מי תוקף??? חלקתי על דבריך באופן נחרץ ואני לא רואה בכך שום פסול.. אתה לא יותר טוב ממני בזה שבחרת להגדיר את חיי בצורה פסולה, ואני לא פחות טובה ממך בזה שתיקנתי את ההגדרה.

נחמדמדה

New member
"צפויים" התכוונתי

שכל פעם שאי מי מנסה להתעמת עם דעתכם הבלתי מעורערת אתם הופכים אתזה ל"בחרת לתקוף במקום לקבל"- מי אמר שאני לא מקבלת? פשוט חלק מהדברים הם בולשיט סליחה על הבוטות ונובעים מכך שאינכם מכירים את התמונה המלאה... תנסו גם אתם להבין..ולא לתקוף את זה שבחר להתקיף את דעתכם האישית...

chenby

New member
כמו שאמרתי

לא רלוונטי מה הם - רק מה את חושבת, מה שנוח לך לקחת, מה שלך יהיה אפקטיבי.. אלו החיים שלך יקירה ופה יש רק דעות. מה עובדה אצלך- זה מה שאת מחליטה.

czar

New member
את טובה יותר לפחות ממני

אז/ו אני מתנצל, את טובה חכמה ויפה..... אני אפסיק למתוח ביקורת וכול העולם נגדך.... יאללה, גמרתי את סבלנותי בשרשור כאן... נחמדמה - נפגש עוד שלושה חודשים שמישהו עשה לך משהו, בי עד אז.

feralcat

New member
מה 'כפתלי

אבל נדמה לי שגם אני היתי משתגעת אם היתי צריכה לחיות בקרבת אדם שמסופק רק כאשר יש לו תחושת נצחון. נורא :(

למעלה