מבקשת חוות דעתכם

tapuznik

New member
על סמך נסיוני הדל ../images/Emo22.gif

רבות הן הנשים שיש להן "אקסית מיתולוגית" כלשהי. (אול גם לגברים אבל אישית נתקלתי פחות) כזו שהיתה לו או שכמעט היתה לו וכו' אז אולי היא תלווה אותך ממש ותופיע בכל מיני מצבים בחיים ואולי היא סתם תשכון בראשך באיזשהו מובן. את גם נוטה להבהיר נורא ש"היא לא" ו"הוא ממש לא" ואיכשהו נראה שהיא דוקא מאוד מדאיגה אותך. בכל מקרה טוב שמחקת וכמה שיותר למחוק אותה גם מהראש. אם הוא ירצה משהו איתה והיא איתו, אין הרבה דברים ממילא שתוכלי לעשות בעניין. אז כמה שפחות להזכיר לו את קיומה. אז לא "צחקנו על זה" ולא "הסתלבטנו עליה", אין לך שום מושג כמה שהחיים הם גלגל ומה שלא הגיוני היום הופך למציאות של מחר.

czar

New member
לא הייתי מוחק....יש בזה הגיון אבל זה גם פחדני

משהו... היא מצאה אותך, אם היתה רוצה היתה מוצאת את בעלך...ואם היה רוצה היה בניהם קשר. אם הקשר שלך חזק ובריא, אני אישית לא רואה שום מניעה להיות חברים ברשת ושם זה מתחיל ונגמר וזה בכלל לא בא ממקום של להיות טוב או לא עם אנשים, זה צריך לבוא ממקום של כוח ובטחון עצמי, יתר על כן, קראי לבעלך לראות מי החברה החדשה שלך ובמקום מחיקות תשתפי ותחייכו על זה יחד.... עם זאת, אם נראה לך שלבעלך זה יעשה משהו, תתעלמי וזהו. אנרגיות ושאר ירקות שייכים למקומות אחרים אני חושב.

נחמדמדה

New member
זה גם מה שאני חשבתי בהתחלה

ואכן שיתפתי את בעלי וצחקנו על זה.. הוא טען שבשביל מה צריך אותה בכלל בפייס שלנו? וגם הרגשתי עם זה לא משהו.. כבר מחקתי אותה.. אוף למה אתה נותן לי עכשיו הרגשה רעה :(

chenby

New member
עזבי

טוב שמחקת תשאירי אותה מחוץ לחיים שלך אם היא לא רלוונטית. כולה פייסבוק

seeyou

New member
../images/Emo24.gif

Advice is what we ask for when we already know the answer but wish we didn't

לנושנוש

New member
ממליצה להחליף ניק ל"נחמדה למי שבא לי"

או "נחמדה במידה"..............

ערסlight

New member
שקשוקה

הבחורה והסיפור לא מעניינים. אבל זה שאת עסוקה בזה אמור למקד אותך על פינה אפלה באישיותך.

למעלה