מבקשת חוות דעתכם

נחמדמדה

New member
מבקשת חוות דעתכם

הי לכם אתם זוכרים אותי בטח מפוסטים קודמים... אז זהו שהפעם אין לי תלונות :) אני ובעלי ב"ה מתקשרים הרבה יותר טוב והגענו לכמה מסקנות ביחד. אני כ"כ שמחה!הוא אפילו בישל לשבת!!!! הזמנתי עוזרת בית...והכל מתנהל על מי מנוחות... יש לי התלבטות בנושא אחר לגמרי.. אתם בטח מכירים את הרשת החברתית פייסבוק.. בקיצור-לפני חודש הגיעה אלי בקשת חברות מ-בחורה שהיתה בקשר עם בעלי לפני ואני אסביר-היא היתה מאוהבת קשות בבעלי והוא לא ממש רצה אותה. הם יצאו בערך חודש ואז בעלי הודיע לה שהם לא מתאימים-ובעצם שבר את ליבה. הם אפילו לא שכבו כך שמבחינתה היא לא מיצתה את אהבתה אליו. מיד לאחר מכן הוא התחיל לחזר אחרי והנה אנחנו מכירים כבר 6 שנים... אהבה גדולה... היא תמיד קינאה בי וניסתה להפריד אבל כשהתחתנו-ועברנו דירה היה לי שקט ממנה. אני ברוב טיפשותי אישרתי אותה לפייסבוק-כי היא נשואה ושם משפחתה השתנה ועד שנפל לי האסמון... עכשיו היא כל הזמן מסתכלת בתמונות שלנו והילדים וכותבת תגובות. לא נח לי עם זה.משהו בבטן אומר לי שזה לא בריא. אני לא פוחדת שהיא תהיה בקשר עם בעלי...כי הוא בכלל שונא את הדברים האלו כמו פייסבוק וגם אני יודעת בברור שאין לו כלום אליה. אני פשוט חושבת שזה יעורר לה את הכל מחדש..הקנאה וכו' אנרגות שליליות.. האם כדאי לי למחוק אותה ולפתוח את הקלפים ולהסביר לה? או שפששוט להשאיר אותה ? או למחוק בלי להסביר דבר? אולי זה נשמע כאילו-מה הבעיה למחוק או לא?כולה פייסבוק אבל בכל זאת... תודה

מריוס זכריה

Member
מנהל
למחוק, בלי הסברים, בלי דיונים מיותרים

ולמה לא להסביר לה בקצרה מה העניין? הלא זה מה שבני תרבות עושים, לא? העניין הוא שיש מצבים שבהם ההסבר עושה יותר נזק מההתנהגות ה"לא תרבותית". את הסיבה האמיתית היא יודעת ב-100%!!! פשוט, כל מה שתכתבי, יצא דבילי ומתנצל. מחקי ושלום על ישראל. אי אפשר להיות נחמד לכולם תמיד. מריוס נ.ב. שמח מאוד לשמוע על ההטבה ביחסיכם!

נחמדמדה

New member
וואלה..

למחוק וזהו..אוף אני שונאת אתזה שלא נעים לי כל הזמן מאנשים.. אבל כנראה שאין לי ברירה.. תודה מריוס :)

hezich

New member
הטרדה

אם מדובר בהטרדה, יש חוקים במדינת ישראל ובעזרת עו"ד היא עלולה למצוא עצמה בתביעה משפטית לא קטנה. מה גם שאם חלק מההאשמות יהיו פליליות היא בכלל תברח ולא תתעסק.... הכי חשוב: לסמוך על בן הזוג, לשתף פעולה יחד ולא להגיב !!! היא רוצה שתגיבו זה הדלק שלה. אז תתעלמו. במקביל - לבדוק אפשרות לתבוע.

seeyou

New member
"אני לא פוחדת שהיא תהיה בקשר עם בעלי"../images/Emo178.gif

את תמימה היו הרבה מיקרים של פזילה לאחר הנשואים ככול שהקשר קרוב יותר(חברים-ביקורים-בילוים משותפים-אפילו שכנים טובים) יש יותר סכנות של "גלישות" מחוץ למסגרת תמיד תחשבי שאת ובעלך אנשים שונים עם ייצרים מולידים והכתובה לא תגן על אף אחד. יוסי

נחמדמדה

New member
יוסי..

גם אם הוא יפזול-אז ממש לא אליה... ודבר שני-זה באמת מציק לי ולא בגלל שהם פעם היו בקשר.. אני יודעת בבטחה שהוא-so over her... וחוץ מזה שהוא אפילו לא יודע בקושי מזה פייסבוק חחח וזה גם לא ממש מעניין אותו. היא פשוט עושה לי מין עין הרע כזה.. לא יודעת איך להסביר... הרגשה לא טובה

seeyou

New member
so under her or so over her?../images/Emo8.gif

אני מתכוון באופן כללי בעיקרון -לא כול הגברים "מחפשים" אבל
הם לא "יתנגדו"
אם יבקשו יפה
בימינו ,נשים יוזמות יותר ואלו הנשואות עוד יותר ובמיקרה שלך עוד יותר-ממש אתגר מאחר והוא דחה אותה ולא סתם "גלישה"-הכרות ייתכן ויש לה מטרה מעבר לעין הרע. במיקרה כזה -כמו שלך לא הייתי נשאר מחוברת לאתר מהסוג הזה-ואני באמת לא מחובר לדברים כאלו שיכולים "לפתות" ילדים וגם זקנים
זה קורץ לגנבים
-כן! בימינו גונבים גם גברים או אפילו זרע
בגלל המצב הכלכלי(לכי תדעי מה המצב בנשואים שלה)

נחמדמדה

New member
חחח יוסי...

אתה באמת חי בסרט על שודדים וגנבים.. חחח גרמת לי לחייך.. המטרות שלה בנוגע לבעלי-לא מפחידות אותי במיוחד מחקתי אותה מפייסבוק כי לא רוצה לראות אותה כל יום מול העיניים וזהו.. אם בעלי יתפתה ביום מן הימים או לא "יתנגד" להצעה מפתה,זאת בעיה שלו שאינו יודע לשמור אמונים... סוף דבר תמיד להתגלות ואז כנראה שמשמיים זה קורה.. אבל למה לדון בזה בכלל?:) אני בטוחה שאם אמשיך לתת לו סיבות להתפתות רק אליי-זה לא יקרה לעולם...:) תגיד שאני תמימה אבל אני מאמינה שלאשה יש חלק גדול בזה-לא שזה יצדיק בגידה,אבל אישה צריכה להיות תמיד יפה ומושכת בעייני בעלה אפילו כשהיא סתם מנקה את הבית פלוס טהרת המשפחה=מתכון כמעט בטוח לנישואים מאושרים.

seeyou

New member
את כותבת ניפלא! את ממש חלום של כול גבר

" אישה צריכה להיות תמיד יפה ומושכת ,בעייני בעלה
,אפילו כשהיא סתם מנקה את הבית " Behind every successful man is his woman. Behind the fall of a successful man is usually another woman.

chenby

New member
תמחקי

את לא חייבת לאשר כל אחד והיא אפילו לא תראה שמחקת אותה... היא גם לא תראה שתעשי לה IGNORE בפעם הבאה שהיא תציע לך חברות. מבטיחה לך - שאם לא תעשי ממנה אישיו, היא לא תהיה אישיו. תוציאי אותה מהמחשבות שלך.. היא לא יכולה לעשות כלום. בעיקר שבעלך דחה אותה כמה פעמים. כמו שאת רואה היא לא הצליחה אז .. וזה גם לא מושך במיוחד, מזכיר קצת את חיזור גורלי.. את יכולה לוותר עליה במחשבות שלך ולחזור להתמקד בארוחה הטעימה של בעלך. (אגב, אם הוא אפילו לא שכב איתה אז.. כשהוא היה יכול.. זה בטח יכול להוריד לך אבן מהלב- מה אכפת לך שהיא לא מיצתה.. זה רק היא מחזיקה.. וזה בעיה שלה)

נחמדמדה

New member
את צודקת בהחלט

רק גם אני לא רציתי שהיא תחשוב שאני מוחקת אותה כי היא אישיו בשבילי. בגלל זה התלבטתי.. לא פוחדת שבעלי ירצה אותה וגם אם כן חחחחח זה יהיה באמת מגוחך-בקיצור-זה לא האישיו רק הנרגיות הרעות בכל פעם שהיא כותבת לי דברים וגם...לא לצחוק! פעם שמעתי רב שאמר שזה יכול לגרום לעין רעה הקנאה הזאת..וזה די הפחיד אותי...

נחמדמדה

New member
עדכון-מחקתי :)

ואני מרגשה הקלה מסוימת... לא צריכה לחשוב פעמיים לפני שכותבת משהו..:)

סאלי25

New member
רק הצעה

תוודאי שאלבומי התמונות שלך בפייסבוק פתוחות רק לחברים ולא לכולם

tapuznik

New member
למה יש לי הרגשה

שהיא תמשיך ללוות אותך עוד הרבההה זמן?

למעלה