מבקשת חוות דעתכם
הי לכם אתם זוכרים אותי בטח מפוסטים קודמים... אז זהו שהפעם אין לי תלונות
אני ובעלי ב"ה מתקשרים הרבה יותר טוב והגענו לכמה מסקנות ביחד. אני כ"כ שמחה!הוא אפילו בישל לשבת!!!! הזמנתי עוזרת בית...והכל מתנהל על מי מנוחות... יש לי התלבטות בנושא אחר לגמרי.. אתם בטח מכירים את הרשת החברתית פייסבוק.. בקיצור-לפני חודש הגיעה אלי בקשת חברות מ-בחורה שהיתה בקשר עם בעלי לפני ואני אסביר-היא היתה מאוהבת קשות בבעלי והוא לא ממש רצה אותה. הם יצאו בערך חודש ואז בעלי הודיע לה שהם לא מתאימים-ובעצם שבר את ליבה. הם אפילו לא שכבו כך שמבחינתה היא לא מיצתה את אהבתה אליו. מיד לאחר מכן הוא התחיל לחזר אחרי והנה אנחנו מכירים כבר 6 שנים... אהבה גדולה... היא תמיד קינאה בי וניסתה להפריד אבל כשהתחתנו-ועברנו דירה היה לי שקט ממנה. אני ברוב טיפשותי אישרתי אותה לפייסבוק-כי היא נשואה ושם משפחתה השתנה ועד שנפל לי האסמון... עכשיו היא כל הזמן מסתכלת בתמונות שלנו והילדים וכותבת תגובות. לא נח לי עם זה.משהו בבטן אומר לי שזה לא בריא. אני לא פוחדת שהיא תהיה בקשר עם בעלי...כי הוא בכלל שונא את הדברים האלו כמו פייסבוק וגם אני יודעת בברור שאין לו כלום אליה. אני פשוט חושבת שזה יעורר לה את הכל מחדש..הקנאה וכו' אנרגות שליליות.. האם כדאי לי למחוק אותה ולפתוח את הקלפים ולהסביר לה? או שפששוט להשאיר אותה ? או למחוק בלי להסביר דבר? אולי זה נשמע כאילו-מה הבעיה למחוק או לא?כולה פייסבוק אבל בכל זאת... תודה
הי לכם אתם זוכרים אותי בטח מפוסטים קודמים... אז זהו שהפעם אין לי תלונות