מבקשת את דעתכם.....

מבקשת את דעתכם......./images/Emo140.gif

רוחניות וכסף.... מסובך לי נורא. הייתי רוצה לתת בחינם. אבל אני צריכה להרויח כסף. אני לא מצליחה לעבוד. רק בתחום הזה אני עוסקת. רוב העיסוק שלי הוא עם נשמות של אנשים שנפטרו. הם באים אלי ומבקשים ליצור קשר עם הקרובים שלהם. אני עושה את זה. כמובן שאי אפשר לקחת על זה כסף. עכשיו יצאתי עם רעיון. לעשות הרצאות על המקרים שקורים לי. לספר על זה ולהעביר מסר שיש חיים אחרי המוות. גם כאן קשה לי עם הבסף.... בינתיים אני לוקחת משהו מאוד סמלי. 15 ש"ח למשתתף. כשאני עושה תיקשור אני לוקחת 100. זה בסדר לי. מעניין אותי איך אתם מרגישים את החיבור של רוחניות לכסף.

bgbg10

New member
הנה תשובה מתוך ספר של לינדה גודמן

"אין כל רע ברווחים גדולים. הקובע הוא איך מרוויחים כסף רבומה עושים בו לאחר שמקבלים אותו. אין צורך להתנצל על כסף שאתה מקבל מעבודה, אם עבודה זו תורמת משהו לעולם, בכל רמה שהיא. כדי לקבל פיצוי במזומנים עליך להביא לעולם דבר מה בעל ערך- יהיו אלה ציורים, שירותים מיוחדים, בגדים מכוניות וכו'....כל עוד אתה מוותר ברצון ובשמחה על מחצית ממה שיש לך לטובת מעוטי היכולת (הקטע הזה גרום לי לחשוב על מעשירית שצריכים לתת לפי היהדות מכל דבר), ...... מיכוון שוויתרת על מחצית איפשרת לאנרגיה זו לעבור מיד ליד (סיבה נוספת, היא שהרווחת כסף זה ביושר). לא הכסף רע. רק השימוש בו והדרכים להשגתו יכולים להפוך אותו לכזה...... יש חוק אזוטרי שאומר : אסור שכסף יחליף ידיים בין מורה אזוטורי ותלמידו....לכן אין כמרים ורבנים מקבלים כסף מעדת המאמינים......" כתבתי לך כאן חלק מתוך הספר "סימני כוכבים", ספר שופע ידע ומידע רחב בכל התחום המטאפיסי ומביא הקשרים בין המדעים-פיזיקה לבין המטאפיסיקה= ממליצה לקרוא, ספר שמשנה את ראיית עולמך ונותן כמה תשובות לשאלות... דרך אגב יש משפט שאומר "שאהבת הכסף היא שורש כל הרוע " ולא "הכסף הוא שורש כל הרוע" כמו שבים חושבים. מקווה שעזרתי בגבג

אז ככה

המילה חומר מכילה את אותיות המילה רוח וזה כמובן אינו מיקרי. טוב תמיד לקחת אנרגיה חזרה כי אחרת את שואבת אותם אנרגתית אפילו בלי שתרצי אם זכרוני אינו מטעה אותי כך לימדה אותי מורתי הרוחנית הראשונה - טליה. חוץ מזה התחום שלך מאוד מעניין תספרי קצת. איך זה עובד? איך זה התחיל? איפה את גרה?

תודה ../images/Emo140.gif

הקטע של האנרגיה מוצא חן בעיניי.ואם את מתעניינת אני מעבירה לך קישור לבלוג שלי

Tal_Ya_Tal

New member
צופית היקרה../images/Emo24.gifכל התלבטות../images/Emo23.gifכל

קונפליקט נובע מן האגו (תחושת הנפרדות). למה אני אומרת לך זאת? מפני שהמיינד שלנו מחולק ולכן אנו רואים-חווים מציאות מחולקת. במציאות המחולקת הזאת, ישנם אנחנו- כפריטים בודדים, אינדיווידואליים, ישנן 'נשמות' שרוצות 'לתקשר' עם אותם 'פריטים' ואין זה כלל משהו 'רוחני' או לא 'רוחני'. זה שייך 'לעולם האגו'=העולם המחולק ולא 'לעולם האלוהים' שהוא העולם של האחדות המוחלטת. שם אין נשמות שמבקשות להעביר מסרים מהעולם האסטרלי לעולם הפיזי. בעולם המחולק שאנו חווים, ישנה חוקיות מסויימת שהשדות המגנטיים הקיימים כאן מושכים. הם ממשים את המחשבות והרעיונות שלנו כל הזמן למציאות אותה אנו חווים. אם את מעריכה את העבודה שאת עושה, שהיא עבודה נדירה ואני מאמינה שאת משקיעה בה את מיטב זמנך ותשומת ליבך, כמובן שאת זקוקה לתמורה שתמשיך לקיים אותך ב'עולם הזה' על מנת שתוכלי להקדיש את עצמך לפועלך זה-במידה שיש לו חשיבות בעינייך. ועל מנת להתקיים בעולם הנפרדות הזה ישנו משאב מוסכם על הכל שהוא אמצעי הרכישה/החלפה של מוצרים ושירותים קוראים לו
אם את סבורה שאינך עושה שום עבודה ואינך זכאית לתמורה-לא תוכלי להתקיים מן העבודה הזאת שאת עושה ותיאלצי למצוא לך עבודה שאינך רוצה בה, רק על מנת לקיים את עצמך-ועובדה שאינך מוצאת-קריא אינך מעוניינת בעבודה אחרת(אחרת היית מוצאת-כי כך עובד חוק הסיבה והתוצאה(קראי לעייל.) אם אינך מעריכה את עצמך, או את עבודתך ואינך מאמינה שהשרדותך ברובד הזה צריכה להיות בקלות, בעדינות ובנועם, אות הוא שישנה אמונה מושרשת בחטא ועל 'החטא' הקדמון הזה- 'חטא הנפרדות' ישנו 'עונש' והעונש הוא: בזיעת אפיך תאכל לחם!!! אותו עונש הנובע מתחושת האשם על הנפרדות מהאחדות המוחלטת. ומי שאומר לך שעבור עבודה
נית לא לוקחים כסף, תאמרי לו שאין דבר יותר ארצי מאשר להביא את המסרים של פרטים שעברו טרנספורמציה לפרטים שנותרו באשליית החומר(ארציות חחחחחחחחה). L&L TALYA

ממש תודה ../images/Emo13.gif

חייכת אותי..... יש לי שאיפה להיות מלאך שלא צריך כלום. רק נותן..... נאמר לי שאני כבר בבית ספר של מלאכים. ומה עושים שם? כביסה, כלים, יחסים עם קרובים....... עבודה.....

האם למדת דבר בעל ערך?

אם השקעת בלימוד, זמן, מאמצים, אנרגיה, ממון, כולל נסיעה לחו"ל כדי להגיע להארה - חלק מהכותרים או כולם - הרי שאת השקעת דבר שבעבורו קיבלת דבר בעל ערכים מסוימים. ערכים הנקראים ידע וחכמה וגם הידע כיצד לפרנס את עצמך כחלק צהתהליך שהבורא דרך היקום מקיים -משביע לכל חי רצון. כשאת נותנת חינם דבר שהוא בעל ערך את לא נותנת אותו חינם!!!! את תמיד מקבלת משוב - השאלה איזה משוב. כשאת לוקחת שכר או מתנות את יודעת מה הוא המשוב שלך אך כשאת נותנת זאת חינם (כמו ברכה לבטלה) את מקבלת בשכרך את מה שלא היה טוב ששחררת מהאדם שהעברת אליו את דבר הערך. במושב ליצים לא תשב - מדוע? כי כשאת יושבת ומנסה לדבר עימם ברצינות ההשפעות של הליצנות שואבות אותך... (אלא אם את שילמת עבור כרטיס כניסה למופע כזה) שבת שלום תודה על הקטע הזה, אני מעבירה אותו לבלוג שלי.

למעלה