מבקשים את עזרתכם

MissCunningham

New member
בתגובה למטה נתתי כתובות לאתרים

פרסומות לבני נוער? אני חושבת שאלו שנחרטו בזכרוני הם בעיקר פרסומות השוק-טריטמנט של נהיגה תחת השפעה של אלכוהול, או בכלל, על ההשפעות של האלכוהול על בני נוער (לדוגמא: קבוצה גדולה של חבר'ה יוצאת ממועדון אחרי שחגגו למישהי יום הולדת. הרוח מעיף את בלון יום ההולדת הגדול שלה שנתקע מתחת לסככה כלשהי באחת הקומות הגבוהות של הבניין. אחד השיכורים 'הגיבורים' מחליט לטפס על הבניין כי כושר השיפוט שלו מוטעה וכך הוא מוצא את מותו במהרה כשהוא נופל מקומה גבוהה. מראים הכל. הזעזוע לא נותן לך לשכוח מפרסומות כאלו. פרסומת אחרת: נערה עם תלבושת בית ספר עוברת במסדרון כשלפתע היא מבחינה בנער שהיא מחבבת. היא מחייכת לעברו, הוא מחייך חזרה. פוקוס על החיוך שלו מחזיר אותנו לחיוך שלו בערב המסיבה, כשהוא חייך אליה אז. אבל הם שתתו יותר מידיי והיא בילתה את כל הערב מקיאה באסלה ועושה מעצמה צחוק כשהפוקוס על הפנים שלה כשהיא חשה ברע. לפרצוף הזה חוזרים בפוקס למסדרון בית הספר, אחרי הפלאשבק הפתאומי שהיה לה ונמחק לה החיוך וכשהיא מבחינה שבעצם החיוך שלו במסדרון הפך לצחוק מלגלג שלו ושל חבריו שהצביעו עליה). עוד פרסומות הם גם של העישון בקרב בני נוער... נערה הולכת לקנות סיגריות וכשהיא באה לשלם הארנק שלה מלא בבדלי סיגריות ואין לה מספיק כסף. ואז כשהיא חוזרת הביתה ומתקלחת יוצא לה מלא לכלוך מהשיער ומהגוף, מלא אפר ובדלי סיגריות... או במסיבה, היא מתחילה להתנשק עם חבר שלה והוא עוצר ומתחיל להקיא אפר ובדלי סיגריות.... כל מיני כאלה פרסומות שמתמקדות בעיקר בנוער כדי לזעזע, כי בגיל הזה מה שחשוב זה איך אנחנו נתפסים בעיני אחרים ואם אנחנו מביכים את עצמנו במסיבה שיכורים אז זו בטח סיבה טובה מספיק בשביל לא לשתות. או לחילופין לעשן. האמת שגם הפרסומות שמופנות למבוגרים הן דיי מזעזעות... לעישון: רואים בית חביב, סלון נחמד, עוברים באיטיות במסדרונות הבית, לחדר השינה ובכל אותו הזמן שומעים רעש מוזר, כמו של כלב שנחנק ומתקשה לנשום - ואז מתגלה אישה (בגיל ה40 לכל היותר) שוכבת במיטה ומונשמת דרך צינורות ומכונות. בכל אופן, הבנת את הרעיון...

MissCunningham

New member
הם=הן*

הבחנתי עוד בהמון טעויות אבל אני עייפה מכדי לתקן. לילה טוב...

itsgoodtoBsafe

New member
תודה ...הם מחשיבים את הציונים האמריקאים

גם את הs.a.t וגם את הציון הכללי שלך לא הבנתי אם הקרדיט עוזר לך אבל התעודה שלך נחשבת... איזה כיף אני לא סובל לשון....

I ce Q ueen

New member
צריכה עזרה:]

כתבתי כאן כבר כמה הודעות.. קוראים לי דינה, כיתה י', ישראלית, אילתית וכ"ו.. המשפחה החלה בהתליך לעבור לקנדה והעורך דין אמר שיש סיכויים נורא טובים שנעבור, אבא משער שניהיה בקנדה תון 3 עד 6 חודשים. יש לי אנגלית דיי טובה [ יחסית לכאן ], אני במורה פרטית שמקדמת אותי מאוד כבר שנתיים ואני דיי שולטת בשפה, דיבור כתיבה וכ"ו... ככה ששפה זה לא הדבר שהכי מטריד אותי [ אני באה אופטימיתP: ] רציתי לשאול בקשר לחומר הלימודי. האם הפער גדול בין ישראל לקנדה(טורנטו)? רציתי גם לשאול, במקרה אם מישהו שם או למד בכיתה י-יא, יודע את החומר. ואני לא מדברת רק איזה מקצועות [ גםP:] אלא יותר על פירוט של מה לומדים בכול מקצוע, אני ממש רוצה להדביק פערים כדי לא להיות בכיתת הSOS המון זמן וישר לעבור לבי"ס רגיל. תודה מראש^^

RayoDeLuz

New member
אני אנסה לעזור לך למרות שאני לא מטורונטו...

אז ככה... אני גם כן מקנדה אבל מאיזור וונקובר... גם אני כמוך, חשבתי שהאנגלית שלי מעולה... הייתה לי מורה פרטית ושלטתי טוב בשפה אבל, ברגע שהגעתי הבנתי מהר מאוד שאנגלית של כולם הרבה יותר טובה משלי... אבל למדתי מהר את השפה ועכשיו אני דוברת אנגלית כמעט באותה רמה של קנדי מקומי... אני מניחה שגם לך זה יהיה ככה אבל, אל נא תתייאשי... יהיה טוב..!! כל ההתחלות קשות... אני לא יודעת איך זה בטורונטו בדיוק אבל אני מניחה שזה די דומה לוונקובר.. אין כיתת SOS... יש כיתת ESL שבה את מקבלת תחזוק באנגלית... יש כל המקצועות כמו אנגלית (שזה ספרות, לשון והבעה ביחד), מתמטיקה(ברמה יותר נמוכה מישראל...), ספורט,מדעים ומדעי החברה(שזה היסטוריה של קנדה)... וכמובן יש עוד מקצועות כמו שפות שונות או סוגים שונים של אומנות... וכד'... הייתי מפרטת לך אבל, זה שונה מפרובינציה לפרובינציה ואני מניחה שהכי טוב שתדעי על זה ממישהו שגר שם... קרן..

למעלה