מבקשים את עזרתכם

itsgoodtoBsafe

New member
אולי אתם יודעים ..?

סבבה גמרתי לימודים פה (ארה"ב) עשיתי את כל המבחנים וזה אני בא לישראל אני יצטרך להשלים בגרויות איך זה הולך..?

An at

New member
בקשה: אתרי אינטרנט לנוער בחו"ל

הי, מחפשת לצורך עבודה והרחבת אופקים, כתובות של אתרים פופולרים בקרב בני נוער בחו"ל (באנגלית). אני מכירה למשל את http://whateverlife.com/ ואני אשמח להכיר אתרים דומים, וגם כאלה עם נושאי עניין מגוונים יותר... ובאותו הקשר, מעניינים אותי מסעות פירסום (בחו"ל) שנתקלתם בהם שמיועדים לנוער, ושלא היו עוד מודעת פירסומת ששוכחים רגע אחרי שרואים. - אם נתקלתם באחד כזה, אני אשמח לשמוע, כאן או במסרים. תודה

גילת22

New member
אם יש פה מישהו שחוזר בחודש הקרוב מריו דה

ז'נרו, צור איתי קשר בפרטי גם אם אתם רק מכירים מישהו שחוזר משם, או שיש לכם איזה קצה חוט בשבילי, אני חייבת להשיג מטייל שחוזר משם..

Omer1993v

New member
בקשת סיוע

מבקשים את עזרתכם באיתור הבחורה שמצולמת בתמונה, על מנת להחזיר לבעליה תמונות ומסמכים על שמה. תיאורה יהודיה משיקגו בשם רבקה גרוס סיוע אפשרי מצדכם הוא בהפצת התמונה במייל בין חבריכם ובני משפחותיכם בחו"ל או בארץ.

Omer1993v

New member
תמונה מחפשת בעליה

היא כבר מזמן סיימה אונברסיטה ככל שנודע כרגע שם משפחתה הוא רובין כיום היא בת 45 riobyn בעברה בארץ כך ידוע היא למדה בקרית מורייה בירושלים

An at

New member
לא בדיוק...

הלוואי שהייתי עובדת עם כאלה תקציבים חובקי עולם. אולי זה יקרה מתישהו, אבל כנראה שלא בטווח הזמן הקרוב, למרבה הצער... זה לגבי נוער בחו"ל. לגבי בני הנוער שחיים בישראל, אני רוצה להאמין שאני מכירה בדרך זו או אחרת את הרגלי הגלישה שלהם, וכמובן שזה לא המקום להתעדכן לגביהם. - אז למה אני בכל זאת שואלת? כי כמו שאדם שעוסק ברדיו בישראל,נוטה להתעניין בתחנות רדיו בחו"ל, וכמו שאדם שעוסק בחינוך בארץ ,מתעניין גם בנכתב ונעשה בנושא בחו"ל, נראה לי נכון ללמוד מה קורה בעולם גם בתחום הזה. נכון, יש מחקרים,כתבי עת מקצועיים וספרות ענפה, אבל נראה לי שדרך לא פחות טובה היא פשוט לשאול את מי שבאמת קרוב לנושא.

טוב

מה אני מבין בפרסום באינטרנט, יש לי פיירפוקס ואדבלוק :) מעבר למיספייס ופייסבוק אני לא יודע איפה גולש הנוער.

An at

New member
אתרים וערוצים באתרים שנועדו במיוחד לבני נוער

למשל, בישראל יש את "וואלה ZONE" שנועדו במיוחד לנוער, ורשתות חברתיות כמו "מקושרים" ו"BONA" שידוע שחלק גדול מהקהל שלהם הוא נוער. בנוסף, יש פורומים שמרבית הגולשים שלהם או כולם הם בני נוער ("מתגייסים" בתפוז למשל). אני שואלת אם אתם מכירים אתרים דומים בארצות בהם אתם חיים. אתרים שרבים מהחברים שלכם גולשים בהם (מעבר ל"מייספייס" ו"פייסבוק" שתפסו גם בישראל). חוץ מזה, שאלתי אם מישהו נתקל במקרה באיזה קמפיין או מהלך שיווקי שזכור לכם לטובה. אבל זו רק שאלה משנית.

I3lackM

New member
הנה

www.maariv.co.il www.xkcd.com www.fresh.co.il www.worldofwarcraft.com www.gmail.com

MissCunningham

New member
אה כמובן

יש את www.myspace.com www.facebook.com www.bebo.com www.hi5.com ויש עוד המון שנתקלתי בהם אבל לא זכורים לי, ואלו היחידים שנרשמתי אליהם אי פעם (למרות שאני פעילה רק בביבו ומידיי פעם בפייסבוק... מייספייס כבר מזמן לא, מידיי פעם בודקת הודעות אבל זה הכל, רוב החברים שלי נמצאים בביבו, שלא להזכיר את היי-פייב שאני בטח עדיין רשומה שם רק בגלל שלא הצלחתי לסגור את החשבון לפני שנים... ).

An at

New member
תודה!

שאלה... ביבו הוא אתר דומה לפייסבוק רק עם דגש וידיאו? - אני פשוט לא נרשמת לשם (או עדיין לא... אני מתמכרת מאד מהר לכל האתרים האלה :)), אז אני רוצה לראות אם הבנתי את הפואנטה... ותודה לכל העונים, אני אשמח לשמוע עוד

MissCunningham

New member
לדעתי זה יותר שווה מפייסבוק

אולי כי זה יותר שולט פה מפייסבוק ופחות מבלבל... גם הליי-אאוט של האתר הרבה יותר קל וידידותי לשימוש... אני אשלח לך במסר את הדף שלי ותוכלי להסתכל ולהבין לבד...

למעלה