מבצע מדהים

נופר ק

New member
מבצע מדהים

הייתי ב "אשה אשה" אתמול ורכשתי 7 פריט מדהימים בעלי איכות מצויינת בפחות מ- 1000 ש"ח. הכנתי לעצמי מלתחה שלמה לשנה הבאה. מומלץ.ודרך אגב לפי מה שראיתי היום בעיתון זה רק לשבוע.

מ י ט ל מ

New member
מבצע

אני איתך נופר הייתי בקניון גבעתיים ונכנסתי גם לאשה אשה ויצאתי ממש מרוצה מהמבצע החדש. רכשתי מספר פריטים במחיר מגוחך ממש. ודרך אגב אני ממליצה על הדרך להסתכל על הקולקצייה החדשה.

בת 1000

New member
איזה מדהים...

ששתי ההודעות שלכן מסריחות לקילומטרים מיחסי ציבור? אה?1 לא מדהים?!

mira41

New member
מה זה משנה? אם זה נכון והמבצע טוב

אז רק אנחנו נרוויח

הבעיה שלא שמים סוף לפרסום החינמי

והאינטרסנטי על גבי הפורום, ואנחנו בסוף מוציאות את מיטב כספינו ,ודרך תרגילי ייחצון זולים

אופניק ממין נקבה לא רואה בעיה להפך

אני מפרסמת בחינם ואת מוצאת בגדים יפים שיתכן ולא היית מוצאת בדרך אחרת מה פסול ? הכסף יוצא ? מה רצית גם לרכוש בגדים וגם שיהיה כסף ? דרך אגב במה את עוסקת ?

ruth0561

New member
אופניק בואי נדבר גלויות

כדרים חנכה את הופורום הזה היא שמה לה למטרה להביא לידיעת המשתתפים על האפשרויות היכן ניתן להשיג בגדים טובים זולים זמינים למי שיש לה צורך במידות גדולות - ובעדינות- אופנה מלאה. אז כשנוואה נכנסת ומודיעה שהגיעה מבחר זה בסדר ? וכשמגיעות אחרות ? וכשאנחנו קנינו חזיות מאתר ברשת ? אז זהו- שזו המטרה עכשו- אם את חוששת מהגירוי שהפרסום עושה לך - וההתנעה לרכישה גורמת לך תחושות מסויימות אולי את זקוקה לאימון באיך לנהל את הכסף שלך, מול מה שמניע אותך בשימוש בו אני אשמח לאמן אותך. הטלפון שלי מופיעה מטה

מותק71

New member
דברים כדורבנות

אני שמחה שזה יצא כשבנתי את האתר שלי כחובבת מציאות הסתכלתי גם בפורום זה והחלטתי על קטגוריה מיוחדת מידות גדולות ביקשתי ממנהלת הפורום את האפשרות לפרסם חופשי חנויות ותגליות חדשות אותן אני בוחנת ושואלת בקפידה לשימחתי היא הסכימה אגב אני מבינה שאת תופרת שתפי פעולה עם חיה'לה מהאתר שלי היא גם מעצבת בגדים למידות גדולות נראה לי שאתן יכולות לשתף פעולה אולי ביחד ויותר רק אל תיקרו את העסק , אחרת חיה'לה לא תוכל להיות באתר בכייף

ruth0561

New member
צותק את צבינה מאוד לא טוב

אני תופרת רק לעצמי !!!!! ואני מעצבת רק לעצמי למרות- שיש לחץ סביבתי גדול שאמכור לאחרים הייחוד בללמוד אצלי הוא שאני שמה דגש מאוד גדול על הבנת התפיסה התדמיתית של בגד ודרך העשיה רוכשים גם מיומנויות חיים

מותק71

New member
כיף לך

הלוואי וידעתי ולצערי בשלב החיים המטורפים שלי אין לי סבלנות את גרה באיזור גבעת שמואל יש לנו פורום לעצמאיות בכיף

בת 1000

New member
אטי לא רואה בעיה? בואי אראה לך בעיה

הבעיה לא בעצם הפרסום. הבעיה היא, שהפרסום נעשה בעקיפין. נכנסת לה מישהי בשם מסויים,ומציגה את עצמה כלקוחה שקנתה ונהנתה מהמבצע, ולא היא. אם היא היתה מזדהה כיחצנית לא היתה לי בעיה עם זה. הבעיה שלי היא עם חוסר הכנות. כשנאווה מפרסמת, או כשאת מפרסמת, אתן לא מציגות עצמכן כלקוחות מרוצות.ולכולנו ברור שהמטרה שלכן היא למכור וזה לגיטימי בעיני. מצידי שיפרסמו כאן כמה שרוצים,כל מה שביקשתי זה, שלא יציגו את הפרסום כחוו"ד של לקוחה תמימה. עכשיו את רואה את הבעיה?

ruth0561

New member
../images/Emo24.gif מסכימה עם כל מילה

נכון- יש הבדל בין מידע פרסומי לשמו לבין התנסות

בת 1000 גם על הלקוחות שלי

התנפלו וכתבו את אותו הדבר למה לא לתת קרדיט ללקוחה מרוצה ? יש הרבה נשים שגולשות בפורום נהנות מאוד מהאינפורמציה שזורמת ואינן כותבות תני להן להחליט היכן לקנות !!!!!!! והעיקר שהאוירה כאן בפורום ת משיך להיות עניינית ,לבבית ומפרגנת! שבוע נעים לכולנו !

orlu

New member
אני אנסה הערב או מחר בבוקר בתיקווה

שנישאר משהו.... אם כי הסיגנון הספורטיבי בלבד של אישה אישה מוצא חם בעיניי..האלגנטי פרחי משהו

sigalit33

New member
את מתכוונת לחנות של "אשה אשה"?

אם כן, יש סניף ב"רננים" ונדמה לי שלאחרונה נפתח סניף גם בקניון "ערים" בכפ"ס.

למעלה