מבצע חשפניות:

hatzilonit

Member
מנהל
מצטערת, לא רואה שום בעיה

וגם לא משהו רע - בין אם מדובר בחשפנות בימי "שלום" או בזמן "מלחמה"
(בהנחה שהחשפניות עובדות מרצונן החופשי, אבל זה כבר דיון נפרד).

נכון, המועדון לא מפרסם מבצע דומה עבור נשות הדרום הסטרייטיות, אבל זה רק כי הוא לא מתמחה במופעי צ'יפנדאייל של גברים,
ולא כי הוא מדיר נשים סטרייטיות במכוון או כי הוא מנסה לרמוז שלנשים לא יכולים להיות רצונות מיניים.
(למעשה, המודעה לא מציינת באופן מפורש שמוזמנים גברים בלבד...)

דוגמה תאורטית לפרסומת שכן מעליבה: מבצע ברשת הלבשה תחתונה לנשים עם סלוגן "תתחדשי לכבוד הגבר שלך שחוזר מהמלחמה".

ולהגיד שמבצע לכבוד "מלחמה" זה "ניצול ציני" זו סתם התחסדות צבועה.

avi1283

New member
הבעיה היא

באופן כללי עם מועדני חשפנות, שמנצלים מינית נשים ולא צריכים להתקיים.
גם בעיני ה"מבצע" הזה לא ממש משנה, זה סתם יכול לשמש להזדמנות לדבר על כמה נוראים המקומות הללו.

hatzilonit

Member
מנהל
אם יש תמורה לעבודה זה לא ניצול

תזכיר לי, למה מועדוני חשפנות לא צריכים להתקיים?

אוי ואבוי!

רוב הפורום(או בעצם כולם?!) נגד העסקה בזנות. את פתחת פה נושא מאוד רגיש אז תתפסי מחסה!

Larik

New member
הידד, עוד מישהו שחושב כמעט כמוני בנושא

חשפנות/זנות (כמעט אותו הדבר) בעיני:
לא מוסרי - כן
משפיל - כן
מגעיל ודוחה - כן
רע - כן
להוציא מחוץ לחוק - לא

למרות שאני בעצמי נגד מועדוני חשפנות, אני לא חושב שזה יהיה רעיון טוב להוציא אותם אל מחוץ לחוק.
קשה להתכחש לעובדות, אנשים אוהבים סקס! זה ענין פשוט מאוד של היצע וביקוש, אם בן אדם כלשהו מעוינין בשירות מסוים, מתישהו הוא ימצא בן אדם אחר שיוכל לספק לו את זה.
הרי לא סתם 14% מהאינטרנט אלה אתרי פורנו.

ברגע שמועדוני חשפנות יהפכו להיות לא חוקיים, זה לא אומר שלא יהיו יותר מועדוני חשפנות; פשוט יהיו מועדוני חשפנות לא חוקיים.
במידה ומשהו יוצא אל מחוץ לחוק, זאת אומרת שאין אפשרות לפקח עליו, הדבר הזה לא מחויב בסטנדרטים ומי שמספק את הסחורה יכול לעשות מה שבראש שלו (כי אף אחד לא יכול להתלונן).
ברגע שמועדוני חשפנות חוקיים, זה אומר שאפשר להזמין משטרה במידה ואחד מהלקוחות מתחיל לעשות בעיות. ברגע שהם לא חוקיים, יהיה בעייתי לעשות את זה. (פיקוח)
ברגע שמועדוני חשפנות חוקיים, המעביד חייב לתת יחס הולם לעובדים שלו. ברגע שהם לא חוקיים, המעביד יכול להיות אלים ושום דבר לא יעצור אותו. (סטנדרטים)

עם כל הבעיתיות של מועדוני חשפנות, אני חושב שעדיף שהם ישארו חוקיים בשביל לא ליצור בעיות נוספות.

אז למה לא להכניס לחוק זנות? זה אותו כנ"ל.

אם רוצים למנוע עידוד החפצת האישה - זו הדרך. ועל מנת למנוע שהם "יפתחו" מחוץ לחוק, אז פשוט לאכוף את החוק. המדינה לא אוכפת את החוק (כי מי ששולט בה הם אותם סוטי מין שישמחו לאנוס נשים) ולא עושה כלום על מנת למנוע זנות ואת כל הגועל הזה שרק תורם עוד ועוד לאלימות מינית כלפי נשים.

אני לא מבינה למה קיומו של מועדון לא חוקי ימנע ממשטרה להגיע. להיפך, המשטרה עוד יותר צריכה להגיע ולסגור אותו ולהגיש כתבי אישום נגד הבעלים והלקוחות. הרי ככה אמורים לעשות כשעוברים על החוק, נכון? כמו שסוגרים קזינו (שזה לא חוקי) ע"H פשיטות משטרה. לא מבינה את הבעיה פה. זה בסה"כ עניין של רצון: "רוצים לאכוף את החוק ולמנוע פגיעה וסחר בנשים - או שלא".

קיצר,
כל מה שציינת אלו תירוצים של אנשים שכן רוצים לעודד אלימות מינית כלפי נשים מכיוון שזה משרת אותם. חבל שאתה נופל למלכודת התמימות הזו.

Larik

New member
זנות / סמים / הימורים זה על אותו משקל

מבחינתי.
שוב פעם אדגיש - כל כל כל מה שציינתי, לדעתי זה חרא.

פעם אחרונה שבדקתי סמים זה דבר לא חוקי, אך עדיין אנשים מוצאים איפשהו לקנות אותם.
זה אולי קשה להשיג סמים, אבל אפשרי.
לא משנה כמה נוקשה תהיה החקיקה, הסטלנים ימצאו דרך להתמסטל.
לפעמים גם הדרכים החלופיות להתמסטל יותר מזיקות מאשר הסם עצמו (מיסטר נייס גאי, מבסוטון, גז מזגנים, דבק מגע ועוד דברים כימיים מזיקים).

כנ"ל גם הימורים, טקסס הולדם נחשב ללא חוקי בארץ (גם אם כמה חברים מתאספים למשחק בבית). רק שזה לא מונע מאנשים לשחק.

אז יש מעצרים, יש פשיטות משטרה. רק שזה לא עוזר, אנשים תמיד ימצאו דרך להשיג את מה שהם רוצים.
אולי האיכות של המוצר תהיה חרא, והכסף שזורם בסוף מגיע לכיסם של עברינים, עדיין אנשים ישיגו את מה שהם רוצים אפילו שזה לא חוקי!

לסיכום, להגיד שפתרנו את הבעיות של סמים/הימורים/זנות ע"' כך שהפכנו אותם ללא חוקיים, זה לא יותר מאשר לקבור את הראש בחול.

Larik

New member
עוד דבר

מה עם כל הנשים שעובדות עכשיו בזנות?

מה קורה במקרה של אלימות? אונס?
הרי למשטרה ולבית חולים הן לא יכולות ללכת, כי יעצרו אותן.
למי הן יכולות ללכת להתלונן?

avi1283

New member
העבירה

תמיד תהיה על הלקוח, החוק שרוצים להעביר בנושא הוא הפללת לקוחות, ורק הם יהיו אשמים ויענשו.

זונות לא הולכות להתלונן, לא כי המשטרה תעצור

אותן.
זונות לא הולכות להתלונן, מאותה סיבה שנפגעות אונס ונשים מוכות לא הולכות להתלונן.
כי הן יודעות שהמשטרה לא תגן עליהן.
ואם התוקף הוא הסרסור / אבא / בן-זוג וכד' שתמיד יכול לחזור וברור שהוא לא יאהב את זה שהן התלוננו, הן יודעות שהן הולכות לחטוף מכה כואבת במיוחד.
אז למה???

מציאה לך לראות סרט שעד היום יש לי סיוטים ממנו.
ספור אמיתי על סחר בנערות לזנות.
מי הלקוחות של הנערות האומללות האלו, מי לא מגן עליהן ומה עושים למי שמעיזה להתלונן.

מזהירה אותך מראש, זה סרט קשה מאוד.
(מצד שני עם כל משחקי המחשב שאתה משחק, זה כנראה לא ממש יזיז לך....)

avi1283 - אם אתה זוכר את שם הסרט ויכול להעלות לכאן קישור אליו (לשם והתוכן לפחות) אני אודה לך מאוד.

avi1283

New member
אפשר גם להגיד

שגניבות או כל עבירה/פשע בעצם עדיין מתקיימים אז לא פתרנו כלום בזה שהם לא חוקיים.
זה ודאי לא הדרך לשפוט את הדברים. צריך להסתכל בפועל במקרה שיש חוק, ענישה ואכיפה, האם זה מוריד מכמות המעשים?
האם יהיו פחות לקוחות ובהתאם גם פחות נשים בזנות, ברגע שיתחילו להעניש כל לקוח? ברגע שאף מועדון לא יוכל לפרסם את עצמו? אני אישית משוכנע שכן, הכרתי הרבה אנשים "נורמטיבים" שהלכו למקומות כאלו ואם זה היה לא חוקי והיו מענישים על כך הם לא היו הולכים.

בנוסף לכמות שיורדת יש גם מסר לחברה על משהו שהוא לא מוסרי, יהיה לנו קשה לחנך על כמה בעייתי ואי מוסרי זה לקנות את גופם של נשים, כאשר יש פרסומות בכל עבר על מועדני חשפנות, כאשר זה לגיטמי בכל סדרה להציג את החשפנות כמשהו כיפי, וכאשר אפילו הורים ממליצים לילדים ללכת לכאלו מקומות, כי זה נחשב סבבה. כל זה לא היה קורה אם היה חוק שמבהיר שזאת התנהגות שאינה מוסרית, ושגורמים נזק עצום לאותן נשים שנמצאות בזנות.

Larik

New member
גניבות ורציחות זה משהו אחר לחלוטין

עוד פעם אציין, שלדעתי זנות זה דבר מגעיל, לא מוסרי ומיותר אך עם זאת לדעתי הוא צריך להישאר בגדר החוק.

מהסיבה הפשוטה של שיש דרישה שמקומות כאלה יהיו קימים.
בין 12 ל 14 אחוז מהאינטרנט הם אתרי פורנו, אי אפשר לסגור כמות כזו של אתרים.
הדרישה יותר מדי גבוהה, ויווצר מצב של מה שקרה בארה"ב בשנות ה20 עם האלכוהול.
אז הם ניסו לאסור צריכה ומכירה של אלכוהול, זה לא עזר בכלל. זה פשוט גרם למאפיה לשגשג.

לגבי הלא מוסריות, לדעתי זה עדיף פשוט להטיל על מועדוני חשפנות EXTRA מיסים ולהשתמש בכסף הזה לקמפיינים של הסברה נגד המקומות האלה.
לדעתי זה פשוט יוריד את החשק מאנשים לפתוח מקומות כאלה.

מדוע לדעתך לא ניתן לסגור את האתרים שעוסקים

בכך? אני חושבת שעם הרבה רצון וכח אפשר לבצע הכל! השאלה אם יש לגורמים את הכח והרצון.

בכל מקרה אני בעד חינוך וחוקים נוקשים בכל דבר בחיים. אני חושבת שבסופו של דבר זה רק מביא לטוב.

הנשים הללו סובלות כמו חסרי בית וכמו חולים במחלות סופניות וכמו כל בנאדם אחר שסובל ממשהו, לדעתי לתמוך בכך שמקומות כאלה יהיו חוקיים זה כמו לתמוך בטרור ובגזענות, זה על אותו עיקרון. חבל שאתה חושב ככה
אבל גם יכולה להבין את הצד שלך ומדוע אתה תומך בכך

queen helen

New member
המקומות האלה הם כבר עכשיו מאפיה משגשגת

וגם היום סרסרות לא חוקית, אבל לא עושים נגדה כלום.

הבעיה העיקרית במקומות האלה (מעבר לפגיעה הברורה מאליה בנשים) היא ש(א)נשים מבינים שלגיטימי התייחס לנשים כאל גוש בשר שניתן לרכוש.
הוצאת המקומות האלה מחוץ לחוק אולי לא תגרום להעלמותם, אבל אפשר יהיה להתחיל לדבר על הדברים שמושתקים כיום - הפגיעה במי שמופיעה בהם, והיחס של החברה לגוף הנשי כאל מוצר צריכה.

למעלה